Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Utimate Wolverine vs Hulk hakkında (spoiler)

Metakuso

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Leinil Francis Yu, Secret Invasion'ı çizmeyi bitirdikten sonra 3. bölüm için çalışmaya başlayacak. Senaryo hazır. 6 sayı olacak toplamda.

Ayrıca bu yıl Comic-con'da Lionsgate 40 dakikalık Hulk vs. Wolverine fragmanı gösterdi - çok güzel, ben beyendim - Ocak'da çıkıyor animasyon. Bu da Ultimate evrenindi anladığım kadarıyla.

Eğer Hulk vs. Wolverine'i sevdiysen en iyi Hulk vs. Wolverine Sam Keith'in yazdığı ve çizdiği mini seri. Oku.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Cuce said:
evet ikinci sayısan sonra baaayaaaa bi ara verdiler, acıkcası cıkmaz diye bekliyodum ben, ki hala cok umutlu değilim.

bide sonrakı sayfa asıl bomba olan

Yok, cidden çıkıyor, hatta Ocak'da çıkacak animasyondan önce çıkarmaya çalışıyorlar.

Secret Invasion'un ana seri çizimi bir içinde biter en geç, bunu çizmeye başlar çizer.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Gelişme var. Şubatta ilk iki sayı tekrar yayınlanacak, şiparişimi Pazartesi vereceğim ben, sizde verin.

Üçüncü sayı için de kısa bir preview gibimsi var: Hulk Wolverine'e hangi bacağını yemesini istediğini soruyor.

Wolverine başka sayılarda Colossus'a "after I healed from that you should have seen what I did to the Hulk... it was epic." dedi, ve Ultron'un Hulk kopyasına, "I kinda wish you were the real Hulk. Me and him got unfinished business." dedi.

Daha önceden söylediğim animasyonun da ne olduğu kesinleşti. 2 bölümden oluşacak. Hulk Vs adını alacak ve Hulk Wolverine'le ve Thor'la dövüşecek. Daha önce Thor iyi bir dövmüştü Hulk'ı bakalım ne yapacaklar. Thor ile ilgili olan bölümde Loki'de var. Önceden sanıldığının aksine Ultimate evreninden değiller ama. Kendi konusunu açayim ben bunun şimdi. DVD olarak çıkacak.

Mart gibi görürüz diyorum 3. sayıyı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ultimate Hulk acayip bişey ya. Normal marvel evrenindeki Hulk sağa sola saldırıyo ama kimseyi öldürmüyo. Ultimate Hulk tam aksine tamamen kontrolsüz. Ultimates 1 ve Ultimate Human ı tavsiye ederim Hulk severlere.

Wolverinin o söylediklerinden yendiğini sanıyorum. Her ne kadar ilk sayılardaki hali iç açıcı gözükmesede. Cap. America dövmüştü gerçi Wolverine de dövebilir
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
3. sayı 4 mart'ta çıkıyor. Hayırlı ola. 4. ve 5. sayı Nisan ayının 8 ve 29'unda geliyor. Son sayı açıklanmadı.

Kapaklar:

3 : IT’S BAAAAAACK! And it’s going ALL THE WAY! The ultimate smackdown brought to you by the Emmy award-winning co-creator of the hit show LOST, Damon Lindelof, and superstar artist Leinil Yu (Secret Invasion) makes its triumphant return!! The preliminaries are out of the way, and now it’s time for the battle of the century between one hirsute X-Man and one Jade Giant. It ain’t gonna end pretty.
Rated T+ …$2.99

http://www.marvel.com/comics/onsale/covers/0309/ULTWOLVH003_cov.jpg

4 : A DOUBLE-DOSE OF SNIKTING & SMASHING!! The slugfest continues as a new heavy hitter comes a callin’, the ultra-sexy Ultimate She-Hulk!!! Who is this mysterious jade giantess and, more importantly, who’s she puttin’ the hurt on first??!! Damon Lindelof, the co-creator of the hit TV series LOST, and superstar artist Leinil Francis Yu (Secret Invasion) bring you the next two installments of this gut-wrenching, spine-tingling, head-splattering series!

http://www.marvel.com/comics/onsale/covers/0409/ULTWOLH004_cov.jpg

5 : The slugfest continues as a new heavy hitter comes a callin’, the ultra-sexy Ultimate She-Hulk!!! Who is this mysterious jade giantess and, more importantly, who’s she puttin’ the hurt on first??!! Damon Lindelof, the co-creator of the hit TV series LOST, and superstar artist Leinil Francis Yu (Secret Invasion) bring you the next two installments of this gut-wrenching, spine-tingling, head-splattering series!

http://www.marvel.com/comics/onsale/covers/0409/ULTWOLH005_cov.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Ow, ow, ow!!!!

5. Bölüm çıktı bu gün, inanılmazdı, mükemmeldi, aşapıdaki spoilerda içindeki bölümlerin bazılarının adı yazıyor:

Part One: In which Logan pisses off a Panda

Part Two: In which Logan loses his head

Part Four: In which Logan makes a valuable ally in his toilet bowl

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...