bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 okuduğum hatalı herhalde o zaman. The $160 million Legendary/Universal/Comcast Corp. release earned $31.6 million in the first five days of release in twenty markets. US her türlü toplar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bi yerde okumuştum yurtdışı ciroları iyiymiş filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 hangi 20 ülke bilmiyorum da baya düşük 30 milyon ilk hafta için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 25 milyon ABD için projeksiyon, ama aynı firmalar Deadpool içinde batar çıkar diye projeksiyon yapmıştı ondan çok belli olmuyor bu işler. Ama yorumlar iç açıcı değil, ondan doğru çıkabilir bu seferki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bingildak said: hangi 20 ülke bilmiyorum da baya düşük 30 milyon ilk hafta için. Vizyona giris tarihleri Egypt 25 May 2016 France 25 May 2016 Indonesia 25 May 2016 Philippines 25 May 2016 United Arab Emirates 26 May 2016 (Abu Dhabi) Azerbaijan 26 May 2016 Belarus 26 May 2016 Germany 26 May 2016 Denmark 26 May 2016 Georgia 26 May 2016 Hungary 26 May 2016 Kuwait 26 May 2016 Kazakhstan 26 May 2016 Russia 26 May 2016 Slovenia 26 May 2016 Thailand 26 May 2016 Ukraine 26 May 2016 Latvia 27 May 2016 Norway 27 May 2016 Pakistan 27 May 2016 Sweden 27 May 2016 Bosnia and Herzegovina 28 May 2016 UK 30 May 2016 Ireland 30 May 2016 Belgium 1 June 2016 Italy 1 June 2016 Brazil 2 June 2016 Netherlands 2 June 2016 Serbia 2 June 2016 Spain 3 June 2016 Turkey 3 June 2016 China 8 June 2016 Malta 8 June 2016 Colombia 9 June 2016 Czech Republic 9 June 2016 Greece 9 June 2016 Hong Kong 9 June 2016 Croatia 9 June 2016 Israel 9 June 2016 Cambodia 9 June 2016 South Korea 9 June 2016 Republic of Macedonia 9 June 2016 Mexico 9 June 2016 Portugal 9 June 2016 Singapore 9 June 2016 Slovakia 9 June 2016 Bulgaria 10 June 2016 Canada 10 June 2016 Estonia 10 June 2016 Finland 10 June 2016 Lithuania 10 June 2016 Poland 10 June 2016 Romania 10 June 2016 USA 10 June 2016 Vietnam 10 June 2016 Australia 16 June 2016 Argentina 30 June 2016 Chile 30 June 2016 Japan 1 July 2016 Listenin 3'te biri falan o 20 market, daha cok yolu var, cok rahat toparlar bence. Ha $1B yapar mi bilmem ama zarar etmeyecegi kesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 yok canım ne zarar etmesi, sadece amerika pazarı costu çıkarır da önemli olan bir sonraki film için yeterince incentive çıkartması. kurtarır mı değil yani. avrupadan bu kadar düşük gişe enteresan ama ya. ilk hafta avrupanın uçması gerekirdi. baya bütün avrupa ülkeleri var. o kadar oyuncusu vardı lan oyunun. insan hatrına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 fantastik 4lü'nün iğrenç filminden ve bu kadar yerden yere vurulmasından sonra devamını çekiyoruz diye açıklama yapıldığı bir sinema dünyasında 1TL bile kazansa devamı gelir warcraftın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 1b yapmaz. bikac tasarıma baktım bnen sasırtıcı franchising icin oyuncak yapıcak tipler değil pek. ilginc olmus o acıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Lore'u bilerek filmden memnun kalmayanlara hak veriyorum. Ayrica Warcraft'in yapimcilari yapmadi mi filmi? Oyunun hakiki gecmisine taciz etmeden cekilemiyor mu su film yahu? Cok mu zor Lore'a bagli kalmak. Neyse daha filmi izlemeden sinirlendim. ps: Oyunun Cinematic videolarini 4K'ya uyarlayip film diye kakalasalar yine de gidecek bir gezegen dolusu insan varken basarisizlik hic yakismayacak su filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Abı benım derdım lorea baglı kalınması degıl. Ama sahne uydurulmasın bıtaraflarından hobbıtte oldugu gıbı uydur uydur cek olmasın yanı. Ufak tefek degısıklıkler olabılır ona lafımız yok ama elınde hazır senaryo varken yenıden senaryo yazmanın zerre kadar mantıgı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Kanka ufak tefek degisiklikler olsun olmasin degil ama sen kalkip 2. dünya savasini, istanbulun fethi gibi cekersen olmaz. Yani Warcraft dünyasinin tarihine yön veren konularin degistirilmesi hatali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Valla spark in dedigi gibi retconlanmisi cekmis de olabilirler. Ben eskisini hatirladigim icin agladim biraz. Ama nereye baksam degistirilmemis lore u goruyorum yine. World of warcraft sonrasinda sanirim onceyi de elliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 retconlanmıs halınde hıkayenın bu bolumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kitap film oyun film gibi uyarlamalarda "elinde senaryo var" düşüncesi çok yanlış. senin saatlerini hatta günlerini vererek oynadığın/okuduğun şeyleri adamlar 1-3 saat arasında anlatmaya çalışıyorlar. Giriş gelişme ve sonuç bölümlerini olabildiğince güzel ve al benili sunulması gerekiyor ki lezettli çipetpet olsun. Elf campaing de oynadığım 4.bölümün 15.dk sında oluşan olay niye yok düşüncesi yer almamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 adamlar tum sinema seyircisine film yapıyorlar. wow oyunu kitlesine değil su kafadan cikmak gerek önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 cuma 21:00 akasya imax see u biçız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Film olarak iyi degil zaten, oyun oldugu icin kurtariyo. Resmen paradan kacilmis abi filmde 130m dolar neye harcamislar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ben dün izledim filmi 3d IMAX. Film 2 saat ve 2 saat boyunca über entertained bir şekilde izliyorsun filmi. Warcraft lore'unu bilenlere. WOW oynamışlara resmen cennet. Sürekli yanındaki arkadaşa aha şuraya bak buraya bak aha aynısı vs demekle geçio baştaki kısımlar özellikle. Orclar falan inanılmaz iyi olmuş. Filmin en kötü yanı Garona ve onu oynayan kadın. Onun dışında lore'u biraz çarpıtmışlar evet ama çok da sorun olmuyor izlerken. Ama filmi izlerken şunu düşündüm, Warcraft bilmeyen common halk izlese bu ne lan diyebilir. Dünyayı tanıtmaya çalışmışlar ama yeterli gelmedi. Çat diye giriyor çat diye olaylar başlıyor ve film sürekli yüksek pace de devam ediyor. Biz Durotanı, Thrallı, Gul'danı, Medivhi bildiğimiz için bize çok etkili gelen şeyler hiç bilmeyenler için vız gelmiş olabilir. Hatta Gul'danın isminin Gul'dan olduğunu bile anlamamış olabilirler Irlanda'da ingilizce alt yazı vs. olmadığı için :) Neyse ben baya eğlendim izlerken. Bir daha kesinlikle giderim. Umarım bir şekilde para kazanırlar da tüm seriyi rahat rahat yaparlar. Çünkü gitmeden önce şey gerginliği vardı ulan film The Last Airbender veya Dungeons&Dragons seviyesinde çıkabilir. Ama neyse ki öle bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mortis begendiyse iyididr desu. Muzikler nasildi dubstep mu gene? Wc3 intro girse herkes perdeye sumkururdu be aslinda :) Lore u anlatip anlatamamk degil olay. Olayin kendisini degistirmek, bunca yildir zilyon adamin bildigi seyleri degistirmek kafasini anlayamiyorum ben. Portali guldan degil de thrallin acmasi gibi gereksiz bisi aslinda yapilan seyin derecesi bana göre. Hos tabi adamlar wowda lollore yaptiklari icin sasirmak gereksiz aslinda. Kirmizi tisortlu cocugu bekleyecez veya gidip blizzcona "derdiniz ne emenike" diye vuracaz agizlarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 müzikler çok iidi hiç öle dubstep falan saçma sapan müzik yok. direkt Wow theme modunda müzikler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 şimdi çıktım filmden, olmuş ya güzeldi yani. for the allience ve for the horde diye baya bi gazlamışlar araya warcraft logoları falan. bi başı bi sonu yok zaten direkt oyuncula hitap ediyor. ama warcraft bilmeyen de baya keyif alır. 3d'den nefret eden biri olarak imax bile olsa çok rahatsız etti adam gibi odaklanamadım tekrar bi bluray izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 applev0dka said: adamlar tum sinema seyircisine film yapıyorlar. wow oyunu kitlesine değil su kafadan cikmak gerek önce. Lore'a bagli kalinarak yapilan film de tüm seyirci kitlesine hitab edecek. warcraft i bilmeyen insan "aa hayir siz hic degisiklik yapmamissiniz, begenmedim" mi diyecek? Oyunun tarihine bagli kal, her cesit izleyiciyi kazan. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Vardir illaki "seyirci bunu sevmez yeaaa" dedikleri bi kisim ama katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Ayfon said: applev0dka said: adamlar tum sinema seyircisine film yapıyorlar. wow oyunu kitlesine değil su kafadan cikmak gerek önce. Lore'a bagli kalinarak yapilan film de tüm seyirci kitlesine hitab edecek. warcraft i bilmeyen insan "aa hayir siz hic degisiklik yapmamissiniz, begenmedim" mi diyecek? Oyunun tarihine bagli kal, her cesit izleyiciyi kazan. Bitti. sinema dünyasının dinamikleri ile lore 1e1 örtüşüyor mu ? yani hikayedeki her etmen sinema seyircisinin beklentilerine karşılık veriyor mu ? adamların pazar araştırması yapmadan multi milyon dolarlık projeler yapacağını dusunmuyorsunuz sanırım ? lore yeterince dramatik değildir dram katarlar. lore yeterince anlaşılabilir değildir daha anlaşılır yaparlar. lore yeterince gizemli değildir daha gizemli yaparlar. tüm bunlar bildiğimiz warcraft hikayesinde farklılıklar yaratır. yani var olan senaryosu ile mükemmel bir holywood filmi olur demediği için adamlar, önlerine gelen şeyi tüketicinin mevcut beklentilerine göre değiştirmişlerdir. o yüzden ''lore'a bağlı kalarak yapılan tüm sinema seyircisine hitap edecek'' diye kıçından attığın arguman ile melyor dolarlık projeler yürümüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Seyirci meyirci tanimam ama thrall ikinci filmde cok komik bir storylinela gelecek o belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar