Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu saate kadar çıkardı be alt yazı ne oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Garadia said: oha heriften stimpack yemiş firebat sesi çıktı.heuehu aynı şeyi düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 I ıh o ses Academy'e tıklayınca mı ne çıkıyordu. Her ses kütüphanesine girmiş klasik ses efekti. Aktörü bağırtmak yerine niye öyle acemi birşey yapmışlar anlamadım. (td) Bölüm iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o ses nerde çıkıodu ya sabahın köründe izledim de unuttum bir spoiler versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 güzeldi ya. t-bag karıstırıyor ortalıgı adamım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 5.yi çektk heyecanla bekliyorz altyazıyı "Prison Break" Dizi Bölümü :4x05 Çeviren :Takaya Başlama Tarihi :2008.23.09 Çeviri Miktarı : %85 Son Güncelleme :24-09-2008 1:00:27 Durumu : Aktif Not:NoTV uyumlu olacak. #Yarına kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Alt yazı dün akşam çıktı hala ne bekliyosunuz :D Prison Break S04E05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ne kötü çeviriler bunlar ya. Babama vermeden bi senkronizasyonuna bakıyım dedim, bin tane abuk subuk çeviri var. Kimbilir ne kadar farklı hayalleri var adamın diziyle ilgili. Az İngilizce öğrenen adı sanı duyulsun diye altyazı işine mi giriyor, böyle mi bu işin raconu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben sadece divx planetten çekiyorum gerisini bilemem takaya diye bi eleman çeviriyor gayet hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 manyak bölümdü şimdilik sezonun en iyi bölümü ep5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Evet ep5 baya iyiydi.Prison Break gerçekten kaliteli dizi. Sonunda Hele bölüm sonunda o resim enhance olayının generalin kulagına gitmesi çok mantıklı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 harbiden bi laf vardır taraklara yan basmak diye herkes kendi için bu lafı düşünüyor şimcik :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bölüm iyiydi. T-bag in kitapta baktığı şeyi anlamadım. Ayrıca t-bag in sekretere hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 gereksiz uzatmasindan oturu ben de tam birakiyordum diziyi, ta ki t-bag'in sekreteri arz-i endam edene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bLackcha0s said: Ayrıca t-bag in sekretere hastayım +18 bir de 4x05 T-bag'in sekreter efsane. Göğüsler felan mükemmel. Bi ara eğildi ya masaya doğru kalbim yerinden çıkıcaktı valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 http://www.imdb.com/name/nm1594404/ sekreter robin tunney i geçen yok bence bu bu dizide, gerçi göğüs farı baya var ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 çok iyi bölümdü. ama şimdi gretchen napcak nereye gitcek acaba. don self dizinin sonuna kadar yaşamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 fizban said: Garadia said: oha heriften stimpack yemiş firebat sesi çıktı.heuehu aynı şeyi düşündüm AHAHAH bende aynısını demiştim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 4x05 t-bag'in (mi ya da kiminse artık)sekreteri çok fena yaptı benim, cinsel açlık derecemi yükselti o nedir öyle. bölüm güzeldi "has has has" diye izledim. tahminimce don self ve mahone/çok ufak bi şansla da zenci yarma ölür 2-3 bölüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 spo ya şu kartları çok kolay ele geçiriyorlar, yani madem o kadar öenmli bişi elde etmesi zor olsun be kardeşim ne bu adama 2-3 dk yaklaşınca hemen kopyalama tamamlansın ek olarak sekreter hakkaten hoş, o sekreteri bi yerden daha tanıyorum ama nerden çıkaramadım=) yüzü yabancı gelmedi imdb'den baktım The OC'den hatırlıyomuşum kızı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 4x05 Muhtemelen general'in kartın'da çok uğraşıcaklar. Eee, general'in kartı da o zenci tutuyor, bu durumda 2-3 bölüme ölmelerinin imkanı yok ne zenci'nin ne de mahone'un. Don Self'i öldürebilirler ama o da oynar yeni girdi, bence ölüm olmaz bir süre. Tabi Brad ya da Sucre gg olmazsa, ama sucre gg olmaz da Brad ölebilir, harcanabilir : ) Çatışmada filan gg olur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ahhahaahhahaah o ses mortal kombattan sanırım ve ya starcraft ta academy ye tıklayınca çıkıyodu 2 sinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 mahone un karısı evine girdiğinde zenci ajan hem cocuğu hem de eşini doğramamış mıydı, doğramadıysa tam olarak olay neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yavw daha önceki bölümlerde maykılın hastalıgını söylemişlermiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 lan yemeyin bizi sanki orda yuvarlar iz olmaz kartı alırken fark etmicek deme adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar