MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 jack'e de ööle diyoduk sturm nooooooldu??? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Muhteşemdi film, bayıldım. Gotham'a da bayıldım, Joker karakterine de bayıldım, Batman'e de bayıldım arkadaş. Hepsi tam olmuş, mis. Yalnız o IMAX perdesi nedir lan öyle, salondan büyüktü perde, ortada otururken bile izlemek için beynim döndü. Aksiyon sahnelerinde sadece Batman'in omzunu algılayabiliyordum. Normal bir perdede de izlemem lazım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 MeSh said: jack'e de ööle diyoduk sturm nooooooldu??? :P Kabul etmemiz gereken şu: tek bir Joker kompozisyonu yok akadaşlar, ha şu var, Batman Returns başarılıydı çünkü Michelle Pfeiffer'den önceki ve sonraki Cat Woman tiplemeleri feci karikatürize tiplerdi. Jack Nicholson'un aşılamaz bir performans olduğuna zaten inanmayan birisiyim ama Batman Returns'un Cat Woman'ı apayrı bir kompozisyondu bana göre. Tim Burton bu yüzden başarılı bir yönetmendir, Nolan'la kıyaslarsınız kıyaslamazsınız o ayrı. Ama Penguin'in hilkat garibesi ordusunun onun cenazesini lağımlara taşıması gibi epik sahneleri ile Tim Burton unutulmaz oldu. Nolan ve Burton ayrı ayrı ekoller zaten. Karşılaştırma anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Xaenin said: Joker böyle olmaz diyen Sam için geliyor bu parça: # Jerry Robinson, one of the original creators of the Joker back in 1940, was hired as a consultant on the film (the Joker is to be portrayed according to his first two appearances in the comics, which Robinson was involved in). gooooooooooooooool :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 beklediğimden fazla ciddi bi mesaj olmuş, bende ciddileşeyim madem, ö-öhm.. benim demek istediğim heath ledger'ın oynadığı veya jack nicholson'ın oynadığı farklı kompozisyon çizgilerindeki joker karakteri değildi aslen. aktör olarak oynadığı karakterin hakkını sonuna kadar vermiş olmasıdır değinmek istediğim nokta. bu aynı şekilde catwoman'da da olabilir. yani "michelle pfeiffer'dan başkası oynayamaz." demek bu filmi gördükten sonra bence artık yanlış bi öngörü olmaktan öteye gidemez.TDK, hiç beklenmedik oyunculardan manyak performanslar çikabileceğinin kanıtıdır. oyuncu-karakter bağdaştırmasına karşı olan tüm önyargıyı da kırmalıdır. bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben ledger'ı ve joker'i gayet beğendim zaten yahu. sam gol yedi sadece onu belirttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 offf şimdi çıktım koşarak spoiler başlığına geldim. muhteşem muhteşem muhteşemdi budur yani.. Bu kadar güzel anlatılamaz bir kahramnın omzunda ki yükler. Bu kadar iyi olamaz bir kötü kahraman. Ayrıca hastane sahnesinin sonunda joker in çıkıp düğmeye bir sürü basmasına falan koptum efsaneydi süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 said: # Jerry Robinson, one of the original creators of the Joker back in 1940, was hired as a consultant on the film (the Joker is to be portrayed according to his first two appearances in the comics, which Robinson was involved in Ben Joker'den memnunum her ne kadar Nicholson'ın Joker'i daha iyi olsa da. Ama danışman tutmuş olmaları illa onun söylediği şekilde karakteri kurgulamış olmalarını gerektirmez. Misal senaryo yazarı Nolan acaba dur şu Batman'i bir Şangay'a yollayalım mı demiştir yoksa yapımcılar Çin pazarına göz kırpalım mı dediler? Ver danışmana 20 bin dolar, sudan ucuza reklam üstüne laf eden comicseverlere karşı argüman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ne kadar seviyoruz milletçene komplo teorilerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Abi bane bu poison ivy nin yaratığı değil miydi?Sürekli bahsediliyor da ben filmden izlediğim kadar biliyorum bu uma thurman bu bane i baya alıyordu.Bane de hizmetçiydi yani düşman olarak nasıl gelsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Anlamadım? Açar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 eski filmdeki bane çok kolpaydı evet. normalde ise o kadar kolpa değil. çizgi romanlardan birinde batmanin ağzını burnunu kırıodu zaten. en son belini kırıp (gerçek anlamda) sokağa atiodu :D sağlam bir villiandır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Demek istediğim cemad da yukarıda bnahsetmiş şimdi bane belini kırdı falan diyorsunuz ama bende diyorum ki bane aslında poison ivy nin kölesi yaratığı gibi birşeydi.Ama siz konuşmalarınızda bane düşman olarak gelir diyorsunuz sanki kendisi ayrıca bir düşmanmış gibi.Onun hikayesi nedir?Nasıl gelmiş ortama falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 işte normalde ivy'le bi alakası yok. o eski filmde öyle gösterilmiş. direkt kendi kendinin bossu bi adamdı yani benim okuduğum çizgi romanda. tabi birsürü versiyonu varsa bilemiyorum. http://en.wikipedia.org/wiki/Bane_(comics) buradan kendisiyle ilgili daha detaylı bilgi bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 eldar said: said: # Jerry Robinson, one of the original creators of the Joker back in 1940, was hired as a consultant on the film (the Joker is to be portrayed according to his first two appearances in the comics, which Robinson was involved in Ben Joker'den memnunum her ne kadar Nicholson'ın Joker'i daha iyi olsa da. Ama danışman tutmuş olmaları illa onun söylediği şekilde karakteri kurgulamış olmalarını gerektirmez. Misal senaryo yazarı Nolan acaba dur şu Batman'i bir Şangay'a yollayalım mı demiştir yoksa yapımcılar Çin pazarına göz kırpalım mı dediler? Ver danışmana 20 bin dolar, sudan ucuza reklam üstüne laf eden comicseverlere karşı argüman. Adamın jokerinden esinlenerek yaratmayacaklarsa niye tutsunlar herifi, biblo niyetine mi? Joker'in ortaya çıktığı ilk 2 comicden esinlenmişler işte, adamı da bi baksın iyi midir diye onay versin diye tutmuşlar, ben de Sam'in "böyle bi joker yok" içerikli yazılarına karşılık bu argümanı arkama alarak diyorum ki var, inanmazsan aha kanıtı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Teşekkürler cemad.Bence o gemideki zenci godoman dan iyi bane olur.Ama zenci işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Akhlaur said: Demek istediğim cemad da yukarıda bnahsetmiş şimdi bane belini kırdı falan diyorsunuz ama bende diyorum ki bane aslında poison ivy nin kölesi yaratığı gibi birşeydi.Ama siz konuşmalarınızda bane düşman olarak gelir diyorsunuz sanki kendisi ayrıca bir düşmanmış gibi.Onun hikayesi nedir?Nasıl gelmiş ortama falan. Yok abi Bane köle falan değil, o filmin kolpalığı tamamen yani, mahvetmişler Bane gibi bir villainı. Batman'in belini kırıyo yani herif, Bruce Wayne şarampolden yuvarlandı arabayla diye de örtbas ediyolar bağlantı kurulamasın diye. Neler yapıyor yani Bane sen düşün, sonra filmde adamı köpek yapmışlar resmen, nefret ettim o filmden sırf o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 eldar said: Ver danışmana 20 bin dolar, sudan ucuza reklam üstüne laf eden comicseverlere karşı argüman. Yalnız bu mantıkla varolan olmayan her bireye, olaya, olguya bok atılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Doğru bak Bane te Ra's Al Ghul'a kadar uzanan bir adam, inanılmaz film çıkartırlar da 6 saat falan sürer heralde sfddg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 cat woman gelmez diyorduk ama; acebea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kedi kadın ancelina coli... aboo... sexy sexy sexy... devre gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 harbi devreleri yakar o rolle :) çok da yakışır valla inşallah olur ne diim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bu batman filmi dizi gibi olur valla.Joker e yazık oldu ama acaba ikinci film de Heath Ledger yerine kimi oynatacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ona benzein biri oynasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Johnny Deep bencede güzel bir seçim olur. Fakat Nolan yine beklenmedik bir oyuncudan güzel bir joker çıkartabilir karşımıza tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar