Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası'na dev isim ( Yeni Sezon , Yeni Yüzler )

Pakize

Öne çıkan mesajlar

Bencede eksikler çok. Yerlerini doldurmaları için herkesin yüzde 10 15 daha fazla performans göstermesi lazım. Zaten bu sezon sonu bitircez diyordu Gülse. Osman süper bence, Ata'da uyumlu geri gelmiş, gitmeden onceki bolumlerde iyice batmıştı bence. Toparlanmış. Hayırlısı :D.
Sosyal ağlarda paylaş

valla su dizide her gidenin arkasından "tamam dizi bitti, bu gittiyse bişeye benzemez" tarzında yorumlar oluyor. ama her gidenin yerine gelenler yine aynı şekilde güldürüp insanı yine diziye çekmeyi başarıyor.

ilk ata demirer gitti mesela, en büyük kayıptı dizi için belki de. engin günaydın geldi bi anda yıktı ortalıgı. arkasından selin gitti. hadiii dedik bu da yapılmaz, derken sahika geldi ve yine gündem avrupa yakası.

simdi hümeyra, tolga cevik ve vural celik gitmis. tolga dısındakiler bana gore buyuk kayıp değil, onceki gidenlerin rollerindeki önemini düsündüğüm zaman büyük kayıp değil.

bi de şu "baymadı mı artık, suyunu cıkardılar, ne zaman biticek bu dizi" seklinde dert yananları da hic anlayamadım bugune kadar. sanki ortada bir hikaye var da uzattıkca uzatıyolar. sitkom yahu bu, her hafta ayrı bir olay, ayrı bir komedi. bitmese ne olacak, neyin suyu cıkacak?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
valla su dizide her gidenin arkasından "tamam dizi bitti, bu gittiyse bişeye benzemez" tarzında yorumlar oluyor. ama her gidenin yerine gelenler yine aynı şekilde güldürüp insanı yine diziye çekmeyi başarıyor.

ilk ata demirer gitti mesela, en büyük kayıptı dizi için belki de. engin günaydın geldi bi anda yıktı ortalıgı. arkasından selin gitti. hadiii dedik bu da yapılmaz, derken sahika geldi ve yine gündem avrupa yakası.

simdi hümeyra, tolga cevik ve vural celik gitmis. tolga dısındakiler bana gore buyuk kayıp değil, onceki gidenlerin rollerindeki önemini düsündüğüm zaman büyük kayıp değil.

bi de şu "baymadı mı artık, suyunu cıkardılar, ne zaman biticek bu dizi" seklinde dert yananları da hic anlayamadım bugune kadar. sanki ortada bir hikaye var da uzattıkca uzatıyolar. sitkom yahu bu, her hafta ayrı bir olay, ayrı bir komedi. bitmese ne olacak, neyin suyu cıkacak?

ilk bölüm bi halta benzemiyordu açıkcası..
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
dizi bitsin en güzeli,saçmaladılar iyice zaten

zaten seyircilerin dırdırı yüzünden uzattılar ama hayırlı olmadı .. zirvede bırakmak varken..

Sawer said:
başlangıcı çok sıkıcıydı ama devamını sevdim ama osmanında g.tunden zıpkınla vurulacağı çok belliydi ya:D

gülse birselin tarzı bu dizinin sonunda ne olacağı çok belli oluyor zaten hep.. ama oyuncular kurtarıyor tiplemeleri ile.

LathspeLL said:
Bence Volkan'in sevgili gelebilir diziye geri, ismini unuttum.

Bende begendim bolumu, Ata yakisiyor bu diziye cok.

volkanın sevgilisi dönemez zaten şaika ile fingirdicekler. çok belli yani

Revell said:
"Gerizekalı Osman kim" :) dedi koptum ben

evet ben de bi orda güldüm bir de ata demirerin iş görüşmesinde. başka bi yerde gülemedim

bLackcha0s said:
Çok saçmaladı ilk bölümde. Özellikle ifonun gidişini bağlayamadılar. Burhanın kavga çıkartması falanda güzel değildi.
Ama yine ata götüreceğe benziyor diziyi. Osman ve ata güzel olucak. 4 kişi gitti 1 kişi geldi dizi yavaşlayacak bence başkalarıda lazım.

giden 4. kişi kim? tolga çevik- hümeyra- bir de şu bilmemne gördüm diyen adam. 4. yi hatırlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa Yakası bitsin diye arkadaşları kınıyorum açıkçası. Yani bakın Türkiye'nin saçma sapan dizi koşulları var. Film gibi dizi yayınlıyoruz. Her seferinde 100-150 dakika arası. Bu sebeple konu olabildiğince uzun tutulmak zorunda. Hele Gürsel Birsel'e biraz acıyın yahu. Ramazandayız. Kadın komedi dizisini kaç dakika yazıyor ve buna rağmen hala acımasızca eleştiriyorsunuz. O yok süper dediğiniz "How I Met Your Mother" 20 dakika. Bu yüzden üretken olmaları tabiki daha kolay. (Ama şunu da belirteyim. 7-8 bölümünün çok tatsız olduğu da olmuştu.) Herneyse Türk dizileri Selenalar, Bezbebekler içinde kıvranıyor. Sonra yok Asi yok Arka Sıradakiler ve türevleri hepsi aynı, basit düşüncenin olmadığı çerezlik diziler. Çünkü daha 8-10 bölümden sonra olaylar hep aynı. Şu anki Türk dizilerinin durumu vahim. Sezon finalleri bile hep aynı. Mutlaka birisi vurulur istisnasız. Bu koşullarda hala Avrupa Yakası'nı eleştirmek niyedir anlamam açıkçası. Burada eleştirilmesi gereken bu dizileri 150 dakika yapanlardır. Ne güzeldi eskiden dizilerimiz kısaydı. Ama son 10 yılda ne olduysa oldu. Anlamıyorum nasıl böyle geriye gittik, reyting için geberir olduk...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...