Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 DEVRİMCİ: "Alt yapı sorunları çozülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek" *kopar*[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ya güzel icq numarası neyinize be önce insan olun! Proxy'lerimizi göçerttiniz be.. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bu ne tepkisi peki? ALLOO!HŞŞŞŞ!!! sıra var...[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 +1 Bende Ole Derdim[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 :D çok komikmişlem harbide[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bunu daha geliştirmek mümkün mü acaba? şöyle uzun bir liste hazırlamış olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Nihilist tepki: Sıra yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bi aplama vakası daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kötü kokular alıyorum büyük mevzular çıkacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Heinz_Guderian geldi aklıma o metni okuyunca oda öle konuşuyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Yanlış olmuş tepkiler yanlız. Romantizm aşırı nezakete dayalı bir mod olmak zorunda değildir. Varoluşçuluğun bağlantısını zaten hiç göremedim. Sürrealizm de ordaki tepkiyle alakalı bir akım değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 peki ya Kübizm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 arkadaşım azcık sola kay madem öne geçtin dikdörtgenliği bozmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bone, hadi anladım diğer topicler up'lanabilir özelliğe sahipte bunu neden uplıyorsun? Amacın ortada!!! Ele geçirmeye çalışıyorsun İTİRAF ET!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 *fısıldar* prim prim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bone ilgi odagi olmaya calisiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 cizıs... [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 tamada ben gördüm başta ne yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yazık illaki forum yaptırımı uygulanması lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: bone ilgi odagi olmaya calisiyor =) ilgi odağı değil de nostalji yapayım dedim, bir dayak yemediğim kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ama durup dururken 129845 yıllık topikleri uplamaya ne gerek var ki? Yenisini açsan bu kadar laf yemezdin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Bone 2004 yılında demiş ki: yok konulmustur belki de, aradim bulamadim. :) 3 yılda arama yeteneği nası da gelişmiş bonec üstadımızın. Şimdi ekrana bakmadan bulabiliyor her bi şeyi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Ama durup dururken 129845 yıllık topikleri uplamaya ne gerek var ki? Yenisini açsan bu kadar laf yemezdin :P anlamadığım zaten benim de. insanların eski topiclere karşı nefreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 eski topic uplanır. *klişeleşmiş bi geyik vardır yeniler görür eğlenir katılır ya da eskiler hatırlar falan fılan. *devam eden bi konudur ''açılmıştı'' tarzı bi damga yememek için açarsın tekrar. ama vikipedia'nın L337 dil eklemesi, bu topic gibi komik dahi olmayan klasik internet forwardlarından birinin uplanması kime nostalji allah aşkına? bu topic hayatımın neresini etkiledide görünce ''ahh. ah..'' diye iç geçireyim(relim) elbette niyetin kötü değildir, ama ''amaç?'' sorusu sormadanda edemıo ınsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Ardeth üye [şikayet et] § 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:25 [ özel msj ] cizıs... ahahahaha lol ne yaptın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar