Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break - 4. SEZON -

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
I ıh o ses Academy'e tıklayınca mı ne çıkıyordu. Her ses kütüphanesine girmiş klasik ses efekti. Aktörü bağırtmak yerine niye öyle acemi birşey yapmışlar anlamadım. (td)

Bölüm iyiydi.
Mesaj tarihi:
5.yi çektk heyecanla bekliyorz altyazıyı
"Prison Break"
Dizi Bölümü :4x05
Çeviren :Takaya
Başlama Tarihi :2008.23.09
Çeviri Miktarı : %85
Son Güncelleme :24-09-2008 1:00:27
Durumu : Aktif
Not:NoTV uyumlu olacak. #Yarına kaldı...
Mesaj tarihi:
Ne kötü çeviriler bunlar ya. Babama vermeden bi senkronizasyonuna bakıyım dedim, bin tane abuk subuk çeviri var. Kimbilir ne kadar farklı hayalleri var adamın diziyle ilgili.

Az İngilizce öğrenen adı sanı duyulsun diye altyazı işine mi giriyor, böyle mi bu işin raconu?
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Ayrıca t-bag in sekretere hastayım

+18 bir de 4x05

T-bag'in sekreter efsane. Göğüsler felan mükemmel. Bi ara eğildi ya masaya doğru kalbim yerinden çıkıcaktı valla..

Mesaj tarihi:

4x05

t-bag'in (mi ya da kiminse artık)sekreteri çok fena yaptı benim, cinsel açlık derecemi yükselti o nedir öyle.
bölüm güzeldi "has has has" diye izledim.
tahminimce don self ve mahone/çok ufak bi şansla da zenci yarma ölür 2-3 bölüme

Mesaj tarihi:

spo

ya şu kartları çok kolay ele geçiriyorlar, yani madem o kadar öenmli bişi elde etmesi zor olsun be kardeşim
ne bu adama 2-3 dk yaklaşınca hemen kopyalama tamamlansın

ek olarak sekreter hakkaten hoş, o sekreteri bi yerden daha tanıyorum ama nerden çıkaramadım=)
yüzü yabancı gelmedi

imdb'den baktım The OC'den hatırlıyomuşum kızı=)
Mesaj tarihi:

4x05

Muhtemelen general'in kartın'da çok uğraşıcaklar. Eee, general'in kartı da o zenci tutuyor, bu durumda 2-3 bölüme ölmelerinin imkanı yok ne zenci'nin ne de mahone'un. Don Self'i öldürebilirler ama o da oynar yeni girdi, bence ölüm olmaz bir süre. Tabi Brad ya da Sucre gg olmazsa, ama sucre gg olmaz da Brad ölebilir, harcanabilir : ) Çatışmada filan gg olur tahminimce.

• Yeni Oluştur...