arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Tavsiye ediyorum çok eğlenceli bir film :) Jack Black süper bi kişilik foo fighters ın klibi de çok komiktir filmin üstüne onu izleyebilirsiniz sanırım şarkının adı Low du[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Uplanmayı hakediyordu upladım XD http://www.imdb.com/title/tt0332379/ Bugün saat 13.00'de Show TV'de Konu:No Vacancy adlı rock grubunda gitarist olarak çalışan Dewey Finn, çok çabaladığı halde bir baltaya sap olamamış uyumsuz bir müzisyendir. Rock’n’roll müziğinin gücüne tapar. Büyük sahnelere çıkıp 20 dakikalık uzun sololar atma özlemiyle yanıp tutuşan Dewey, üyesi olduğu rock grubunu “Gruplar Yarışıyor” adlı yarışmada zafere taşımaya kesin kararlıdır. Ancak grup arkadaşları aynı fikirde olmayınca kendisini hiç beklemediği bir anda kapının önünde bulur. Dağ gibi yığılmış borçlarıyla başbaşa kalan ve kirasını dahi ödeyemeyecek noktaya varan Dewey, çaresizlik içinde oda arkadaşı Ned’e telefon açar. Sonunda gönülsüzce de olsa Horace Green İlköğretim Okulunda kadrosuz öğretmenlik yapmayı kabul etmek zorunda kalır. Ancak orada da şanssızlıklar yakasını bırakmaz. Okulun sinirli ve tutucu müdiresi Rosalie Mullins’in şahin gibi keskin bakışlarını her an üzerinde hisseder. Üstelik öğretmenlik konusunda da oldukça beceriksizdir. Beşinci sınıf öğrencilerine neyi nasıl öğretmesi gerektiğini bir türlü kestiremez. Bir gün rastlantı sonucu okul orkestrasının çalışma yaptığı odanın önünden geçerken müzik seslerine istemeden kulak misafiri olur. O anda aklına parlak bir fikir gelir. Bu genç müzisyenleri eğiterek yüksek voltajlı bir rock grubu kurmaya karar vermiştir. Ancak bunu çocukların ailelerinden ve okul müdiresinden gizli yapmak zorundadır. “Gruplar Savaşıyor” adlı müzik yarışmasına hazırlıkların başlamasıyla birlikte hem onların hem de Dewey’in yaşamı sonsuza kadar değişecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 efsane bi filmdir calan sarkilarda en iyi joe backde en iyi cocuklar en en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 süper filmdi, soundtrack ini epey dinledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 basçı kızdı sanırım büyünce baya tatlı olucak. selam ben dünyanın en yüzeysel adamıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 süper film (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ahahahhahahhaahha hababam rock nedir ya ahahhahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 yeni bitti gerçekten çok güzeldi hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 BonePART said: efsane bi filmdir calan sarkilarda en iyi joe backde en iyi cocuklar en en iyi (tu) Bence de efsanedir. Basçı kız büyümüştür araştırmak lazım sdf. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 lead gitardaki eleman feci havaya giriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bikaç ay önce izlemiştim eğlenceli filmdi, bilseydim açar izlerdim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 basçı bu da 92 doğumlu napacaksanız :D http://www.imdb.com/name/nm1440134/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 mükemmel ötesi bi film bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 rock 101 gibi film işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Gündüz kuşağında göstermek hakaret olmuş. Bravo salak medyamıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 izliyordum bi ara kalktım sonrada unuttum çok güzeldi halbu ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Muhtmelen çocuk filmi diye düşünüp gündüz kuşağında göstermişlerdir.Film herkese hitap ediyor hatta ben bu film yüzünden rock dinlemeye fln başlamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 nileppezdel said: Gündüz kuşağında göstermek hakaret olmuş. Bravo salak medyamıza... Daha iyi olmuş bence. Haftasonu bu gün, çoğu aile babamız ve anamız akşam 3. sınıf aksiyon filmleri, maçlar ya da garip türk dizileri izleyecek, çoçuklar rahat rahat izlemiştir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gaza geldim indiriom şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 @Gerge: Öyle yada böyle hakaret resmen. :( Çocuk filmi diyip geçmişler işte güzelim filme.. School of Arabesk olsa prime time'da gösterirlerdi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bunun ustunede tenacious d - the pick of destiny izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Devam filmleri falan çekilmedi değil mi bu filme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Dragonfire said: bunun ustunede tenacious d - the pick of destiny izlenir. Bu filmde süper. School of Rock sevenler izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Başlangıç sahnesinde jack blackin konser performansı süper hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Jack Black (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar