Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break - 4. SEZON -

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

strangegoodby said:

ya bu generalin odasında doktor budenli büyük bi tümörü bi kere daha gördüm dedi ya hani birde 2. sezonun sonunda generalin oldugu bi sahne vardı boyle tıbbi labratuvar gibi bi yerde acaba bunlarla alakalı bişiyler olabilirmi?

4x12

scofiledin anasında görmüş olabilir diye tahmin ediyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Pluton said:
strangegoodby said:

ya bu generalin odasında doktor budenli büyük bi tümörü bi kere daha gördüm dedi ya hani birde 2. sezonun sonunda generalin oldugu bi sahne vardı boyle tıbbi labratuvar gibi bi yerde acaba bunlarla alakalı bişiyler olabilirmi?

4x12

scofiledin anasında görmüş olabilir diye tahmin ediyorum

Greeny said:
plutonla aynı fikirdeyim

yada acaba generaldemi aynı hastalığa sahipti teknolojilerini ilerlettiler ve kurtardılar generali?

spo koymayı unutmuşum
Sosyal ağlarda paylaş

kojiroh said:
Bu arada evet son bölüm 14.

Abi şu lafı dedin ya,şu an 13 ü izlediğimi zannettim ve 14.bölüm final olarak geldi aklıma,bi an üzüldüm ama sonra jeton düştü(188 köşe evet) ve rahatladım.

Ayrıca

Bence o tümör generalde yada onun kızında vardı,ama annesi olma ihtimalide aklıma gelmiyor değil,çünkü o zamanlar scofield kardeşlerin babalarının en parlak olduğu dönemdi galiba,ama umarım annesinin başına gelen michael'ın başına gelmez.

Bu arada scylla elden gitti bence,ama ben hala self in gretchen ı öldürme planı yaptığı düşüncesindeyim.Vikanı nası öldürdüyse,aynı şeyi yapabilir(adam resmen paragöz çıktı).

Kendi düşüncelerim

Michael ameliyat olup kurtulucak,ve General'e hayatını borçlu olduğu için scylla yı bulup generalin eline vericek.Ondan sonra tekrar aynı macera.

Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
Ha abi eet, baya ofsayt bi olay olmuş "son bölüm 14" lafı, şimdi farkettim :P
Çıkan en son bölüm 14. bölüm anlamında söylemiştim sdf

diziyi yeni izledim şimdi bitti. izlemeden önce spoilerlardan uzak durarak bu başlığa bakmıştım orda senin yazıyı görünce korktum :) ara vericekler heralde dedim :S, neyse yanlış anlaşılma düzelmiş oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Alex'i çok boktan gönderdik ya, onu bi kıvıralım bağlayalım öyle gönderelim" olmuş resmen. Michael'ın çipi Self'in onlara verdiği depoda ve orta karar bir aramada bile bulunabilecek boktan bir yere saklaması ve herşey plana göre giderken düşüp bayılması da resmen sakız gibi uzatma muhabbetleri.

İki-üç bölüm güzel gitti şimdi gene çöktü bence, fazla beğenmedim bu bölümü. Michael ve Alex'in planları olmadan Linc ayısı nasıl geri alacak bakalım şimdi Scylla'yı, saçmalıkların artmasını bekliyorum :p

Sosyal ağlarda paylaş

onceki sayfaları okumadım eminim baya bi bok atılmıştır ama yedirmeden geçemicem. ilk sezonu, ozellikle ilk onuc bölüm ve son bölümler izlediğim en iyi diziye aitti. ikinci sezon izlendi bitmesini bekliyorduk dizinin ki son bölüm alakasız bi şekilde sonaya bağlandı. üçüncü sezon artık sallanmadan, bulunduğunda izlendi. bu sezonu ise merak bile etmiyorum, çünkü dizi bitti yani. uzatmaları bile oynamıyor. hiç bir akışı kurgusu olmadan ilk bölümde olsun herşey, sonra herkes kutsal kaseyi arasın, iyilerle kötüler savaşsın. doğaçlama yazmışlar resmen. cevaplarını kendilerinin de bilmediği sorular soruyorlar sordukça bişeyler uyduruyorlar. ilk sezonun anısını da mahvettiler diyemiyorum, çünkü dizi benim için o kadar zaten. iki de iyiydi yani mahone michael kapışması, bitirseydiniz keşke shawshank redemption tadında. budur çünkü yani hapisaneden kaçan adamın kaderi, gidip bürokratik devrim yapmak değil. saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

T-Bag

T-Bag imana geldi sdf.

Cole Pfeiffer kartını göstermesi, sonra adamın kartın üstüne basması falan T-Bag'in saykoya bağlayacağının göstergesi bence. İçinde accuk bi vicdan varmış onu da öldürdüler.

Bu arada Don'u oynayan aktörü hala prof ajan olarak göremiyorum. Adam ateş ederken dil bir karış dışarda, eline ilk defa silah almış gibi falan. :p

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...