Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda gördüğün birisiyle tanışmak

Drall

Öne çıkan mesajlar

Benimde aklımı hep kurcalayan konu bu.Böyle tanimadiğin biriyle nasil tanişicaksinki bide ortak arkadas fln taniştirmadikça.Ama şöyle teorilerim var.Şimdi herkes kabul etsin kizlar bu gibi durumlarda diş görünüşe bakiorlar.Misal böyle abaza gibi bakarsaniz şans düşebilir.Daha bi '' =) '' olursa şans daha çok articaktir.Bu sayede kız ''tamam abazan deil bu herif'' fln der ordan bi yirtariz.Yani öyle şirin fln deilseniz unutun gitsin ! (bkz:forum trolling)Neyse diş görünüşü fln hallettik diyelim.Ne dicez direkt pat die Slm naber tanişalimmi ? fln dendimi bence saçma olur (eğer kiz evet derse dahada saçma olur böyle bi soruya evet diyen kızdan ben pek bişey beklemem).Daha çok bişey sorarak tanişmak fln daha mantikli olabilir.Sende bu sitedensin fln vb.Ama tabi bunlari ben popomdan sıkıyorum kesinliği yok : o
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de zaten benim olur musun demiyorum yiyecek gibi de bakmıyorum.Oldukça hoş bakıyorum.(aynada bakıyorum bazen o hoş bakışla ben etkileniyorum yani.)Ama gidip tanışamıyorum.Bir arkadaşım kızın birine seni daha önce bir yerden tanıyor myum falan diye gitti.Kızla tanıştı ben hala nasıl yapabildiğini anlamıyorum.Selam seni daha önce görmüş olabilir miyim buralarda?Yoo.Evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:
sen memleketin %90 ını abaza sanarsan, kızlarında seni abaza sanması kadar normal birşey yok.

türkiye böyle ya, herkez çözmüş olayı, herkez biliyor, herkez en iyisi, ama o % ler yokmu % ler. s atıyorlar memleketi.

antalyadan gözlemlediğim kadarıyla evet %90 abaza. ve bu konuda da ısrar ederim. akşam vakti bi yüzüncüyıl'da, bi barbaros'ta, bi ışıklarda yürü bakalım ne görüceksin. aaaa o da nesi! üçgen saç-mor tişört-d&g devasa tokalı kemer-garip bi kot-sivri burun topuklu kundura! nedir bu? apaçi! konyaaltında bankın tekine oturmuş gelenin geçenin kıçını süzerek balgam çekip "hamuğagoyim" diye konuşan insanların haddi hesabı yok resmen. ışıklarda tramvay direğine oturan versiyonlarını hesaba katmıyorum bile...

akşam gayet yürüyoruz yanımızda kız arkadaşlarımız da var, arabadan adam kafasını çıkartıp havladı resmen! bildiğin havladı hem dedemanın orda. gel de memleketin %90ını abaza sanma

genellemelere her zaman karşı çıkmışımdır ama bu konuda kendimi bile alıkoyamıyorum genelleme yapmak konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
Spastik_Serce said:
sen memleketin %90 ını abaza sanarsan, kızlarında seni abaza sanması kadar normal birşey yok.

türkiye böyle ya, herkez çözmüş olayı, herkez biliyor, herkez en iyisi, ama o % ler yokmu % ler. s atıyorlar memleketi.

antalyadan gözlemlediğim kadarıyla evet %90 abaza. ve bu konuda da ısrar ederim. akşam vakti bi yüzüncüyıl'da, bi barbaros'ta, bi ışıklarda yürü bakalım ne görüceksin. aaaa o da nesi! üçgen saç-mor tişört-d&g devasa tokalı kemer-garip bi kot-sivri burun topuklu kundura! nedir bu? apaçi! konyaaltında bankın tekine oturmuş gelenin geçenin kıçını süzerek balgam çekip "hamuğagoyim" diye konuşan insanların haddi hesabı yok resmen. ışıklarda tramvay direğine oturan versiyonlarını hesaba katmıyorum bile...

akşam gayet yürüyoruz yanımızda kız arkadaşlarımız da var, arabadan adam kafasını çıkartıp havladı resmen! bildiğin havladı hem dedemanın orda. gel de memleketin %90ını abaza sanma

genellemelere her zaman karşı çıkmışımdır ama bu konuda kendimi bile alıkoyamıyorum genelleme yapmak konusunda

Spastik'in burda demek istediği "herkes millete abaza diyor ama aynayı alıp da kendine bakan pek yok" . ben böyle bişe çıkardım daha doğrusu. lafı sana gibi olsa da genele karşı bi laf etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

meraba nası gidiyo falan de, doğaçlama işte, kız sana gülümsediyse zaten muhabbet etmekten kaçınmayacaktır, kör cevaplar vermez. heyecanlı oldugunu kesinlikle belli etme, hızlı konuşma ve kızın gözlerine bak. heyecandan etrafına bakasın gelebilir çünkü.

2. seçenek: diğer arkadasını yolla nasıl olsa o da diğer kızdan hoslanmıs. önden o gitsin arkasından sen git daha hafif bi yük olur üzerinde
Sosyal ağlarda paylaş

ulan
@ emaleth
Kızlara önem vermeyince "beni önemsemiyosun ilgi göstermiyosun !" derler , hayatının tam orta yerine sokacak derecede önem verip herşeyden çok önem verince de "sadece 1 kız bu yahu" dersiniz. Bravo size.

@ drall
Hocam kasmanın hiç gereği yok. Neden sen heyecanlanıyorsun ki ? Oda insan sende insansın , senin ondan eksik bir yanın yok. Sen tanışmak istiyorsunda o istemiyor mu sanıyorsun ? Yahu bu kızlar Türkiye toplum psikolojisi sağolsun hep 1. adımı erkeklerden beklerler heyecanlanmanın sebebi bu , bayrağı sen taşıyorsun çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...