Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break - 4. SEZON -

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4.sezon başlı başına rezaletti zaten.
Aile trejedisine çevirdiler diziyi eheh.

İndirmeyeceğim artık, hard disk'imde kapladığı her bit fazlalık.
Mesaj tarihi:
valla 4. sezonu izlemedim

ama 3 sezon efsaneydi bence.acaba 4 ü izlemeyip hafızamda güzel mi kalsa dizi.yorumlara bakıorum izleyesim yok
Mesaj tarihi:
dizinin bitmesini senarist ve yapimcilar degil, yayinci kanal fox istedi. "3-5 bolum daha cekin bitirin diziyi" demisler o yuzden bu ara geldi. istedikleri gibi bitiremiyorlar o yuzden zaman yetmeyebilir veya kotu bolumler bekliyor olabilir.
Mesaj tarihi:
Zamanında hapis hikayesi bittiğinde sırf reyting için "ittirin kaktırın bi şekilde bi senaryo uydurun devam etsin" diyen de kendileriydi, içine ettiler dizinin, şimdi de "tutmadı düzgün yazamadınız apar topar bitirin" diyorlar.

Gretchen'lı dizi gerçekten başlasa bari gelecek sezona :p
Mesaj tarihi:
1. sezon>2>3 şeklinde bence giderek düştü dizinin başarısı. 4. sezon ise sıçmada zirve yaptı.
demin izledim 17. bölümü, 6 ay ara verip bööle bi bölüm yazıyolarsa, vah ki vah o senaristlerin haline. nerdeyse bizdeki kurtlar vadisine dönüştü prison. iskenderi polatı hepsinin muadili var, bitek mematisi eksik...
Mesaj tarihi:
Ben olsam hazir dizi bitiyorken 1. yada 2. sezonun son bolumunu degistirecek bir bolum daha cekerim fanlar icin. hikayeyi orda sonlandirirm ki gelecek nesiller ilk efsane sezonu izlesin sonra "ne igrenc bitirmisler bu dizi" demesin.
Mesaj tarihi:
ilk sezon gerçek bi efsaneydi.o kadar efsaneydiki 2. sezonu da efsane yaptı.

1. sezon 3. sezonu kurtaramadı.fena değildi.4 ü izlemedim.ama anlasılıoki 4 te tamamen bitmiş :)
Mesaj tarihi:
Red said:
ilk sezon gerçek bi efsaneydi.o kadar efsaneydiki 2. sezonu da efsane yaptı.

1. sezon 3. sezonu kurtaramadı.fena değildi.4 ü izlemedim.ama anlasılıoki 4 te tamamen bitmiş :)

+1
  • Yeni Oluştur...