Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Benimde aklımı hep kurcalayan konu bu.Böyle tanimadiğin biriyle nasil tanişicaksinki bide ortak arkadas fln taniştirmadikça.Ama şöyle teorilerim var.Şimdi herkes kabul etsin kizlar bu gibi durumlarda diş görünüşe bakiorlar.Misal böyle abaza gibi bakarsaniz şans düşebilir.Daha bi '' =) '' olursa şans daha çok articaktir.Bu sayede kız ''tamam abazan deil bu herif'' fln der ordan bi yirtariz.Yani öyle şirin fln deilseniz unutun gitsin ! (bkz:forum trolling)Neyse diş görünüşü fln hallettik diyelim.Ne dicez direkt pat die Slm naber tanişalimmi ? fln dendimi bence saçma olur (eğer kiz evet derse dahada saçma olur böyle bi soruya evet diyen kızdan ben pek bişey beklemem).Daha çok bişey sorarak tanişmak fln daha mantikli olabilir.Sende bu sitedensin fln vb.Ama tabi bunlari ben popomdan sıkıyorum kesinliği yok : o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben de zaten benim olur musun demiyorum yiyecek gibi de bakmıyorum.Oldukça hoş bakıyorum.(aynada bakıyorum bazen o hoş bakışla ben etkileniyorum yani.)Ama gidip tanışamıyorum.Bir arkadaşım kızın birine seni daha önce bir yerden tanıyor myum falan diye gitti.Kızla tanıştı ben hala nasıl yapabildiğini anlamıyorum.Selam seni daha önce görmüş olabilir miyim buralarda?Yoo.Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kız turist'se taktiği söylüyorum. Önce öküz gibi bakıcaksın kıza sonra kız sabit duruyorsa öküz gibi bakmaya devam eğer yürüyor ise arkasına takılıcaksın. Bi 10 dakika kovaladıktan sonra.Yanına gidip -akşama come disco ? var votka cin, dans var come ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şimdi sokağa çık skill kasmaya başla bi kaç crit failure dan sonra işin tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ne oldu ya hiç ses yok:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 harbiden adam kızı ayarladı hiç bakmıo buraya heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hala kızı arıyor bence :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yok abi bikere gidebildim daha. sonra bisiklete bile binemedim hiç şuana kadar. dersane sınav falan derken yalan olur benim iş gibime geliyo ya hadi bakalım. ama bigün biyerde karşılaşırsam artık tanışırım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 sen memleketin %90 ını abaza sanarsan, kızlarında seni abaza sanması kadar normal birşey yok. türkiye böyle ya, herkez çözmüş olayı, herkez biliyor, herkez en iyisi, ama o % ler yokmu % ler. s atıyorlar memleketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 ahahahah gönülden bi +1 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 yanına gidip, merhaba naber de bence. konuşurken yüksek ses tonuyla konuşma hatta biraz kısık tonda konuş ve hızlı hızlı da konuşma kelimeleri yutmadan konuş da ne konuşursan konuş doğaçlama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bi' zahmet şu 10 sayfayı özetleyin, ben kağıt kalem getiriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Spastik_Serce said: sen memleketin %90 ını abaza sanarsan, kızlarında seni abaza sanması kadar normal birşey yok. türkiye böyle ya, herkez çözmüş olayı, herkez biliyor, herkez en iyisi, ama o % ler yokmu % ler. s atıyorlar memleketi. antalyadan gözlemlediğim kadarıyla evet %90 abaza. ve bu konuda da ısrar ederim. akşam vakti bi yüzüncüyıl'da, bi barbaros'ta, bi ışıklarda yürü bakalım ne görüceksin. aaaa o da nesi! üçgen saç-mor tişört-d&g devasa tokalı kemer-garip bi kot-sivri burun topuklu kundura! nedir bu? apaçi! konyaaltında bankın tekine oturmuş gelenin geçenin kıçını süzerek balgam çekip "hamuğagoyim" diye konuşan insanların haddi hesabı yok resmen. ışıklarda tramvay direğine oturan versiyonlarını hesaba katmıyorum bile... akşam gayet yürüyoruz yanımızda kız arkadaşlarımız da var, arabadan adam kafasını çıkartıp havladı resmen! bildiğin havladı hem dedemanın orda. gel de memleketin %90ını abaza sanma genellemelere her zaman karşı çıkmışımdır ama bu konuda kendimi bile alıkoyamıyorum genelleme yapmak konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şöyle diyeceksim: "selam, ben drall. gencim, yakışıklıyım, zenginim, akıllıyım. şansını denemek ister misin?" muhtemelen istemeyecektir ama bir umut işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bu fırsat insana hayatında bi kere gelir diye de çıkmaza sokacaksın ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Off drall artı bi milyon. Apaçi tanımlaman da harika olmuş, çok isabetli gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 huun said: şöyle diyeceksim: "selam, ben drall. gencim, yakışıklıyım, zenginim, akıllıyım. şansını denemek ister misin?" muhtemelen istemeyecektir ama bir umut işte istemezse de "ben sana sans verdim, sen kaybettin" diyip, donup git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Drall said: Spastik_Serce said: sen memleketin %90 ını abaza sanarsan, kızlarında seni abaza sanması kadar normal birşey yok. türkiye böyle ya, herkez çözmüş olayı, herkez biliyor, herkez en iyisi, ama o % ler yokmu % ler. s atıyorlar memleketi. antalyadan gözlemlediğim kadarıyla evet %90 abaza. ve bu konuda da ısrar ederim. akşam vakti bi yüzüncüyıl'da, bi barbaros'ta, bi ışıklarda yürü bakalım ne görüceksin. aaaa o da nesi! üçgen saç-mor tişört-d&g devasa tokalı kemer-garip bi kot-sivri burun topuklu kundura! nedir bu? apaçi! konyaaltında bankın tekine oturmuş gelenin geçenin kıçını süzerek balgam çekip "hamuğagoyim" diye konuşan insanların haddi hesabı yok resmen. ışıklarda tramvay direğine oturan versiyonlarını hesaba katmıyorum bile... akşam gayet yürüyoruz yanımızda kız arkadaşlarımız da var, arabadan adam kafasını çıkartıp havladı resmen! bildiğin havladı hem dedemanın orda. gel de memleketin %90ını abaza sanma genellemelere her zaman karşı çıkmışımdır ama bu konuda kendimi bile alıkoyamıyorum genelleme yapmak konusunda Spastik'in burda demek istediği "herkes millete abaza diyor ama aynayı alıp da kendine bakan pek yok" . ben böyle bişe çıkardım daha doğrusu. lafı sana gibi olsa da genele karşı bi laf etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catpuke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yetemenk said: ooo ben süper bişe buldum. oraya giderken lastiğin birinin havasını indir. sonra da gidip lastiğim patladı buralarda tamirci var mı diye sor. belki onlarda hava pompası da vardır. o yes abi asıl pompanın bizde olması lazım o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ya bence ilk gördüğün yerde kaçır abi kızı, öle lafa söze gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Bu arada çok güzel anlatmışsın:! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 meraba nası gidiyo falan de, doğaçlama işte, kız sana gülümsediyse zaten muhabbet etmekten kaçınmayacaktır, kör cevaplar vermez. heyecanlı oldugunu kesinlikle belli etme, hızlı konuşma ve kızın gözlerine bak. heyecandan etrafına bakasın gelebilir çünkü. 2. seçenek: diğer arkadasını yolla nasıl olsa o da diğer kızdan hoslanmıs. önden o gitsin arkasından sen git daha hafif bi yük olur üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ulan @ emaleth Kızlara önem vermeyince "beni önemsemiyosun ilgi göstermiyosun !" derler , hayatının tam orta yerine sokacak derecede önem verip herşeyden çok önem verince de "sadece 1 kız bu yahu" dersiniz. Bravo size. @ drall Hocam kasmanın hiç gereği yok. Neden sen heyecanlanıyorsun ki ? Oda insan sende insansın , senin ondan eksik bir yanın yok. Sen tanışmak istiyorsunda o istemiyor mu sanıyorsun ? Yahu bu kızlar Türkiye toplum psikolojisi sağolsun hep 1. adımı erkeklerden beklerler heyecanlanmanın sebebi bu , bayrağı sen taşıyorsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 LasT_SuRviVoR said: ulan @ emaleth Kızlara önem vermeyince "beni önemsemiyosun ilgi göstermiyosun !" derler , hayatının tam orta yerine sokacak derecede önem verip herşeyden çok önem verince de "sadece 1 kız bu yahu" dersiniz. Bravo size. arası yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allahsiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ortasi dramadan onceki son durak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar