BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 filmde çakış var aga.. ama öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 işte sacma kısmıda o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Cuce said: bişidiicemde bunun cizgi romanıda ole inanılmaz değildir zaten, fazlasıyla overrated bir cizgi roman. film suyunun suyu yanı, kotarmanın kotarması o yuzden buyutmeye gerek yok alan moore'un en sevdiğim ÇR'si o zaman şu soru çıkıyor ortaya kime göre neye göre overrated? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Azmodai said: burtonesk said: bluray çıksın yeter artık. blu- oh oh..... dayı senin yüzünden her sahnede mavi pipi aradım "harbi o kadar varmıymış yahu" diye varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bana gore overrated, o cizgi romana o kadar övü o kadar ödül haddiden cok cok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sana göre overrated... milyonlarca insan için muhteşem. o yüzden sana göre overrated kalmasıyla kalıyor malesef cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Cuce said: bana gore overrated, o cizgi romana o kadar övü o kadar ödül haddiden cok cok fazla diğerleri o kadar kötü olunca normal bu kadar övgü ve ödül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Vingthor said: sana göre overrated... milyonlarca insan için muhteşem. o yüzden sana göre overrated kalmasıyla kalıyor malesef cüce. Hayır öyle kalmıyor, bana göre de overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 86 ıcındevrım değil watchmen'in senaryosu işleyişi iceriği. özellikle avrupada bi cok kez işlenmiş bir konusu var zaten, sırf marvel ve dc'nın ıcınde bile var aynı temalar. Karakter gelişimide cok ic acıcı değil, seke seke atılıyorlar fikirden fikire durumdan duruma. ayrıca konu kendi icinde cok fetişize edilmiş, herşey cizri gomanın son cümlesine hizmet edecek diye bir suru şeyin ucu acık bırakılmış. genel olarak o hacımde bir cizgiromandan beklenenden cok daha az iceriği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bende çizgi-romanı okudum ve bencede bayağa overrated.Yani çizgi-romanın içinde vay canına harika felan diyebileceğim hiçbirşey yoktu.Action desen nerdeyse yok denıcek kadar azdı.Senaryo bence çooook zayıf.Neden insanlar bu kadar seviyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ama mavipipi'nin vietnamlıların üzerine yürüdüğü sahne çok etkileyiciydi, nedense bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 pipiden öle gelmiştir. o pipi çok overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Çizgi Roman = Action gibi düşünen arkadaşlara burdan alkış gönderiyorum. Yorum yok. Mavi Pipi'ye gelince de, eh yani senin nuclear bir pipin olsun, seninki ne de overrated derler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 "aksiyon olmaması yüzünden" overrated ya da kötü dediğimizi kim söyledi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 lan ben bu tartışmayı bi yerden hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 konu döndü doşatı gene mavi pipiye geldi haha filmin özeti mavi pipi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ssj4songoku said: Çizgi Roman = Action gibi düşünen arkadaşlara burdan alkış gönderiyorum. Yorum yok. Mavi Pipi'ye gelince de, eh yani senin nuclear bir pipin olsun, seninki ne de overrated derler :D valla benim dediğim şuydu.Madem dandik ve orjinal olmayan bir konusu var.O zaman herkesin bu çizgi-romanı bu kadar sevmesinin nedeni action olabilir düşündüm ama kesinlikle actionda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 watchmen'in filmini beğenmemeiş olabilirisnizi. çok doğal hakkınız. ÇR side ize hitap edtmemiştir yahut anlamamışsınızdır oda normal abi ama çıkıp hikayesi dandik reröre demeden önce abi söz konusu adam alan moore söz konusu olan çizgi roman watchmen komik olmayın her çizgi roman sandman değil. lakin watchmen zamanında çizgi romanlar yavaş yavaş "wedding of spider man" den uzaklaşıyodu ve watchmen bunu hızlandırmakla kalmadı,yeni standartlar koydu çr ler için neyse bide ub yazıyı okursanız anlarsınız sanırım http://www.comicsresearch.org/blog/2009/03/so-whats-big-deal-about-watchmen.html pdf çizgi romancıları sizi baybay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 HİKAYESİ DANDİK RERÖRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 o zaman soyle bana nesi güzeldi.Nesi orjinaldi,neden bu kadar onemlı.Ben birçok şey söylemişim sen bana "KOSKOCA VOÇMEN OLUUUM" diyip başka birinin yazdığı link veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 amerikaya yeniden keşfetmeye gerek yok çünkü. merak edersen açar okursun hocam orda olmayan birşeyi diyebilirim o kesmesse watchmen "çocuklar için olmayan çizgi romanlar" ın ilk örneklerinden ve çıktığı zaman en çok ektiyi yapıp piyasaya damgasını vuran çizgi romanlardan biridir,dolayısıyla comic değilde "graphic novel" konseptinin doğmasında ebelik görevi üstlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Şimdi Watchmen'nin konusu nasıl orjinal olmuyor onu anlamadım ben. Supergüçleri olmayan super kahramanlar, emekliye ayrılanlar, "işten atılanlar", Vietnamı kazanmış amerika, geçim sıkıntısı; hani tamamen klışelerin dışında bir çizgi-roman. Hele konunun işlenişi, ara ara giren kısa hikayeler, Watchmen orjinal değil ise, dünyada orjinal birşey kalmamış. Beyenmezsiniz, oke anlarım. Zevkler ve renkler sonuçta. Herşey herkesin hoşuna gitmeyebilir. Ama çizgi-romanın da hakkını yemeyin lütfen. Nesi güzel diye sormuşsunuz. *Çizgi-Roman standartların yüksek bir edebi dili vardır. *Klışelerden uzaktır. *İçindeki kısa hikayelerin tadından geçilmez. *Beklenmedik bir sonla biter. *Karakterleri Derindir. "Vit gıreyt pavır kams gıreyt risponsibiliti" gibi tek cümle ile yaratılmış karakterler değildir. *Smack, Pam, Pom'dan çok, Mr. Manhattın'ın Mars'daki gibi diyalogları ile süslenmiştir. *Sosyal mesaj içerir. Bu liste böyleee uzara da gider. Ama herkese göre bir çizgi-roman değildir. Hele ki X-men, Superman gençliğine hiiiiiç uymaz. Bir filim izlerken, kitap veya başka birşey okurken ne istediğini bilcen. Aksiyon filminde gizem, Watchmen'de X-Men aramıycan. Yazık olur. Ondan sonra Transformers'ın senaryosu kötüydü diye dolanırsın etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 MUH-TE-ŞEM-Dİ!çeşitli gazlamalara ragmen comic book'unu okuyamamıştım.ama dün filmi izledikten sonra acayip merak ediyorum.müzikler,içerik,oyuncular,diyaloglar-monologlar,mavi pipi hepsi süperdi. şu vizem geçsin hemen okuycam. harikaydı. süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ama şu "herkes anlamaaaz" tribini bırakın bence. gayet derin şeylerden anlıyoruz biz de, çizgi roman kültürümüz de sıpaydırmen'den ibaret değil. buna rağmen sevemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 af edersinde spiderman acı doverki watchmen'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar