Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the Dark Knight -SPOILER başlığı-

Sam

Öne çıkan mesajlar

filmi daha yeni izleyebildim..gerçekten beklentilerimin üstündeydi..

joker karakteri super yansıtılmış..nedensiz yere sırf eğlenmek,kaos yaratmak için öldüren , suç işleyen bir adam.. o gülüşler ve akıllıca planları daha ne olsun.. cidden çok iyi oynamış adam..

film saf aksiyon filmi değildi..felsefe de vardı..kahraman dediklerimizin aslında nasıl kararlar aldığını, en iyi dediğimizin bile ne hale gelebileceği, zor durumda kalınca insanların nasıl tavır alabileceği filan da anlatılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

istinye parka gittim tam imaxten bilet alırken kadın filmin 3 d olmadığı konusunda uyardı,bende dedim kalsın. resimdeki hayalet diye bi filem girdim haftanın filmi olduğu için 5 lira.

reald olan cinebonuslarda 3 boyutlymuş sanırım sadece. reald imaxi batıracak bu gidişle çünkü şu an imaxte 3 d film yokama reald firması cicdden baya güçlü ve hakim piyasaya.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
istinye parka gittim tam imaxten bilet alırken kadın filmin 3 d olmadığı konusunda uyardı,bende dedim kalsın. resimdeki hayalet diye bi filem girdim haftanın filmi olduğu için 5 lira.

reald olan cinebonuslarda 3 boyutlymuş sanırım sadece. reald imaxi batıracak bu gidişle çünkü şu an imaxte 3 d film yokama reald firması cicdden baya güçlü ve hakim piyasaya.

Hiç bir yerde 3d değil film. Ayrıca imax'ın olayıda 3d değil hayvan gibi perde. Cinebonus larda Reald dünyanın merkezine yolculuk 3d var.
Sosyal ağlarda paylaş

Pırokşi said:

(yoktur ya hata yoktur bu filmde, olamaz)
http://www.imdb.com/title/tt0468569/goofs bi bakmak lazım =))

ben de bugun gittim sonunda..Superdi ozellikle tırı takla attırdıgı sahnede sinemada bi tek ben yarılınca bi joker hissettim kendimi :D:D

Heath ledger a saygım daa bi arttı..daha once cok super mal bi film olan 'a knight's tale' da hosuma gitmişti herifin oyunculugu..Brokeback mountaindaki gay e gel surdaki joker e gel..Rahmetli yasasaymıs ii filmler cıkartırmıs..

Film ilk yarısındaki batman i sevmedim ben..Batman superman gibi spiderman gibi bi hero degil..Oyle herkesi kurtarmaya kassın falan..Ama ilk yarı da oyle bi imaj cizdi..2. yarıda aradıgım ozledigim batman ortaya koydu kendini..

Benim aklıma takılan soru..Joker'in son tuzagında eger adam patlıcıyı calıstırsaydı hangi feribot havaya ucucaktı?? Batman e oynadıgı oyun gibi bi oyunla kendi feribotlarını mı havaya ucurturdu tiplere??
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:
Büyük aksyon sahnelerini İMAX kamerasıyla çektiler. Batman topiclerinden birinde vardı iki kameranın filmelrinin farkı. 3D çekilen kamerayla alakalı değil galiba zaten.

valla resmen deli saçması yapmışım ama tamamen realdnin gazetedeki ilanında gördüğüm şeyleri iddaa ettim(daha film başlamadan sadece reald de falan diye ilan ettiler). ama yok yani o kadar bakın en ufak bişey yok ilgili.

3dde çekilen kameranın özelliği birbirine gözlerin uzaklığı kadar uzaklıkta yanyana 2 kamera kullanılması.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

....

Benim aklıma takılan soru..Joker'in son tuzagında eger adam patlıcıyı calıstırsaydı hangi feribot havaya ucucaktı?? Batman e oynadıgı oyun gibi bi oyunla kendi feribotlarını mı havaya ucurturdu tiplere??

Onu biz izlerken yanımdaki arkadaşlara dedim şimdi bunlar bassa kendi botları havaya uçar diye.Ama bence sivillerin kumandası da mahkumların kumandası da mahkumların gemisini patlatırdı, çünkü Joker'in inanmak istedigi (ve göstermek istedigi) sey buydu.

İşin sakat tarafı,hiçbir zaman bilmeyeceğiz, birisi röportaj yaparda söylerse belki :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Michael Bay denen gaz makinesi yönetmen kardeşimizin Dark Knight için ilk olarak DC'ye sunduğu senaryo taslağından seçmeler olduğu iddia ediliyo. Transformers rezaletine göndermeler mükemmel

pühehehe bu ne lan :D

http://my.spill.com/profiles/blog/show?id=947994:BlogPost:355506

she is the hottest woman in the world, but she wears glasses because she is also the smartest woman in the world.

:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...