yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yangında ilk kurtarılacaklar gibi oldu başlık sdf her neyse efendim format atacağım az sonra, ve de şöyle bir liste çıkartayım da kurduktan sonra kolay olur eksik olmadan bilgisayarı kullanılabilir haline getiririm dedim. Aldım elime kalem kağıdı, Azureus Nod32 Last.fm Mozilla Firefox Msn+plus Mic.Office Pc inspector file recovery (yanlışlıkla silinen bişeyi kurtarmak için) Screenshot Captor VLC Winrar XnView (basit bir foto düzenleyicisi) Treesize bişeybişey (harddiskte neyin nerde ne kadar kapladığını gösteren bol graikli istatistikli bişey) Winamp +sürücüler +oynanan oyun +müzik,foto ve video klasörleri. Bu kadarcıkmış =p Bu konu benim gibi formattan sonra ne eksikti yahu diye düşünenlere hizmet edebilir mesela ya da etmez ben yine de açmak istedim x) Başkaları da yazarsa güzel bir liste topiği olmuş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ne önemli şeyi unutmuşsun. acronis true image kurarsın. imajı alırsın. bilg yamuk mu yaptı. 10 dk da tüm programların herseyin tertemiz önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 k-lite codec pack full windows messenger live opera winrar getright utorrent emule cdisplay bu arada ben artık müzik için winamp kullanmıyorum. windows media player 11 kullanıyorum. video dosyaları için media player classic elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oper said: ne önemli şeyi unutmuşsun. acronis true image kurarsın. imajı alırsın. bilg yamuk mu yaptı. 10 dk da tüm programların herseyin tertemiz önünde. bu neymiş böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bone said: bu arada ben artık müzik için winamp kullanmıyorum. windows media player 11 kullanıyorum. video dosyaları için media player classic elbette. çok cpu kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ferrero said: oper said: ne önemli şeyi unutmuşsun. acronis true image kurarsın. imajı alırsın. bilg yamuk mu yaptı. 10 dk da tüm programların herseyin tertemiz önünde. bu neymiş böyle ? pc nin yedeğini alıyosun. istediğin şekilde hemde. format atmak yerine bununla 10 dakikada sistem sıfır halde programlar yuklu hale geri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Eğer windows kuruyorsam, winrar. Her şeyden önemlisi o bana göre. Hiç bir dosyayı açamıyorum sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 codec pack falan yerine kmplayer kullanın kafanız rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 GOMplayer foobar2000 yada billy irfanview limewire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 vindoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 video playerlar codecler yerine doğrudan GOM Player indirin. çoğu codec var + codeci olmayan bir videonun codecini internetten bulup çekebilio çok kısa sürede. ha ücretsiz bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ZaugnaKhaldun said: video playerlar codecler yerine doğrudan GOM Player indirin. çoğu codec var + codeci olmayan bir videonun codecini internetten bulup çekebilio çok kısa sürede. ha ücretsiz bi de. Evet bende uzun süredir GOM kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim .. Listeye: -Nero -Quick Time vsvs da ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 java ve bsplayer da benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Kaspersky Spybot Skype Flashget classic Directx son versiyon Babylon sözlük Adobe acrobat reader (şaşırdım kimse yazmamış) Internet Explorer 7 (xp ise 6'dan 7'e yükseltme) Uniview Poweriso Snagit Dotnetfx Flash player Shockwaveplayer VistaCodecs (Vista için, xp için verilmiş üstte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 jdk, jre, netbeans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 framework de lazım zira ati ccc çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 formattan sonra ilk olarak işletim sisteminizi yüklemeniz gerekiyor bu arada sdfdsf. * kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ad-aware deamon tools Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oper said: pc nin yedeğini alıyosun. istediğin şekilde hemde. format atmak yerine bununla 10 dakikada sistem sıfır halde programlar yuklu hale geri geliyor. Restore etmek için bootable DVD hazırlamak mümkün mü Acronis'te peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 nod 32 winamp -radyo için- jet audio gom player ffdshow nod 32 auslogics defrag + boostspeed foxit reader google talk excel-word-powerpoint google chrome mozilla shutdown monster internet download manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 winrar office utorrent google chrome (operanın yerini kaptı burda :P ) msn + plus kmplayer nero last fm planescape torment :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Firefox ve bikaç addonu Winamp Last.fm Avira AntiVir Xfire (yeni istatistik hobim lol) Microsoft Zune Theme (XP için) uTorrent Visual C++ ve C# 2008 Photoshop DevC++ Office en son da Soulseek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Baggio said: oper said: pc nin yedeğini alıyosun. istediğin şekilde hemde. format atmak yerine bununla 10 dakikada sistem sıfır halde programlar yuklu hale geri geliyor. Restore etmek için bootable DVD hazırlamak mümkün mü Acronis'te peki? Evet var bu image olayında windowsda en aşmış program bu hem hız hem özellikleri ile... PS : Ayrıca önereceğim programlarda. Foxit Reader (ücretsiz PDF okuyucu) Netlimiter (Adından anlayacağınız üzere gidiş gelişi istediğiniz gibi limitlendirebiliyorsunuz / firewall opsiyonuda var) Notepad++ (Mükemmel bir text editor çokda güzel pluginleri var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar