Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aynen m1330'um vardı. anakart değişti. harddisk değişti. en son onboard ekran kartı patladı. tüm anakartı değiştirmem gerekiyordu. garanti dışı olduğu çöpe :((
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Aradım DELL'i bugün mainboard için, koçnet sistemine aktardılar beni. 3 sene evvel ki laptop mainboard'u için "stokta yok, 450 dolar civarı tutar" dediler LOLZ.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ebayden falan spare part olarak bakin abi.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 GERGE said: Tank notebook istiyorsanız iki marka var bence düşünülmesi gereken: Acer ve Asus. Tank gibiler. 3 Acer kullandım (en eskisi 6 yaşında) ve hala hiç biri sorun çıkarmadı. Ama Acer'ın da sorunlu serileri oluyor, Dell'in de öyle bir serisine denk gelmişsindir sen. Notebook alırken özelliklere bakmayacaksın sadece, seriye de bakacaksın.Acer hakkaten iyi de, Asus o kadar iyi değil, kasası falan dağılıyor bir süre sonra, ama Acer'a kefilim.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 LathspeLL said: Aradım DELL'i bugün mainboard için, koçnet sistemine aktardılar beni. 3 sene evvel ki laptop mainboard'u için "stokta yok, 450 dolar civarı tutar" dediler LOLZ. hmm eski notebook için servis almadım hiç, kötüymüş bu. ama yeni veya teknolojisi güncel olmasa da halen satılan notebooklar için servisleri baya iyi. tabi sadece iki örnekle anlaşılacak bişey de değil bu.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 "roket adam" said: GERGE said: Tank notebook istiyorsanız iki marka var bence düşünülmesi gereken: Acer ve Asus. Tank gibiler. 3 Acer kullandım (en eskisi 6 yaşında) ve hala hiç biri sorun çıkarmadı. Ama Acer'ın da sorunlu serileri oluyor, Dell'in de öyle bir serisine denk gelmişsindir sen. Notebook alırken özelliklere bakmayacaksın sadece, seriye de bakacaksın.Acer hakkaten iyi de, Asus o kadar iyi değil, kasası falan dağılıyor bir süre sonra, ama Acer'a kefilim. acer asustan iyi diyeni allah carpmazsa donanim dunyasi carpar. 3. bir ihtimal yok yani, o kadar net.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Asus iyi ya, bende hem Asus hem Acer var, atla eşek direk. Ama işte elektronik araçlar kullanıcıya göre çok değişiyor. Mesela elleri terleyen adamla terlemeyen adamın aletleri arasında ciddi farklar oluyor. Ter her elektronik aletin ömrünü hatırı sayılır miktarda kısaltıyor.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Asus iyi hemde son zamanlarda çok daha iyi hale geldiler. Republic of Gamers ürün yelpazesi ibretlik resmen. DELL servisi iyi ya gayet, ben aradığımda gayet düzgün dialog yaşadım. Kötü demedim zaten ama garanti geçeli 2 yıl olduğu için ve yedek parça ellerinde olmadıp yurt dışından getirileceği için böyle fiyat vermeleri normal gibi. Ben baktım 250-350 dolar falan mainboard. Değmez hiç.
Promising Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Dell iyidir, reistir. Sorunlu seriye denk gelmişsin.
napae Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Dell bize de baya bi sıkıntı yaşattı ya. Annemin bilgisayarı 10 kere servise gitti. Habire mavi ekran veriyodu falan. Son 1 aydır bi problem yok çok şükür.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Esh said: "roket adam" said: GERGE said: Tank notebook istiyorsanız iki marka var bence düşünülmesi gereken: Acer ve Asus. Tank gibiler. 3 Acer kullandım (en eskisi 6 yaşında) ve hala hiç biri sorun çıkarmadı. Ama Acer'ın da sorunlu serileri oluyor, Dell'in de öyle bir serisine denk gelmişsindir sen. Notebook alırken özelliklere bakmayacaksın sadece, seriye de bakacaksın.Acer hakkaten iyi de, Asus o kadar iyi değil, kasası falan dağılıyor bir süre sonra, ama Acer'a kefilim. acer asustan iyi diyeni allah carpmazsa donanim dunyasi carpar. 3. bir ihtimal yok yani, o kadar net. Tanklık açısından Acer'ın 2007 civarı çıkan modellerinden üstününü ne gördüm ne duydum ben. Hiç biri belki bozulmadı o Aspire'ların.
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 "Cin Ruhi" said: aynen m1330'um vardı. anakart değişti. harddisk değişti. en son onboard ekran kartı patladı. tüm anakartı değiştirmem gerekiyordu. garanti dışı olduğu çöpe :(( m1330 benim de döte kaçtı 2 kere anakartı değişti. 3.'de garanti süresi dolmuştu, şu an çöpe gidecek (copper heatsink mod bile yapmıştım ona rağmen) ben de aradım 450$ + kdv / + servis ücreti LOL
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aynı fiyatı bana da verdiler.. sorunlu seri mi yoksa sorunlu model mi onu anlamadım..
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Acer iyi diyenler olmuş.Acer rezalet demeye geldim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Valla kenarda çöp gibi duruyor m1530. 450$ verilmez artık. Yeni laptop yada desktop alıcam. ASUS 1. sırada şuan seçeneklerimde.
yasin910 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bilgisayar laboratuardan geldi bord ile heatsink 'i değişmişler heatsink'in değiştireli bununla beraber 3 oldu an anakart 2 oldu değişim ***bir parça 3 kez değişirse değişim hakkı diye bir şey varmıydı arkadaşlar?*** bu dell den hiç memnun değilim . bu arada toplam batarya ile değişen parça sayısı 7 yi buldu açılan servis sayısıda 5 etti görün işte nekadar uğraştırıyorlar sakın dell almayın.
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sony-asus-toshiba-apple bunlar dışında nie para veriosunuz ki?
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Napolyonn said: sony-asus-toshiba-apple bunlar dışında nie para veriosunuz ki? (tu)
Öne çıkan mesajlar