Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allah belanı versin dell

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE said:

Tank notebook istiyorsanız iki marka var bence düşünülmesi gereken: Acer ve Asus. Tank gibiler. 3 Acer kullandım (en eskisi 6 yaşında) ve hala hiç biri sorun çıkarmadı. Ama Acer'ın da sorunlu serileri oluyor, Dell'in de öyle bir serisine denk gelmişsindir sen. Notebook alırken özelliklere bakmayacaksın sadece, seriye de bakacaksın.
Acer hakkaten iyi de, Asus o kadar iyi değil, kasası falan dağılıyor bir süre sonra, ama Acer'a kefilim.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Aradım DELL'i bugün mainboard için, koçnet sistemine aktardılar beni. 3 sene evvel ki laptop mainboard'u için "stokta yok, 450 dolar civarı tutar" dediler LOLZ.

hmm eski notebook için servis almadım hiç, kötüymüş bu. ama yeni veya teknolojisi güncel olmasa da halen satılan notebooklar için servisleri baya iyi.

tabi sadece iki örnekle anlaşılacak bişey de değil bu.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

GERGE said:

Tank notebook istiyorsanız iki marka var bence düşünülmesi gereken: Acer ve Asus. Tank gibiler. 3 Acer kullandım (en eskisi 6 yaşında) ve hala hiç biri sorun çıkarmadı. Ama Acer'ın da sorunlu serileri oluyor, Dell'in de öyle bir serisine denk gelmişsindir sen. Notebook alırken özelliklere bakmayacaksın sadece, seriye de bakacaksın.
Acer hakkaten iyi de, Asus o kadar iyi değil, kasası falan dağılıyor bir süre sonra, ama Acer'a kefilim.

acer asustan iyi diyeni allah carpmazsa donanim dunyasi carpar.

3. bir ihtimal yok yani, o kadar net.
Mesaj tarihi:
Asus iyi ya, bende hem Asus hem Acer var, atla eşek direk.

Ama işte elektronik araçlar kullanıcıya göre çok değişiyor. Mesela elleri terleyen adamla terlemeyen adamın aletleri arasında ciddi farklar oluyor.

Ter her elektronik aletin ömrünü hatırı sayılır miktarda kısaltıyor.
Mesaj tarihi:
Asus iyi hemde son zamanlarda çok daha iyi hale geldiler. Republic of Gamers ürün yelpazesi ibretlik resmen.

DELL servisi iyi ya gayet, ben aradığımda gayet düzgün dialog yaşadım. Kötü demedim zaten ama garanti geçeli 2 yıl olduğu için ve yedek parça ellerinde olmadıp yurt dışından getirileceği için böyle fiyat vermeleri normal gibi. Ben baktım 250-350 dolar falan mainboard. Değmez hiç.
Mesaj tarihi:
Dell bize de baya bi sıkıntı yaşattı ya. Annemin bilgisayarı 10 kere servise gitti. Habire mavi ekran veriyodu falan. Son 1 aydır bi problem yok çok şükür.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Esh said:

"roket adam" said:

GERGE said:

acer asustan iyi diyeni allah carpmazsa donanim dunyasi carpar.

3. bir ihtimal yok yani, o kadar net.

Tanklık açısından Acer'ın 2007 civarı çıkan modellerinden üstününü ne gördüm ne duydum ben. Hiç biri belki bozulmadı o Aspire'ların.
Mesaj tarihi:
"Cin Ruhi" said:

aynen m1330'um vardı. anakart değişti. harddisk değişti. en son onboard ekran kartı patladı. tüm anakartı değiştirmem gerekiyordu. garanti dışı olduğu çöpe :((

m1330 benim de döte kaçtı 2 kere anakartı değişti.

3.'de garanti süresi dolmuştu, şu an çöpe gidecek

(copper heatsink mod bile yapmıştım ona rağmen)

ben de aradım 450$ + kdv / + servis ücreti

LOL
Mesaj tarihi:
bilgisayar laboratuardan geldi bord ile heatsink 'i değişmişler

heatsink'in değiştireli bununla beraber 3 oldu an anakart 2 oldu değişim
***bir parça 3 kez değişirse değişim hakkı diye bir
şey varmıydı arkadaşlar?***
bu dell den hiç memnun değilim . bu arada toplam batarya ile değişen parça sayısı 7 yi buldu açılan servis sayısıda 5 etti görün işte nekadar uğraştırıyorlar sakın dell almayın.
  • Yeni Oluştur...