Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GF me duygularimi aciyimmi yoksa...

Recall06

Öne çıkan mesajlar

Azmo dayi neden makara yapayim, anlatiyorum turkce yazayim peki,

Amy benimle evlenmek istedigini surekli belli hareketler ve konusmalarla ortaya koyuyor,

Yani benden bir teklif bekliyor ama ben daha hazir degilim,

Hem maddi hem zamanlama olarak,

Ben diyorum ki acaba onun bana olan bu mesajlarini gormezdenmi gelmeliyim yoksa ona durust olup benim 4 sene daha bu tip bir sey yasamaya sansim yokmu demeliyim?

Ama tabi bunu dersem beni terk etme ihtimali var yani asagi tukursem biyik yukari tukursem sapka..
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
recall 4 sene olacagini bilemeyeceksin o yuzden adam gibi durumu acikla, su sartlarda zor, bir kac senede anca olur de yuvarlak konus... baktin birakmiyor devam et, zaten 1 seneye kalmaz biter :P

Azman Dayi cok tesekkur ederim cevabin fakat o senin bildigin gibi bir pehlivan degil..

Ben bir seferinde aramizda bir Ipod Touch 16 mi 32 mi olmali tartismasinda gercekten ustune gittim ve sanirim ailesinden cok simartildigi icin sirf bu 16 mi 32 mi tartismasinda 2 hafta ayri kaldik.

Istiyor ki hersey onun istedigi zamanda ve istedigi sekilde olsun.. Olmaz degil evet ben okul ve evlilik yapabilirizm zaten ailesi dedim ya cok zengin..

Ama benim ideallerim var yani istemiyorum boyle karakterimden odun vermek..

Bilemiyorum..

Aslinda kuzenim Can da dostum diyor birak bu kizlara sana gel yan mahalllede oturan turk oglu turk bir kiz yapalim ama bilemiyorum onlarda cok bunalim yaaaaaaaaaaa :(
Sosyal ağlarda paylaş

Yok anlamıyıcak bir kız da değil(psikoloji okuyor)miş.Hala neden bekliyorsun ki,amacın 4 seneyi doldurmaksa biraz zor,ama gerçekten seven biri sevdiğini yarı yolda bırakmaz.
Kararlı ol,bugün yapmak istemediğin birşeyi yarın yaptığında,keşke daha önce yapsaydım dememek için;Hemen yap.

Unutma herşey olucağına varır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...