Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Azmo dayi neden makara yapayim, anlatiyorum turkce yazayim peki, Amy benimle evlenmek istedigini surekli belli hareketler ve konusmalarla ortaya koyuyor, Yani benden bir teklif bekliyor ama ben daha hazir degilim, Hem maddi hem zamanlama olarak, Ben diyorum ki acaba onun bana olan bu mesajlarini gormezdenmi gelmeliyim yoksa ona durust olup benim 4 sene daha bu tip bir sey yasamaya sansim yokmu demeliyim? Ama tabi bunu dersem beni terk etme ihtimali var yani asagi tukursem biyik yukari tukursem sapka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 2 sene daha evlenemem ben de, 2 sene sonra gene 2 sene beklemem lazim dersin, yemezse basarsin nikahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aquila said: amyyle sevis, ashleyle evlen. yok ashleyi kuma al, amyyi götür, sonrada paticik.com adlı siteyi unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 recall 4 sene olacagini bilemeyeceksin o yuzden adam gibi durumu acikla, su sartlarda zor, bir kac senede anca olur de yuvarlak konus... baktin birakmiyor devam et, zaten 1 seneye kalmaz biter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Azmodai said: recall 4 sene olacagini bilemeyeceksin o yuzden adam gibi durumu acikla, su sartlarda zor, bir kac senede anca olur de yuvarlak konus... baktin birakmiyor devam et, zaten 1 seneye kalmaz biter :P Azman Dayi cok tesekkur ederim cevabin fakat o senin bildigin gibi bir pehlivan degil.. Ben bir seferinde aramizda bir Ipod Touch 16 mi 32 mi olmali tartismasinda gercekten ustune gittim ve sanirim ailesinden cok simartildigi icin sirf bu 16 mi 32 mi tartismasinda 2 hafta ayri kaldik. Istiyor ki hersey onun istedigi zamanda ve istedigi sekilde olsun.. Olmaz degil evet ben okul ve evlilik yapabilirizm zaten ailesi dedim ya cok zengin.. Ama benim ideallerim var yani istemiyorum boyle karakterimden odun vermek.. Bilemiyorum.. Aslinda kuzenim Can da dostum diyor birak bu kizlara sana gel yan mahalllede oturan turk oglu turk bir kiz yapalim ama bilemiyorum onlarda cok bunalim yaaaaaaaaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ayşe Arman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 o zaman allah yardimcin olsun evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 axedice said: Ayşe Arman.ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Recall06 said: Gercekten sizden ogrenmek isteigim acaba Amy ye 4 senelik bu period dan bahsetsem beni terk edermi? amy senı terk etmemişmiydi zaten? bu arada 80630 nerenın posta kodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Etiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 fantastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ya surekli bir elestiri surekli bir hor gorme, gurbetteyiz diye neden ustumuze geliyorsunuz, ulkemizde amerikanci burada turk nasil olacak, offf amyy off su dusurdugun durumlara bak beni... Ayrica 5 bucuk senede 1000 post oldu hayirli olsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sen baosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 761 mesaj diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Dürüst ol açıkca anlat durumu bol şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yok anlamıyıcak bir kız da değil(psikoloji okuyor)miş.Hala neden bekliyorsun ki,amacın 4 seneyi doldurmaksa biraz zor,ama gerçekten seven biri sevdiğini yarı yolda bırakmaz. Kararlı ol,bugün yapmak istemediğin birşeyi yarın yaptığında,keşke daha önce yapsaydım dememek için;Hemen yap. Unutma herşey olucağına varır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Benim de Alexandra diye eski sevgilim var, ingilizce yazsam problem çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hayret kimse yazmamış. Tut kızı "kadınım olacaksın uleyn" de kapa mevzuyu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Troll alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sana uyuz oldum recall, Amy'nin aklı varsa bu ilişki başlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 GF ne duygularını aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 isabet olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 çok strong bi presence var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Obvious troll is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 i go to me the can but the more are the Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar