Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski bir sey (komik) (Sıraya geç nasıl denir?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DEVRİMCİ: "Alt yapı sorunları çozülmeden halkımız sıraya
geçmez.
Devrim olunca herkes hizaya gelecek"

*kopar*[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
bu ne tepkisi peki?
ALLOO!HŞŞŞŞ!!! sıra var...[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
Mesaj tarihi:
:D çok komikmişlem harbide[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Yanlış olmuş tepkiler yanlız.
Romantizm aşırı nezakete dayalı bir mod olmak zorunda değildir. Varoluşçuluğun bağlantısını zaten hiç göremedim. Sürrealizm de ordaki tepkiyle alakalı bir akım değildir.
Mesaj tarihi:
said:
Bone 2004 yılında demiş ki:
yok konulmustur belki de, aradim bulamadim. :)

3 yılda arama yeteneği nası da gelişmiş bonec üstadımızın. Şimdi ekrana bakmadan bulabiliyor her bi şeyi. :p
Mesaj tarihi:
said:
Ama durup dururken 129845 yıllık topikleri uplamaya ne gerek var ki? Yenisini açsan bu kadar laf yemezdin :P

anlamadığım zaten benim de.
insanların eski topiclere karşı nefreti
Mesaj tarihi:
eski topic uplanır.
*klişeleşmiş bi geyik vardır yeniler görür eğlenir katılır ya da eskiler hatırlar falan fılan.
*devam eden bi konudur ''açılmıştı'' tarzı bi damga yememek için açarsın tekrar.

ama vikipedia'nın L337 dil eklemesi, bu topic gibi komik dahi olmayan klasik internet forwardlarından birinin uplanması kime nostalji allah aşkına? bu topic hayatımın neresini etkiledide görünce ''ahh. ah..'' diye iç geçireyim(relim)

elbette niyetin kötü değildir, ama ''amaç?'' sorusu sormadanda edemıo ınsan.
  • Yeni Oluştur...