Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat geli...... Neyse ya gelmiyo vazgeçtim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e yuh be kardeşim. Ayıptır ya. Bukadar olmaz artık.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9476247.asp?gid=229&sz=66195

Haftalık çengel bulmacasına ABD Başkonsolosluğu önünde şehit düşen 3 polisin resmini koyan Vakit Gazetesi, bulmacanın şifre cümlesinde şoke etti: Gavurlar için değer miydi?

İLK ÖRNEK BU DEĞİL

Vakit’in çengel bulmacası daha önce de benzer yakıştırmalarla sert tepki toplamıştı. Komutanların fotoğrafının yer aldığı çengel bulmacasında şifre sözcük “Kral değilsiniz” olurken, ünlü müzisyen Fazıl Say’a yönelik de yine aynı bulmacada “Başörtüsü düşmanı müzisyen” sorusu sorulmuştu. Vakit’in çengel bulmacasından, AKP’ye yönelik kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya da nasibini almıştı. Yalçınkaya’nın yer aldığı bulmacada şifre sözcük “Tek kişilik Meclis”ti.

INFIDELS!!!!
Mesaj tarihi:
Vakit çok uç bir gazete niye her hareketi olay oluyor ki? Eskiden de böyleyli akit makit vardı. Yine çemkirirlerdi o zaman kimsenin umrunda olmuyordu. Ne değişti ki? Sallamayın vakiti filan, ben zerre kıymet vermiyorum.
Mesaj tarihi:
sallamayın dediğin gazete ve arkasındaki güç milli görüş. yani eften püften azımsanacak bir kitle değil.

bakmayın faziletin devamı olmadı. bu insanlar dinin sömürülmesine göz yumdukları için AKP gibi kendilerini her daim maddi açıdan mesut ve bahtiyar edecek bir parti geldiğinden AKp e kaydı bir çoğu. ama zihniyet aynı. batı gevur ve kafir yaşasın ılımlı islam adı aldında cukka paralar.
Mesaj tarihi:
tabi canıım çok sağlam arkası var, o yüzden onlar 66.000 satarken zaman 800.000e yakın satıyo =)

70 milyonun sadece 4.5 milyonu gazete alıyo bu arada, esas bunu tartışmak gerek.
Mesaj tarihi:
zaman gibi bedava dagitmiyorlar

sir said:
tabi canıım çok sağlam arkası var, o yüzden onlar 66.000 satarken zaman 800.000e yakın satıyo =)

70 milyonun sadece 4.5 milyonu gazete alıyo bu arada, esas bunu tartışmak gerek.
Mesaj tarihi:
bazen hayat çok daha ilginç oluyor işte o an manatonluktan çıkmak gerektiğini
insanlar farkedemiyor aslında zelzenişlerimiz boşuna
büyük bir dinginlik ve şuhu sararsa ruhumuzu işte ozaman hayat güzelleşir
fakat hiç bir zaman bir başkasının duyabileceği rahatsızlıkları
onaylamamak gerekirki atasözleri anlam kazansın
Mesaj tarihi:
sir said:

2004'teki bir habere göre:
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/07/04/eko101.html

Unutmadan, bizim öğrenci evine de Zaman geliyordu.
Çok güzel yemek yeniyo üzerinde, tavsiyedir.
Mesaj tarihi:
sir said:

zaman 800.000 satmıyor,800.000 dağıtılıyor.
bizim apartmanın önüne her sabah 8 tane bırakılıyor misal.ama apartmanda abonesi yok.
Mesaj tarihi:
tiraj nedir tiraj? bi gazetenin satış rakamıdır. dediğiniz gibi sırf dağıtım usulüyle olsaydı o zaman sabit tirajlı olması gerekmez mi? niye artıyo veya azalıyo?
Mesaj tarihi:
sir said:
tiraj nedir tiraj? bi gazetenin satış rakamıdır. dediğiniz gibi sırf dağıtım usulüyle olsaydı o zaman sabit tirajlı olması gerekmez mi? niye artıyo veya azalıyo?
neyi tartışıyorsun ki? hiç satılmıyor mu dedim? o rakımın çok büyük çoğunluğunu dağıtımla sağlıyor adam gazete bayiine de veriyor,her yere de dağıtım yapılmıyor zaten.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
sir said:

zaman 800.000 satmıyor,800.000 dağıtılıyor.
bizim apartmanın önüne her sabah 8 tane bırakılıyor misal.ama apartmanda abonesi yok.

neden bizim apartmanın önüne bırakmıyorlar ki.alındım şimdi :)
  • Yeni Oluştur...