Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman'in laneti sürüyor!


EzerGecer

Öne çıkan mesajlar

'Kara Şövalye' filminin oyuncularının başına gelmeyen kalmadı. Önce, Heath Ledger öldü, daha sonra Christian Bale tutuklandı, şimdi de Morgan Freeman trafik kazası geçirdi ..
Tüm dünyada ilgiyle izlenen Batman serisinin yeni filmi 'Kara Şövalye' oyuncuları ve teknik ekibinin başlarına sürekli kötü bir şey gelmesi 'lanet' söylentilerine yol açtı. Her şey filmin teknik kadrosunda yer alan efekt teknisyeni Conway Wickliffe'in ölümüyle başladı. Geçtiğimiz eylül ayında bir film setinde kaza kurşununa kurban giden Wickliffe, bu olayda hayatını kaybetmişti.

Ardından yine filmin teknik ekibinden bir isim trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Filmin yıldızlarından ünlü aktör Heath Ledger ise, çekimleri tamamladıktan sonra geçtiğimiz ocak ayında aşırı ilaç içtiği gerekçesiyle hayatını kaybetmişti. Tam filmin kadrosu bu acı olayı unutmaya çalışırken, filmin Londra prömiyerinin yapılacağı sırada başrol yıldızı Christian Bale de, kız kardeşi ve annesine bir otel odasında şiddet gösterdiği gerekçesiyle tutuklanmış ve galaya özen izinle gidebilmişti. Bu olayların ardından şimdi de Morgan Freeman Mississippi eyaletinde bir otobanda trafik kazası geçirdi. Geçtiğimiz pazar günü yaşanan olayda, Freeman ağır yaralandı. Dirsek ve kolunu kırdığı belirtilen Oscarlı aktör bir süredir Memphis'te Bölge Tıp Merkezi Hastanesi'nde tedavi görüyor. Film ekibinden The Sun gazetesine konuşan bir yetkili, "Herkes korkmaya başladı. Yaşananlar bir lanet gibi" diyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Off hastayım şu lanet olaylarına. Hadi şeytan olsa falan anlarım doğaüstü güçlere el uzatma demek istiyolardır falan (:P)

Da Batman ne alaka fantastik çizgiroman kahramanının nasıl bir laneti olabilir ki yani lol :D

Lanetmiş, adamlar çılgın yaşıyolar ondan sonra ölünce yada tutuklanınca lanet, trafik kazası da her gün oluyo burada o zaman Hababam Sınıfı da lanetli film vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde 3. sınıf bi halta benzemeyen tırt korku filmlerinde yayılır böyle dedikodular beleş reklam için (bizimkilerden biri de denemişti hatta galiba). Ama bu taktik o kadar tuttu ki artık film ekibi yaymıyo da sansasyon peşindeki gazeteciler filmlere yakıştırıp reyting zorluyo galiba. Hiç ihtiyacı olmayan Batman'e bile yapıştırmışlar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...