kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Gallant said: Benim bir beklentim yok acikcasi. Lore un icine ediceklerini dusunuyorum. loreun ıcıne etmıcekler lorun aynısını anlatıcaklar sadece sectıkleri bolum loreun en boktan ve heyecansız kısımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 abi ben taşak yapıyosun sandım cidden warcarft 1-2 arasını mı anlatıyo film? thrallar sylvanaslar falan yok mu lan? gul'dan la orgrim in stormwind i biçişini mi izliycez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ya da belki seri olacak diye düşünmüşlerdir. the begnning buysa 2018e frozen throne a kadar gelen bi storylineı çekerler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 thrall var da babasinin elinde bebek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Esh said: abi ben taşak yapıyosun sandım cidden warcarft 1-2 arasını mı anlatıyo film? thrallar sylvanaslar falan yok mu lan? gul'dan la orgrim in stormwind i biçişini mi izliycez? aynen oyle tek beklentım guldan sargaresın pesınden gidiyor bu storylineda oralari gösterseler bari dicemde sanmam atlıcaklar buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 bok gibi olmayacağını kim düşünüyordu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 lan blizzard insan warcraft 1-2-3 ün remasterını yapar lan. canım çekti oyniyim diycem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 remaster yerine yeniden yapsınlar abi w3 motoru gibi bir motorla. 2d oynamayalım plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 remasterı sc2 motoruyla yapsalar sonra şöyle bi pakette collectors diye satsalar sevabına 150 dolar basarım. filme gittim bugun. oyle çok hayal kırıklığı yok. cgi abartıldığı kadar boktan değil. konu tabi ki başlangıç olduğu için kısır ama lore da kopuk değil., (tamam kopuk ama komple değiştirmemişler yani =P ) bu hızla giderlerse 12 tane falan warcraft cekmeleri gerekiyo yalnız sdfgs. bildiğin warcraft 1 bu. 2 falan bile değil direk 1. ama medivh in nasıl posess edildiğine dair bişi yok orayı atlamışlar. sargeras falan yok yani. bi de garonayı iyi kız oalarak yansıtmışlar. cgi a cok yük binmesin diye stromwind savaşı yerine portalda savaş aktarılmış. llane i de cok alakasız bi şekilde öldürmüşler böylece. thrall bildiğin tarkan filmindeki gibi nehire bırakılmış asfgd khadgar medivh in apprentice i değil falan. bunlara rağmen ben sevdim filmi. umarım her sene bi tane cekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Warcraft için spo su allasen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Esh said: adamın verdiği spo remasterı sc2 motoruyla yapsalar sonra şöyle bi pakette collectors diye satsalar sevabına 150 dolar basarım. filme gittim bugun. oyle çok hayal kırıklığı yok. cgi abartıldığı kadar boktan değil. konu tabi ki başlangıç olduğu için kısır ama lore da kopuk değil., (tamam kopuk ama komple değiştirmemişler yani =P ) bu hızla giderlerse 12 tane falan warcraft cekmeleri gerekiyo yalnız sdfgs. bildiğin warcraft 1 bu. 2 falan bile değil direk 1. ama medivh in nasıl posess edildiğine dair bişi yok orayı atlamışlar. sargeras falan yok yani. bi de garonayı iyi kız oalarak yansıtmışlar. cgi a cok yük binmesin diye stromwind savaşı yerine portalda savaş aktarılmış. llane i de cok alakasız bi şekilde öldürmüşler böylece. thrall bildiğin tarkan filmindeki gibi nehire bırakılmış asfgd khadgar medivh in apprentice i değil falan. bunlara rağmen ben sevdim filmi. umarım her sene bi tane cekerler. 3 günlük bi ban rica edebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Hikaye yazili abi zaten neyin sposu? Yani warcraft bilmeyen oynamayan falan icin spo olur anca da hic oyle dusunmedim. Yine de alinsin tabi rahatsizlik olusturduysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Türkiyede haftaya görünüyor, önizleme falan mıydı esh? Bide CGI korktuğumuz kadar kötü değilse her türlü gider ya, lore metzenden yediği darbelerin yarısını yönetmenden yememiştir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Macaristanda izledim ya, 2 gun once girdi vizyona burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ya lore abarti degistirilmemis ok ama warcraft dedigin biraz komikli espirili falan olur diye dusunmusrum olmasi gerektiginden daha strict film sanki. Ask hikayesi falan var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 warcraft ciddi bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Orcpr0n? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Yok ya spoil etmiyim onu hadi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Esh said: khadgar medivh in apprentice i değil falan. bunlara rağmen ben sevdim filmi. umarım her sene bi tane cekerler. su cumlen benım ıcın tum fılmı bıtırdı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 durotan storyline da farklı sanırım. gerçi şimdi baktım farklı storylinelar mevcut nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 normalde storylinı anlattıkları kısımda khadgraın zar zor buyu yapabılmesı lzm hatta kıtapta 1 buyu yapıo manası bıtıo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 5 haziran akşamı 6da imax marmara parktan aldım bilet. Hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Oradakiler gerçek imax degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 warcraft filmi geliyor diye heyecanlanmayışım yaşlandığım göstergesi bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Masticore said: Oradakiler gerçek imax degil ya. İstinye parktan daha iyi diyolar diye aldım ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar