Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Son zamanlarda uyurken hep bacaklarıma kramp giriyor. Gecenin bi vakti kalkıp o acıyı çekmek işkenceden beter oldu. Artık rahat rahat uyumak istiyorum. Lanet şey çok beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Magnezyum eksikliğinden oluyordu galiba yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kramp girince dumduz tut bacagini, gecer o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 banada tırnak batır demişlerdi denemdim dene bana söle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bacağında kıl varsa kramp girdiğinde çek bi iki tanesini. ya da iğne batır. o zaman geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bacağında kıl yoksa kramp dert etmen gereken son şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ohoo kıldan bol ne var XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 soda , maden suyu iç , tuz eksikliği olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kanka bu ciddi bir durum olabilir..tahmin ettiğim şeyse çok düşük oranda insanda var.benim başıma geldi.biraz detay ver yardımcı olmaya çalışayım. mesela gece kaçta oluyo? kasılmanın süresi ne? sabah kalktığında hala kasılı mı? hangi geceler oluyo? mesela çok içki içtiğin,şekerli şeyler yediğin veya ço9k spor yaptığın bi günde mi oluyo? bunlara bi cevap ver ona göre yardımcı olayım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Helcaraxe said: soda , maden suyu iç , tuz eksikliği olabilir Aynen öyle bol bol maden suyu soda meyvalı soda gibi minarelli şeyler iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 abi dur soda falan yalan olabilir bi dediklerimi cevaplasın eheh dediklerimden bişi çıkmazsa evet mineralli ne bulursan basıcan da bi cevapla önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Kendimi bildim bileli çok kramp girer bana. Zaten bozuk olan bacak kaslarım sağolsun yorulunca falan direk krampa vururlar. Daha da kötüsü soğuk havalarda direkt kramp. Buz hokeyi oynayan ve kayak yapan biri için feci bir durum tabii.. Magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden diye duydum ama faydasını görmedim bunların da henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 iğne filan batırınca geçmesei gerekiyor .yani bizim biyoloji hocası öyle demişti zamanında tabi hiç denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hayatımda hiç kramp acısını tadamadım, insanlara söleyince yadırganıyorum. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 2 kere uyurken ayağıma kramp girdi o acıyla uyanmak çok kötü birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Genelde fiziksel olarak aşırı yorgun yattigim zamanlarda bana da oluyor. Diz kapagimin hizasinda bacagimin arka üst kismindan giren krampla cilgin atarak uyandım çok kez. İşin kötü ertesi gün kalktığımda da sanki hasar görmüş gibi acısı devam ediyor gün boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Garadia said: hayatımda hiç kramp acısını tadamadım, insanlara söleyince yadırganıyorum. ne yapmalıyım? millet kramptan şikahyet eder bu da kramp istio heralde bosver tadına varma bi alıstımı bırakmıyo meret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Kramp kasın uyarılmış kalması sonucu oluşuyor. DAha etken bir uyaranla sorun çözülüyor, yani nedir işte kıl çekmek, iğne batırmak, falan fistan gibi fiziksel acılar düzelteblior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 oha bug yani direk. bana da olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Doktora gitsen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Klimayı ayak uçlarına doğru üflettiriyorsan her gece, bir üşütme söz konusu da olabilir. İnsan dalıp gidiyor, bir yerlerinin donduğunu anlamıyor. Ayak parmaklarını yukarı doğru ellerinle kaldır, bişiciğin kalmaz. He bi de panik yapma, yapınca insan daha çok kasıyor kasılmış bacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 evet kramp girdiğini anladığın an gece tüm vücudunun kaslarını serbst bırakmaya uğraş işe yarayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Gilean said: kanka bu ciddi bir durum olabilir..tahmin ettiğim şeyse çok düşük oranda insanda var.benim başıma geldi.biraz detay ver yardımcı olmaya çalışayım. mesela gece kaçta oluyo? kasılmanın süresi ne? sabah kalktığında hala kasılı mı? hangi geceler oluyo? mesela çok içki içtiğin,şekerli şeyler yediğin veya ço9k spor yaptığın bi günde mi oluyo? bunlara bi cevap ver ona göre yardımcı olayım=) muhtemelen gece 1-2 gibi yatsam sabahın 4ü 5inde başlıyor kramplar. kıvranma sürecinde zaman tutma fırsatım olmadı ama 1 dakka yada fazlası olabilir kramp süreci. sabah kalktığımda evet kaslarda sertlik oluyor spor için ısınma hareketleri yaparken rahatlıyor. içki almıyor(bayadır almıyorum), şeker ve tuz tüketimim ne fazla nede az. Ama spor çok spor yapıyorum hani biraz kasıyorum kendimi. Bol su tüketiyorum, yemeklerde kolaydı carttı curttu yok direk su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hiç bi yerime kramp girmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 asiri kola icen biri olarak her gece krampla uyaniyodum bende, doktora gittim calcium alman lazim dedi. megersem kola vucuttaki calciumu tuketiyomus. tabi sen doktora bi gorun yine :) edit: kola icmiyomusun, okumadan post atmiycam bi daha ehe. cok spor yapip terliyosan tuz eksigidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar