asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 başı olmadan saçma o ardeth http://i.milliyet.com.tr/ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=938
sir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 evet, sonunda da şu yazıyo zaten: ..şeklindeki belge, ergenekon terör örgütünün milli ve tarihi mitolojik efsaneleri de kendi emellerine alet edip gizli oluşumunu savunmaya çalışmaktadırlar.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Umuyorum o CDye onları yazanların amacı gerçekten hurafelerle insanları ve piyonları falan kandırmaktır. Yoksa böyle mitler üstüne oluşan bir örgütse sorun eyvahlar olsun diyorum.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 vay efes kar eden en büyük şirketlerden ozaman yaşasın gelmiyor şeriat! nede olsa cebimize giren para nekadar medeni bir toplum olduğumuzun kanıtı! Yaşasın parayla satın alınan saadet!
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Türkiye'de Şarap said: Yolsuzluk ve yoksulluk Türkiye' nin alın yazısı mıdır? AKP altı yıldır iktidarda. Bu süreçte yoksulluk giderek artarken yolsuzluk haberleri gazetelerin manşetlerinden düşmedi... Bakan çocuklarının "gemicikleri" nden tutun da "mısırcığa" dek bir dizi yolsuzluk savı kulaktan kulağa dolaşıyor... Dini siyasette araç olarak kullanan düşünce, yerel yönetimler aracılığıyla İstanbul ve Ankara 'da "erzak torbaları" dağıtırken, imar planlarında yapılan değişikliklerden havuzlara para aktarılıyor... Ege' de şarap firmaları çığlık çığlığa, üzüm üreticileri perişan, Antalya' da yaş sebze, Niğde ve Fethiye' de elma, Datça' da badem üreticileri... İddiaya göre AKP'li bakanın oğlu Çin'e kükürt ihraç etmeye başlamış "Nur" adlı şirket aracılığıyla... 2007 yılında bir torba ( 50 kg .) kükürt 12 YTL iken, 2008 yılında 65 YTL' ye çıkmış... Kükürt, üzüm bağlarında mantara karşı koruyucu tarım ilacı... Bakan oğlu, iç tüketime de el atmış. İşleri tıkırındaymış. Her yıl değişik yöntemler izlermiş. Kuş gribi filan olunca yeni planlarını uygularmış... Şarap sektörünün başına gelenleri anlatmaya gerek yok. Bu konuya en az on kere değindim. Meral Tamer' in (29 Nisan 2008- Milliyet ) " Şarap reklamlarına yasak geliyor !" yazısını okuyunca, Egeli şarap sektörünün çığlığını duyar gibi oldum... Türkiye'de üretilen üç şişe şaraptan ikisi kayıt dışı... Nedeni belli : Verginin yüksek oluşu... Türkiye'yi kalitesiz şarap üretmeye zorlayan AKP, ithalata ödün veriyor... Marketlerde Şili, Bulgaristan şarabı ucuza satılıyor... Kaliteli şarap üreten firmalara ise göz açtırılmıyor... Darbe üstüne darbe!.. Ucuz şarap her yerde üretilir. Önemli olan kaliteli şarap üretmek. Dünya devleriyle yarışmak. *** AKP iktidara geldiği günden beri alkollü içeceklere karşı linç girişiminde bulunuyor. Başta da belirttiğim gibi, vergiler yüzde 200 oranında arttırıldı. İnternetten alkollü içki satışı yasaklandı. Yargıdan dönen yasaklama kararı AKP' ye vız geliyor. Bu 19 Mayıs'ı bekliyorum... 19 Mayıs 1919 Mustafa Kemal Atatürk' ün Kurtuluş Savaşı'nın meşalesini Samsun' da yaktığı gündür... Peki, 19 Mayıs 2008'de ne olacak? Meral Tamer anlatıyor: "... Son olarak da her türlü alkol ve tütün reklamlarının 19 Mayıs'tan itibaren gider gösterilemeyeceği karara bağlandı. Televizyonda, radyolarda ve açık havada alkollü içecek reklamı yapmak zaten yasak. Kutman' a göre ' bu son kararla, gazeteler ve internet üzerinden yapılan reklamlara da' yasak geldiğini söyleyebiliriz. Çünkü pazarlama iletişime ayırdığımız bütçeler belli, markaların tanıtımı için yapılan reklamlar ister istemez azalacak ." Milliyet'te Tayyip Bey'in özel danışmanlığını yapan bazı eski dostları, Meral Tamer'in değindiği bu önemli konuyu görmezden geliyorlar... Yoksulluk, yolsuzluk ve devletin tüm kurum ve kuruluşlarında "dinci örgütlenme" onlara "demokrasi-özgürlük", Tayyip Bey'e destek vermeyi engellemiyor... Yazdıkları şu: "Türkiye geriliyor, kutuplaşıyor!.." Yıllardır tavrım bellidir: " Demokrasilerde parti kapatılmaz!" Kapatılmaz da, " demokrasicilik oynayan AKP "nin gerçek yüzünü bizim liberal tosuncuklar hâlâ neden görmüyorlar... Bizim dini bezirgânları, liberal tosuncuklar Soros' un Çocukları ne "gemicikleri" ne de "mısırcıkları" yazarlar... Varsa yoksa sıkmabaş!.. Eski AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez yolsuzluk belgelerini tek tek ortaya koyunca ne oldu? AKP'den ihraç edildi!.. *** Bilinçli yurttaş, Türkiye'nin nereye götürülmek istendiğinin ayırdında... Bir ilginç pankart: "Senin çocuğuna gemicik, benim çocuğuma 65 yaş... Vekile gazi kıyağı, asile AKP kazığı... YÖK Başkanı'na yüzde 30, emekli yurttaşa yüzde 2... Benim tanrım adil ol diyor, ya seninki?.." Bakın nereden nereye geldim... Biliyorum sevgili okur yine kafanızı karıştırdım... Kafanın karışması iyidir!.. Çünkü çok iyi bilinen bilmeceyi çözmeye yardımcı olur!.. Yazımın başlığı erzak, şarap ve AKP'ydi... AKP'nin gerçek yüzünü görmeyenler için daldan dala kondum bugün... Anadolu'da 4 bin şirket kuruldu, 6 bin şirket kapandı ... Borcu döviz olan işletmeler bunalımda... Riskleri büyük !.. Sonuç: Özgüven olmayan toplumlarda, demokrasi demokratik olmayan bir insan kimliğine oturup Türkiye'de sol AKP'yi sandıkta ezebilir mi? Haydi bakalım yanıt verin! CHP' yi, DSP' yi, SHP' yi, ÖDP' yi, İP' yi ve TKP' yi ondan sonra eleştirin... link Bu da alkolde ÖTV. Madem içki dediniz, efes dediniz, kendiniz istediniz.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 vampir kulleri, kurbaga bacagi, keci kanina filanda OTV koysunlar kara cuppeliler reg alicaz diye devirmeye calsitiklari devleti zengin eder boylece
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yarası kanadı, kurbağa bacağı, davul tozu, minare gölgesi mutlaka olmalı
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 minare golgesi? popomuzdan reg uydurmiyalim sadfadsfdsf corp por!
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Nightshade e koymasınlar ama, daha poi yazıp ins kasıcam ben:'(
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 amirim bir kara cuppelide burda bulduk ekiplere haber verin hemen alalim iceri
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yok yaw, daha giyemiyorum cüppe filan 75 mageyle evaint istio
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 shirowd ben bende bilek dayli 900k ya vendora koyarim istiyorsan meyciri istemiyo bu
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Yahu bu iddianamede ne malzeme var be; sıkıldıkça okuyorum. Daha demin okuduğum bir iki yeri yazıyım: İlhan Selçuk'la Mehmet'in dinlemeye takılan bir konuşmasından, arkadaşlar geyik çeviriyor,en sona dikkat: said: ... İ- Amerika yaptı Mehmet Amerika M- Valla İlhan Amerika yaptı İ- E işte sonu kötü oldu işin Atatürk Cumhuriyeti elden gidiyor. M- Maalesef İlhan Maalesef. Şimdi ben tabi senin kadar bilmiyorum bir şey sen işin içindesin eskiden beri tutturdukları bir şey var yok Anayasa mahkemesi yok bilmemne kanunu yav bunlarla olur mu bu iş İlhan. Yani Anayasa mahkemesi ne yapabilir herifler kanun değiştirme yetkisini herşeyi değiştirebilir yani, ne yapılabilir artık. Var mı bir ümit? İ- Şöyle olacak galiba, anayasa mahkemesi son olarak kendisini tasfiye edilmeden bu AKP hakkında partinin kapatılması kararını verirse o zaman ortalık büsbütün karışır.Anayasa mahkemesinin yetkisi var... Yav şimdi bu moda kanalında deminden beri şeye bakıyorum, efendim Brezilya karnavalı. Yav ne kadar kadınlar şişmanlamış ya. Allah Allah. Ama müthiş bir olay yav.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hahahahah bu muhabbetleri bile iddianameye ekliyolarsa pati database ini komple götürecekleri ve alayımızı örgüt üyeliğinden içeri atıcakları günler yakındır=)
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 İddianamenin şu ana kadar gördüğüm en bomba kısmı ise 938-44 sayfaları arasında basında da Agartha vs. şeklinde yer alan kısım. Efendim bu ele geçirilen belgede (galiba Sevgi Erenerol yazmış) örgüt kendine mitolojik bir altyapı hazırlıyor. Birkaç alıntı yapalım: said: "Ergenekon'un bulunduğu yer tamamen Kurtlar Vadisidir. Kurtlar Vadisine girmek bilgi ister, sabır ister, güven ister, enerji çakralarının tam çalışmasının yanında yediden onikiye çıkan çakralarının bilincinde olunmak ister..." Buradan sonra gayet yaratıcı bir biçimde Mu'dan girip Siriuslar'dan çıkıyor, Kara adamlardan Atlantis', Türk mitolojisindeki kurda, kundalin yılanından yer altı akımlarına kadar bir hikaye anlatıp şöyle bağlıyor: " Kurtlar Vadisinin bulunduğu özel yerin adı Ergenekon'dur. Ergenekon Türk'ün milli duruşudur. Bu duruş Tanrı'nın özüne kadar gider. Ergenekon'a Anadolu topraklarından ulaşım, Karaman Konya Akşehir üçgeni içinde yapılır. Farklı bir zaman boyutundadır. Destan zamanlarındaki ulaşımın Asya'dan yapıldığı doğruydu. Ama bugün için Ergenekon'un Anadolu'ya geçmesi bir planın gereğiydi. Yani zaman kaymaları mekanları da etkileyerek, farklı zaman boyutuna Anadolu'dan sağlandı." Boş zamanı olanlar iddianameyi okusun; hiç sıkmıyor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9520157.asp?gid=229&sz=35480
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Puhauhau iddianamenin ciddiyeti inanılmaz boyutlarda. Anlamadığım nokta, sokaktaki cahil halk mainstream medya haricinde başka birşey takip etmediği için inanabilir de, siz nasıl inanıyorsunuz? İyi FRP settingi olur ama Ergenekon iddianamesinden, manualler de hazır hem..
funq Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Slat said: Puhauhau iddianamenin ciddiyeti inanılmaz boyutlarda. Anlamadığım nokta, sokaktaki cahil halk mainstream medya haricinde başka birşey takip etmediği için inanabilir de, siz nasıl inanıyorsunuz? İyi FRP settingi olur ama Ergenekon iddianamesinden, manualler de hazır hem.. abi çok karışık olmaz mı? vay dm'in haline :p
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Keşke hürriyet, haberlerinin ilgili sayfalarını da yazsa, valla olayların tamamını merak ediyorum. Ve bir de manipülasyon payı var ciddi merak içindeyim.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bu arada Ergenekon kılıfı altında 1 milyondan fazla insanın telefonları dinlenmiş, zaten yöneltilen suçlamaların çoğu telefon konuşmalarında yapılan eleştirilerden ve hakaretlerden ibaret.. Yani telefonda arkadaşınıza "Hay ben bu hükümetin..." dediğiniz zaman Ergenekoncu, darbeci olarak suçlanabiliyorsunuz.. Antimodes ve diğer freedom fighterlar bu suçlamaların faşizmin ayak sesleri olduğunun farkında mı bilmiyorum?
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 o insanların telefonları dinleneceğine adam gibi örgütü takip etseymiş emniyet belki dün akşam şehit olan insanlarımız bugün hayatta olurdu.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 telefonu melefonu bırakın da... konu dışı ve masaüstü bölümlerine yazan herkesi topluca içeri alıcaklarmış, buna ne diyosunuz?
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ben bi çanta hazırladım zaten, temiz çamaşır falan. Gitmeye hazırım.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ya o değil , 2 olay olur ergenokona bağlarsın 3 olur bağlarsın , ama her olayıda buraya bağlarsanız yuh derim ben size, şeyh said ayaklanması teğmen kubilayin başının kesilmesi bunlarıda ergenokon yaptı diyecekler yakında. dünkü patlamaları bile ergenokon yaptı diyor ya zaman gazetesi diyecek birşey bulamıyorum.
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yalnız iddianame harbi Fantastik kitaplara taş çıkarır vaziyette. işyerinde canım sıkıldıkça açıyor okuyorum. Boşuna gidip polisiye bilim kurgu fantastik serüvenlere para vermeyin. 2500 sayfa. okuyun okuyun içiniz açılsın eğlenin
Öne çıkan mesajlar