PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 xunn said: PrudenT said: öss'ye giricem ulen ben kafamı bulandırmayın =P Bebeleri almıyoruz zaten. sakalın çıkınca bu konuyu tekrar konuşalım. mulgear6 said: PrudenT said: parasını ver geliyim berk berdigim höst parasından düş löl olm nası düşeyim sonuçta elimde olmayan bi para sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Topik bana emanetmiş devam edelim bari :) Tarih; 5 Eylül Cuma Fiyatı en yakın zamanda yazıyorum buraya. Ayrıca bu tarih te listede olup ta gelemicekler bildirsinler lütfen. Liste; 1-kitana 2-sesu 3-mulgear6 4-burtonesk 5-cuce 6-ONE 7-DELA 8-Asteroth 9-Spidee 10-Madboy 11-xunn 12-PHA 13-NOXITE 14-Sixoms 15-axedice 16-griswold 17-kenshinhimura 18-Syn 19-Zheld 20-Sly-One Satanlar olursa yedekler; elesso. bellow baluu adamınbiri Ferrero ghost_boo Şimdilik tamamlandı gibi görünüyor. Gelmek isteyenler yine de yazsın yedeklere yazalım elbet gelemeyenler olacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 silede keneler yesın sızı sunu ayın 7 sınde yapın bende gelem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 öhö... KenshinHimura said: beni yedeğe al kesinlik kazanamadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Tarih; 5 Eylül Cuma Fiyatı en yakın zamanda yazıyorum buraya. Ayrıca bu tarih te listede olup ta gelemicekler bildirsinler lütfen. Liste; 1-kitana 2-sesu 3-mulgear6 4-burtonesk 5-cuce 6-ONE 7-DELA 8-Asteroth 9-Spidee 10-Madboy 11-xunn 12-PHA 13-NOXITE 14-Sixoms 15-axedice 16-griswold 17-elesso 18-Syn 19-Zheld 20-Sly-One Satanlar olursa yedekler; KenshinHimura bellow baluu adamınbiri Ferrero ghost_boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 İleride de belirticem, yazayım şimdiden. Nispeten hatırı sayılır sayıda insanın haber vermeden gerçeğinden yola çıkarak, yedeklerde olanların da gelmelerini tavsiye ederim, etkinlik günü adam çıkmadığında hem listede olup da gelenler hem de yedeklerde olup da gelmeyenler üzülür çünkü sonra. Ayrıyeten, çıkışta da alkol malkol aksiyonu da yapılır muhtemelen, yer bulamasanız bile o eğlenceye girersiniz. Buraıs paticik, buluşmaya isim yazdıranların yarısı satmadığı sürece o buluşmaya başarılı denmez. Öptüm sizi, tatile çıktım, muhtemelen de gelemeyeceğim buluşmaya. edit: o deil de bana avatar bulsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/3016/tfc3wl6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yaklaştın ama olmadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 http://barfblog.foodsafety.ksu.edu/HappyCow.jpg http://globsy.sourceforge.net/images/f-spot-question-mark.png edit ahahaha adam koymuş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 olm bu üstteki postun ilk resmi daha güzel. beni de yedeke yaz sesu,işten izin alırsam gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bende yedekte kalayım olurda istanbula ışınlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ben kesin geliyorum, müthiş gaz parçalarla fanteziler kurarak da hazırlanıyorum kapışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 You Give Love A Bad Name? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 YMCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 İşte bu çok şeyi açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ee yok mu bi haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Halen bu aksiyonun nerde yapılacağı ve kaçta yapılacağı hakkında fikir belirtilmemiş. Gelicem ancak benim için saat önemli ve yapılacağı yer önemli, detayları duymak için sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tamam sorumsuzluğum yüzünden bana küfür etmeyin arkadaşlar bu akşam sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yok o yüzden değil, yarın akşam itibari ile internet bağlantım olmayacak gibi, yarın akşam izmire gitmek üzere yola çıkıcam, kuşadasına geçicem ve sizin yapıcağınız buluşmaya göre istanbula gelicem. Bu süreçte de muhtemelen internetten uzak olucam, gerçi bir şekilde internet kafe bulur bir göz atarım ama, önceden bilmekde fayda görüyorum :) Sonuç olarak umarım bu akşam bu bilgiyi bizimle paylaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 telefonunu ver bi hayırsever msj atsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 0 506 340 56 08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 BEL FITIĞI. Belli değilim ben eylül başı orçuna kaçma ihtimalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kitana mileenaya kaçmış sevişiyorlarmış, paintballcu abi de azerbaycana iltica etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yalan olmasın, evin heryerine axedice'ın maket hedeflerini koydum, sıkıldıkça plastik pistolle deneme atışları yapıyorum. Şöyle söyliyim Burak, kasık koruyucu birşeyler giy. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Xaenin said: BEL FITIĞI. yok ciddi ciddi numaram o benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar