di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Anam. 2010'da geliyomuş. Son zamanlardaki felaket filmlerden sonra umutlanmaya, sevinmeye biraz korkar oldum. Umarım güzel birşey çıkarırlar. http://www.imdb.com/title/tt0938283/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Director: M. Night Shyamalan Güvenim kalmadı pek bu adama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Shyamalan olmamış ya. Shyamalan bayıldığım bir yönetmen fakat adamın şöyle bir olayı(tarzı) var: Filmleri hep yarı fantastik. Şimdi Avatar'ın tamamen fantastik bir hikayesi var. Benim merak ettiğim Shyamalan tamamen fantastik bir film yönetebilecek mi? Avatar da diğerleri gibi yarı fantastik olursa airbend olur cidden, havada kalır çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aangi leonardo dicaprio oynicakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Shymalan bu filmi yer bence.Güzel olmaz.Daha kesin bir yönetmen seçebilirlerdi.Shymalan çok çelişkili olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 neden film. neden yine animasyon değil. para yedircekler illa :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bi dakka animasyon değilmi? ahahahahah AHAHAHAHAHA ahaha güldüm cok ahahah rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mortis said: aangi leonardo dicaprio oynicakmış. İzlemem! =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 çizgi film istiyorum season 4 istiyorum. üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 iş bilmiyo bunlar yaaa ne avatar: the last airbender ı ne filmi?!?! ne leosu :O yahu yapsana Iroh: The Dragon of the West diye animasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 animasyon değil mi ? nasıl lan AHSHSDAOHEa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 avatar threadinde de yazmıştım: SHAMALAYAN AVATAR'DAN ELİNİ ÇEK!!!! ühühühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 üh he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 eğer final bölümü shamalayan yaptıysa saygı duyarım, ama bu saygımı filmi animasyon yapmayarak saniyesinde kaybeder ve eksiye düşürür =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ya daha neler acaba nasil lur ulan hem heycan hem sinir sardi bedenimi, tam kalkiyodum pcden saplandim kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 film mi ? pff... adam gibi yapın animasyon olarak iste... cizimleri de kaliteli zaten, neyse her halukarda izleriz eheh... simdi film olunca sesler de degisecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 said: SHAMALAYAN AVATAR'DAN ELİNİ ÇEK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 vin diesel oynasın aang i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Sparkcaster said: vin diesel oynasın aang i öeh humanbender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Sparkcaster said: vin diesel oynasın aang i espirimi çaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 avatar'in konusunda tartışılmıştı ve o zamanlarda herkes aynı şeyleri söylemişti,kimsenin bir beklentisi yok bu filmden. Adam filmin haklarını yaklaşık 2 sene önce satın aldı hatta James Cameroon'la davalık olmuştu.Cameroon'un da Avatar adlı bir film çekiyor işte isim yüzünden davalık oldular Cameroon kazandı :) Shami'de böyle yaptı ismini işte. Kötü ya,çok kötü hemde kim bilir ne kadar kötü bir film olur.Sonunda yine biri ölü çıkar falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Sparkcaster said: vin diesel oynasın aang i KenshinHimura said: Sparkcaster said: vin diesel oynasın aang i öeh humanbender HAHAHAHAHAHAHAHAHA Ulan yazık ya, mahvedecek herifler Avatar'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Abi dur daha ortada ne fragman, ne sahneler ne resim var hemen yerin dibine soktunuz filmi! Batmande de böyle Heith Ledger'a gider yaptı herkes sonra 180. İlk görüntüler bir gelsin kadro senaryo belli olsun; konuyu anlıyalım sonra başlarsınız eleştirmeye. Tahminimce avatar büyümüş yeni bir savaşın eşiğine gelmiş dünya tribinde falan olur konu! Ayrıca çocuk gibi + monk şiddeti sevmiyen birini tabiki Leonardo oynucak :D Vin Diesel'de Suko olabilir! Firelord!!! Yakışır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 abi Batman farklıydı,Jack Nicholson'un yerine 28 yaşındaki toy bir adamın yeni Joker olacağı açıklanmıştı.Heath Ledger'dan iyi bir performans geleceğini herkes bekliyordu ama böyle olağanüstü olacağını beklemiyordu.Üstüne üstlük Christoper Nolan gibi bir yönetmen var filmin başında ki diğer tarafta Shamalayan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ben yanlış okumuşum o zaman! Bu ne bea ben zilemem bunu diyordu herkes; şimdi millet IMAX'ten bilet ayırtıyor. :D :P Animasyonu tabiki güzel ama filmide kıvırabilirler diye tahmin ediyorum/umuyorum. :) PS: Finali izledikten sonra evde Bending yapmaya çalışan kaç kişi var ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar