Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yahu bill sonucta, shazam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bilmiyorum ki ayni kisi olduklarini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yok aynı kişi değiller zaten captain marvel yunan tanrılarından black adam mısırda hepsi marvel family işte, shazam kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Karakter yaratma walk. 1: http://www.gametrailers.com/video/nycc10-character-dc-universe/705903 part 2: http://www.gametrailers.com/video/nycc10-character-dc-universe/705904 part 3: http://www.gametrailers.com/video/nycc10-character-dc-universe/705905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Pffff Superman olunabilcekmiymis? Kicimdan lazer felan atan hero modunda? DC cok dengesiz bi dunya ya. Bi yanda superman var diger yanda batman. Ortasi yok biri yuzuguyle intergalaktik uzay gemisi yapiyo digeri sadece hizli kosabiliyo. Bide fetish tadinda wonderwoman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 al iste aynen benim dedigim gibi olmus superman araba atiyo batman ziplayip eeeehhhh diye kabiz yuz ifadesi yapiyo bide mesela joker roleplaysiz ole ahim sahim bi villian bile sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Süperman olamıyorsun, onun gibi olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Yo aga superman olamiyosun onun gibi oluyosun felan. Kim ne derse desin Marvel daha dengeli bi dunya bunun icin. DC i ih. Ama ayni oyun olcak gibi bakalim. Marvel malligina yansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bu arada furryler icin fox skini eklemeleri super olmus bu sayede bol bol machinima gorcez tilki supermanle aslan batman sevisirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 hoşuna gitmiş bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Japonyaya giden sensin Mortis. O tip seleri orda seviyolar daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 nasıl bir grafik o yahu? öyle grafik mi olur? 4 çekirdek 8gb ram 1gb ekran kartına hakim bir bilgisayar lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aşık oldum karakter creationa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Sewer part1: http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-dc-universe/705915 Sewer part2: http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-dc-universe/705916 Sewer part3: http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-dc-universe/705917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 güzel ya ben sevdim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adamların yaptığı işe büyük saygı duymakla birlikte oyunun daha çok polishlenmesi gerektiği kanısındayım inşallah sony gereksiz bir baskı uygulamazda oyun hazır olduğunda çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Abi ilk video çok komik, vektörel uçuyolar resmen. City of Heroes'dan büyük keyif almıştım, bu iyi olursa oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 flying değil o skill, acrobatics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Yok abi ilk posttaki videoda 1:08 den sonra 2 tane uçma sahnesi var, resmen belini kırıyor adamlar uçarken böyle. Herhalde şu vakte kadar onu daha smooth bir hale getirmişlerdir de o hali gerçekten komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 güzel , fakat beğenmediim, daha dğorusu videodan anladıım kadarıyla pek hoşuma gitmeyen noktalar şunlar: animasyonlarda bi kesiklik var gibi akıcı gelmeid, hani yumruğu atio duruo dier hareketi yapıp duruo gibi kesik kesik geldi. onun dışında combat karambol gibi geldi, hani düşmanın abiltiylerinden direk kaçabilio musun dodgelayıp yoksa öle atlayıp zıplayıp tuş spam mi yapio, onu anlayamadım videodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 BonePART said: Pffff Superman olunabilcekmiymis? Kicimdan lazer felan atan hero modunda? DC cok dengesiz bi dunya ya. Bi yanda superman var diger yanda batman. Ortasi yok biri yuzuguyle intergalaktik uzay gemisi yapiyo digeri sadece hizli kosabiliyo. Bide fetish tadinda wonderwoman. abi flash sadedce hızlı koşaibliyo diyosunda, eleman ışık hızından hızlı koşuyo lan, hatta cok komik bi sayfası var, koc bi şehri nükeelr patlaman kurtardığı insanları ikişer ikişer blast radious dısına tasıyo. /co/ hesaplamıştı işte adam ışık hızının 3593045093 katı falan koşuyodu. hesapta intergalactic uzaygemisi yapan adamı dünyadan uzaya zıplayıp, dövüp sonra geri inebilir. frostburnde olmaz dengesizliğin ötesinde her karakter overpowered. en usturupluları superman nerdeyse. onunda goldenage'de, uzay nezlesine kapılıp hapşurup galaksi yokettiği zamanlar ama olsun, en azınıdan batman gibi aikidoyla süperman dövmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 2 Kasım'da PS3 ve PC'ye çıkışını yapması beklenen oyuna yeni çıkış tarihi olarak 2011'in başları olarak gösterilirken, böyle üzücü bir haberin içine güzel bir detay da sığdırıldı. Oyunun çıkış sürecine kadar olan bölümde yeni bir Betanın sinyalleri şimdiden verildi. source Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 eğer gerçekten böle bişi varsa intihar edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bence üzülmek yerine sevinmek lazım böyle bir habere. konu mmorpg olunca biraz sabırlı olmak hep daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yok zaten 1 ay oynayıp bırakacaktım cataclysme kadar idare eder diye düşünmüştüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar