aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 oha momo gerçek gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hadi lemür geyiği geri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 o deilde haftaya cuma geliyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 23 Temmuz da çıkıo film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Sparkcaster said: hadi lemür geyiği geri gelsin lemür dedin ama koala o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 flying lemur nedir ya dsfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://www.thelastairbendermovie.com/intl/tr/ türkçe fragmanı var burda, sadece kataranın sesi sanırım orjinal türkçe ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ya cok mu odun gibi seslendirmisler bana mı oyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 odun gibi olsa ii gene. bamboo gibi olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 kataranın ki aynısı. gerisi farklı keşke aynı sesleri kullansalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ya türkçe gelmicek di mi sırf türkiyeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 öyle bişey olursa yakarım holivudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 23 temmuzdamı çıkıyo :? Ben o gün çeşmede cranberries konserinde olucam yav. Neyse dönünce izleriz artıkın yapacak birşey yok aynı hafta izlemiş olurum sonuçta. Ama ben TR seslendirme istemem hiç keyifli olmuyor. Ses kalitesi bile acaip değişiyor surround tuhaf oluyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GOf73ULgDzo biraz tırt gibi ama iyi gibi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 off katara <3 o çocuk hiç gitmemiş zuko rolüne ya, of mnayt of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ya çizgi filmin seslendirmesi çok iyiydi.neden ondakileri kullanmamışlar ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 uncle ioh neden siko degil ya :( boyle sisko tobilik tatli bi tip olmasi lazimdi anti karizma felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Saeros said: off katara <3 o çocuk hiç gitmemiş zuko rolüne ya, of mnayt of 94'lüymüş kız. ne garip lan. bana hala 90'dan sonra insan doğamazmış gibi geliyor, aşamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 fragmandan gördüğüm kadarıyla bu filmde sadece 1. sezon yani su sezonu olucak sanırsam doğru muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 zaten her kitaba bir film çekilecek diye açıklanmıştı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ucunbiri said: Saeros said: off katara <3 o çocuk hiç gitmemiş zuko rolüne ya, of mnayt of 94'lüymüş kız. ne garip lan. bana hala 90'dan sonra insan doğamazmış gibi geliyor, aşamadım bir türlü. ahah yaşlanıyoruz sdf esas 2. filmi merak ediyorum ben ama, toph filan mmmfffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bendinglerin kötü olmasi biraz normal. Sonucta 3. kitapla 1. yi kiyaslayinca arada bayagi bi fark var. Genede bi 25 sn lik sahne bana biraz dandik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ucunbiri said: 94'lüymüş kız. ne garip lan. bana hala 90'dan sonra insan doğamazmış gibi geliyor, aşamadım bir türlü. hahaha ilkokuldaki muhabbetimizdi bu, "olum, bu yıl doğanlar var, ne acayip di mi" meselesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 azula fln 2. kitapda mı geliodu ? megan fox çok iyi gider ona ha tip fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar