darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sabah kalkar işe giderm 8,40ta işe başlarım bütün gün pc başında işlerin arasında patiye girerim=) akşam 6da işten çıkarım 7de evde olurum yemek-duş-tv yada kuzenlerimle,arkadaşlarımla takılırım haftanın 6günü böyle pazar 11 gibi uyanırım kahvaltı vs.. ya bütün gün miskin miskin yatarım akşam üstü biraz gezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 standartı yok.. sabit değil. bir anda herşey değişebilir. buna rağmen çook sakin ve sıkıcı. 1e1de yani sadece ben varken geç saatlere kadar internet, bol bol okumalar ve deniz kenarı yürüşler ile geçen gün yanıma konulacak bir adet kafa eleman ile birlikte gokart turnuvasına veya ps3'te ikili kapışmalara dönebiliyor. kediyi hırpalayana kadar sevme, bol bol sohbet de olası paketler içerisinde.. eğlenceli işte yanımda uyumsuz ve (yihu! tanrı onları korusun) boş kafalı bi hava basma canavarı olduğu takdirde benim şimdi adını "hıhı makinesi" koyduğum şeye dönüyorum seçici geçirgen bi dinlemeyle kafamı bol bol sallayıp onaylarken zihnimden "antalyada yangın kötü oldu lan.. aslında süper kahramanlar olsa bu gibi durumlarda işe yarardı. bırak suçluyu polis yakalasın. işi ne! şimdi superman bi çizgiromanda yangını söndürmek için gölü donduruyordu da buzları yangın üzerinde kırıyor muydu ne? işe yarayabilir ha.. tabii superman bu şekilde gölün canına ot tıkamış oluyor.içindeki balıkları da götürdün be güzelim. o gölden hayır gelmez artık. hem su üstten donar. içine girip mi donduruyordu acaba?" tarzı muhteşem saçma düşünceleri geçirip depoluyorum bi kenarda. olur da sohbet konusu olursa kullanırım veya ne biliyim oraya buraya yazarım diye. mesela şimdi öle oldu.. eheh.. bi de okul ve verilen işler nanesi var. genelde "1ay kadar vaktiniz var" denilen şeyler "bu salı hazır olsun dememiş miydik?" diye istenebiliyor. sıkıntı, stress ve yoğun uykusuzluk.. peh bugün ise şöle geçti mesela; sabahın köründe annem aradı babana ulaşamıyorum diye.. babam bi iş için gürcistana gitmişti ve savaş patlak verince ben iyi bir haber aracı oldum.. hatlar berbat ve ulaşmak çook zor. kulağa yapışık telefonla bi annemi bi babamı arayıp dialogu sağladım. kalanında da bilmediğim şeyleri öğrenip, bilmediğim işlerin altından kalkmaya çalışırkene bilgisayarı gondikledim biraz. evi temizledim, o sırada programları vs. download yaptım bol bol. öğlen yemeğinden sonra çay içtim ve bisküvi yedim, yanına da kurabiye. OAH! babam neyse ki işlerini bitirip uçağa bindi ^_^ sırtım çook ağrıyor oturmaktan, gözlerim de kan çanağı gibi kırmızı.. duşa girmem lazım ama duş başlığına giden hortum delinmiş nasıl olduysa, değiştirmek lazım olacak.. bi sürü salak iş var ev ile ilgili.. ha bi de bu başlık garbage'da olsaydı salak saçma isimli adamların salak saçma günlerini uydurabilirdik bak.. neyse öle bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 benım kı harbı ırenc yazlı kıslı okula gıtııgm ıcın :). butun gunlerım aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 PrudenT said: oha benim bu Evet baya yakın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Llama said: kal paticik duş paticik kavaltı paticik film paticik uyku paticik duş paticik giyinmek paticik alkol tuketmek paticik uyku patiyi kapatsak error vericen be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben de veririm error sanırım :D bi kaç gün sonra senin de hre günün "koğuuuuuuuuuuuşşşşşşş kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllkkkkkkkkkkkk" la başlayacak Dyna :D ilk gün neye uğradığını şaşıracaksın. ranzadan falan da düşme ha dikkat et :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 uyanış some joint,good girl some joint,another good girl some joint,another good girl some joint,another good girl some joint,another good girl yatış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sabah 8de uyanırım. 9da evden çıkıp 9.30da işe gelirim.Saat 2 ye kadar çalışırım.2de çıkar eve gelirim. Eğer halim varsa alışverişe gider odam için bir şeyler alırım ya da uyurum. Uyumazsam nette wow oynarım. Sonra saat 18.30da tekrar çıkar tekrar işe giderim. Saat 10'da işten çıkar eve gelip nette takılırım. Eğer halim varsa gelmeden önce iş arkadaşlarımdan biriyle bara gider bir tane bira falan içer öyle gelirim. Sonrası uyku zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Öğlen kalkarım saati pek belli olmaz. 1den 5e kdr yolu var. Kahvaltı yapmadan önce yarım saat bi otururum televizyon falan izlerim. Kahvaltımı yaptıktan sonra bilgisayarın başına geçerim akşama kdr bilgisayarın ve televizyonun karşısında takılırım. Akşam arkadaşlar ararsa 11 gibi dışarı çıkarım onlarla buluşurum içerim. 3-5 arası eve dönerim. Eğer ki arkadaşlar aramazsa televizyon ve bilgisayar karşısında zaman öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Genelde öğlen ikiye kadar uyuyorum, uyanınca downloadları kontrol edip bitenlerinin yerine yenilerini ekleyip msnden bir şeyler yazmış insanlara cevap veriyorum, işte 14:30 filan oluyor o zamana kadar. Kahvaltılıkları alıp TV izlerken kahvaltımı yapıyorum, bittikten sonra hava serinleyene kadar pc filan takılıyorum. 19 gibi Baskete çıkıyorum, eğer ortam uygunsa 21 e doğru eve geliyorum, annem gelmiş akşam yemeği yenmek üzere oluyor, yemeği yedikten sonra hazırlanıp arkadaşlarla Bornova, Alsancak ya da Karşıyaka'da bir yerlere gidiyorum. Karşıyaka'ya gidersek babamda kalıyorum genelde, sabaha kadar oturup muhabbet filan ediyoruz. Eğer evdeysem PC başında geçiyor vaktim, msn, paticik, müzik filan derken 4~5 gibi yatıyorum. Budur yapmakta olduklarım bir gün içerisinde, ama sürekli değişiyor, bu şimdilik tutturduğum bir düzen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Değişiyor. Okul günleri, sabah kalk okula git, hoca beklerken cep telefonundan paticik, ara uzunsa bilgisayardan paticik, bilgisayar yoksa tarama terminallerinden paticik, ders çok sıkıcıysa yine paticik, pati sıktıysa haber maber, sonra yine derse gir, dersten çık, arada bi yemek ye tabi. eve dön. evde paticik. belki film milm, ya da ödevin son günüyse filan anca. uykun gelsin yat. okul olmayan günler. kalk öğlene doğru. yapıcak bişi yoksa paticik yine. varsa çık gez dolaş, 3-5 eski arkadaşla toplaş, onlarla gez dolaş, sonra pestilin çıkmış bi şekilde dön. paticik ya da film ya da uğraşacak bişi. uykun gelince yat. son bi hafta biraz manyak geçiyor, ne okul günleri tutuyor ne okul olmayan günler. o yüzden onları saymıyoruz. düzen oturamadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karpuzseven said: Arma said: Karpuzsuyu içmeni beklerdim. Hayal kırıklığına uğradım:( Masquerade said: "iyi karpuz seçebilitesi yüksek olması" demeni beklerdim karpuzseven. :(:( karpuz pati senden çok şey bekliyor ama sadece bir hayal kırıklığısın... kısacası FAIL'sın (modaya uyalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bugğnlerim şöyle geçiyor. kafadan bi saat 6 da kalkarım. Bakarım torrentlere ne var ne yok. Duruma göre yatarım yeniden veya yatmam daha sonra kahvaltımı yaparım ve bilgisayarın yeniden başına geçerim. Biraz oyalandıktan sonra varsa izlenecek bir şey izlerim yoksa patide takılır veya wow kaçarım. Saat 12-1 arası spora gitmek için evden çıkarım. akşama doğru dönerim işte aç ve susuz bir biçimde önce bu ihtiyaçlarıı gideririm Yeniden torrentime bakarım Yine izlencek bir şey yoksa birikmiş şeylerden izlerim Güneş batarken bi sahil gezisi patlatırım Sonra eve dönerim keyfim yerinde ise msn takılırım veya WoW geçerim Saat 2 gibide yatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 06:00 gibi kalkarım, müzik ve kahve koyar kahvaltı hazırlarım. 07:00 gibi foruma drama varmı diye bakarım, yoksa günlük takip ettiğimi siteleri kahve desteğiyle surflerim. Eğer hava çok sıcak değilse, rüzgar varsa, terasta birşeyler çizmeye çalışır, entel bir hava yakalarım. Planım varsa arkadaşlarımla buluşurum, lan party çevirebilirim, WoW kasabilir, istiklal'e içmeye gidebilirim. 23:00 gibi falan eve dönerim, 04:00'e kadar pc başında otururum büyük ihtimalle. Yatar 2 saat sonra kalkarım. Evet, 2 saat, maksimum 3 uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sabah 8:30 gibi uyanırım.Kahvaltımı yaparım yanında gazetemi okurum keyifli keyifli.Sora bilgisayarın basına gecer paticik ve aynı zamanda msne girerim.Paticigi okumayı bitirince msnimi de kapar kitabımı okurum.Akşam üstü olup hava serinleyinceye kadar bir sekilde oyalanıp sora kendimi dısarı atar, önce havuzuma gidip sporumu yaparım sonra da biyerlere oturmaya gider, genelde de film izlerim ya da sohbet koyu olacaksa eger sohbetlere katılırım.aksam 12 gibi eve gelip yatıp sora gene aynı seyleri yaparım.Okul olmadıgından dolayı bos bos gezinebilme sansım oldugu icin hergun birbirine uyuyo.Okul baslayınca hersey daha dolu ve duzensiz oluyor.ÇARŞAMBA MARMARİSE GİDECEM MUTLUYUM HUZURLUYUM SONUNDA TATİL:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 12-13 arası uyanırım.Erken yattıysam veya bir işim varsa değişir tabi. Uyanır uyanmaz kahvaltı yaparım. Kahvaltı bitince 2-3 fincan çay ve şekersiz türk kahvemi içerim. Pc den gazetelere bakarım,patiye bakarım,list istekleri varsa onları hazırlarım. Eğer üzerinde çalıştığım bir şey varsa biraz onunla ilgilenirim. 16-17 arası denize giderim. 19-20 arası eve gelirim.Yemek yaparım.Genelde misafir olur zaten.Onlarla vakit geçiririm.Eğer misafir yoksa müzik-paticik-msn 3 lüsüne takılırım. Arada bir sıkılınca da gece gezmeye çıkarım. Hocaya ezanı okutur yatarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 öğlen 1-4 arası kalkarım eski çıktıklarımı ararım küfür ederler kapatırım sonra bi daha ararım özür dilerim önemli deil der sonra ben yine küfür edip kaparım. 6 gibi işe giderim arabaya atlarım araba çalışmaz arabayı iterim.işten gelince kendime bir çay korum çay kaynar ama çayı içmeden televizyona bakarım televizyonu bozarım sonra teelevizyonu geri tamir ederim. gece takım elbiseyle yatarım sabah pijamayla uyanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eğer aşkım'ın sabah dersi varsa 7de kalkar telefonla arar yarı uyur şekilde onu uyandırırım.sora tekrar yatar uyurum. normal zamanda ise 9 ile 10 arası kalkarım. bi etrafa bakarım bu sefer annemi kaldırır işe yollarım. sonra abimi iğrenç bi müzik açarak uyandırmaya calışırım. sonra bütün gün tekim evde :| cıkar bi hava alırım bilgisayarda vakit geçiririm filan. iyi günümdeysem yemek yaparım, işten cıktığımdan beri iğrenç günler geçiriyorum evde boş boş. kısa sürmesi dileğiyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 öğlen 3 gibi kalk. sigara yak. duşa gir kahvaltı yap. televizyonu aç haberlere bak. telefonla bi kaç kişi ara sınavlar için not felan varmı çalışacak onları bul felan. akşama kadar evde sigara + kola + çay + nescafe gibi takıl televizyon başında. akşam git tekel büfesinden alkol al sabaha kadar güzel müzik ve muhabbetler eşliğinde iç. sonrada tek başına yat. her günüm böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 12-1 gibi kalk bişeyler ye pati, blog, sözlük sevgiliyi ara pati pati ve sonra ne yapıyorum lan ben patide seansı ders çalış yorul sevgiliyi ara tv gece ders çalış sevgiliyi ara sonra uykun gelene kadar yapacak boş bişey bul uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gece kaçta yattıysam üzerine min. +12 saat uyur ona göre kalkarım. Pc genellikle 7/24 çalıştığından odamda geceleri sıcaklık 35+ dereceye çıkıyor neredeyse, o yüsden sabah kalktığımda ter su içinde uyanırım. Duş aldıktan sonra sert bir kahve ile pc başına otururm. Annem diye söylemiyorum çok hamarat bir annem var, binbir çeşit tatlı,kurabiye,çörek yapar, ev hiç boş kalmaz bu yönden, sabah kahve ve kurabiye ile kahvaltıyıda geçiştirmiş olurum yani. PC başıan oturduktan sonra; Önce torrentlerim olmak üzere mailler ve sırasıyla gazeteport - ensonhaber ve yılmaz özdil'in günlük yazısını okuduktan sonra Aceto Balsamico ve paticik, gerçi paticikle daha yeni tanıştım sayılır. Aceto'nun yanısıra 20+ küsür blog daha takip ederim. Transfer sezonunu yaşadığımız şu günlerde belli aralıklarla Ntvspor ve Galatasaray Resmi web sitesini takip ediyorum. İkinci aşamada, saat 7yi geçti ve hava serinledi mi arayan arkadaşım olursa dışarı çıkarım, yoksa ben aramam. Çıktıktan sonra nereye gideceğimiz ne yapacağımız belli olmaz tabiki, duruma göre. 12 gibi eve geldiğimde genellikle bir film patlatıp uyurum. Çıkmadığım akşamlar babam işten geldiğinde menü şaşmaz, Yemekten önce oturup baba-oğul en fazla 100gr bulgar rakısı yaparız mezesiyle birlikte yemekaltı olarak. Daha sonra yemek yiyip odama çekilirim. Üçüncü aşama odamda tv + FM'2008 ile vakit geçiririm. Tekrar duş alıp uykuya devam. Şu sıcak tatil günlerimde çoğunlukla bu düzeni sürdürürm. Ekim gibi yurtdışına üni için yerleşeceğim, bakalım orada ne yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 (eğer ki ogün şöyle topluca arkadaşlarla, yada yakın 1-2 arkadaşla biyerlere gitmek gibi bi planım yoksa)8-10 gibi kalkarım sabah, kahvaltı(belki) ardından pcde takılırım, sonra gündüz bi pc bi ders çalışmaya çalışma ile geçer gider, sonra saat 6da yan apartman komşusu arkadaşla bisiklete bineriz, bi bikaç km ötedeki bi sitenin orada 1-2 tur atarız(sebebi başka bi konuda =P) ardından antalyadaki falez park adlı güzide mekana gelir ya kola/sprite-cips-çekirdek kombosu patlatırız, baktık para var akşam eve geç gidebiliriz bira patlatırız. 8-9/11-12 gibi evlere dağılırız. sonra yine ders çalışmaya çalışma/pc kombosu devam eder. buarada öğle yemeği ve akşam yemeği de yerim tabi yazmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 7 de kalk işe git 5 te gel akşam dışarı çık batak oyna nargile iç bara git gel yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 05-06:00 kahve ve koşu, eve gelince mümkünse kahvaltı, değilse direk yatak. 14:00-15:00 uyanırım, tekrar kahve ve koşu. 16:00-17:00 mailler, programlar, projeler kontrol. 17:00-18:00 yapılacaklar listesini gözden geçirme, yapılacaklardan keyfine göre seçip bir ikisini yapma. 18:00-19:00 Akşam yemeği. 19:00-22:00 Dışarı çıkılacaksa çıkarım, yok işim gücüm varsa onları hallederim. 22-23:00 Balkonda çay keyfi. 23:00-05:00 iş güç, iş güç, iş güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Sabah 08:00 uyanış. 08:30 salonda kahvaltı. 10:00'da antrenmanlar başlıyor. Sporcularla uğraş derken saat 13:00'de öğle yemeği. 16.30'a kadar basketbol antrenmanı. Sonra piste gidiyorum. Uzun atlama, gülle atma - Eşref Apak'a eşlik etme (eheh) - 18:00 salona dönüş ve günü özetleyen toplantı. Son 1 haftadır hiç yaşmadı 20:45 telloş ile cafede buluşma saatlerce CS ve NBA turnuvaları. Ara sıra pist ve kampüs manzaralı "irfanlı" mekanında alkol =) Çok rutin. Acilen değişiklik lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar