Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kramp

Masteis

Öne çıkan mesajlar

kanka bu ciddi bir durum olabilir..tahmin ettiğim şeyse çok düşük oranda insanda var.benim başıma geldi.biraz detay ver yardımcı olmaya çalışayım.
mesela gece kaçta oluyo? kasılmanın süresi ne? sabah kalktığında hala kasılı mı? hangi geceler oluyo? mesela çok içki içtiğin,şekerli şeyler yediğin veya ço9k spor yaptığın bi günde mi oluyo? bunlara bi cevap ver ona göre yardımcı olayım=)
Sosyal ağlarda paylaş

Kendimi bildim bileli çok kramp girer bana. Zaten bozuk olan bacak kaslarım sağolsun yorulunca falan direk krampa vururlar. Daha da kötüsü soğuk havalarda direkt kramp. Buz hokeyi oynayan ve kayak yapan biri için feci bir durum tabii.. Magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden diye duydum ama faydasını görmedim bunların da henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde fiziksel olarak aşırı yorgun yattigim zamanlarda bana da oluyor. Diz kapagimin hizasinda bacagimin arka üst kismindan giren krampla cilgin atarak uyandım çok kez. İşin kötü ertesi gün kalktığımda da sanki hasar görmüş gibi acısı devam ediyor gün boyunca.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
kanka bu ciddi bir durum olabilir..tahmin ettiğim şeyse çok düşük oranda insanda var.benim başıma geldi.biraz detay ver yardımcı olmaya çalışayım.
mesela gece kaçta oluyo? kasılmanın süresi ne? sabah kalktığında hala kasılı mı? hangi geceler oluyo? mesela çok içki içtiğin,şekerli şeyler yediğin veya ço9k spor yaptığın bi günde mi oluyo? bunlara bi cevap ver ona göre yardımcı olayım=)

muhtemelen gece 1-2 gibi yatsam sabahın 4ü 5inde başlıyor kramplar. kıvranma sürecinde zaman tutma fırsatım olmadı ama 1 dakka yada fazlası olabilir kramp süreci. sabah kalktığımda evet kaslarda sertlik oluyor spor için ısınma hareketleri yaparken rahatlıyor.
içki almıyor(bayadır almıyorum), şeker ve tuz tüketimim ne fazla nede az. Ama spor çok spor yapıyorum hani biraz kasıyorum kendimi.
Bol su tüketiyorum, yemeklerde kolaydı carttı curttu yok direk su içiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

asiri kola icen biri olarak her gece krampla uyaniyodum bende, doktora gittim calcium alman lazim dedi. megersem kola vucuttaki calciumu tuketiyomus.

tabi sen doktora bi gorun yine :)

edit: kola icmiyomusun, okumadan post atmiycam bi daha ehe.
cok spor yapip terliyosan tuz eksigidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...