Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Wolfenstein'in yeni oyunu çıkıyormuş. Gametrailers'da gördüm. Paticikte topic açılmamış herhalde. Buyrun: http://www.gametrailers.com/player/36482.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 waaay ben eskisini2 gun once indirdim bidaha oynicam diye. guzel olucaktır tahminen trailer ı izleyemedim ama umutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 RTCW harika bi oyundu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 trailerı dl edip izlemek isteyenler icin: http://rapidshare.com/files/130337782/start.html_id_29222_mirror_15_cat_movie_filename_Wolfenstein_Reveal_Trailer_E3_and_Online.zip_ts_121 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 rapidshare'e gerek yok ki hoca, direk gametrailers'dan download edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben sevindim Wolfenstein'in yenisini yapmalarina. Acaip bayginlik geldi ciddi 2. dunya savasi oyunlarindan. BIA, COD5 falan zerre heyecanlandirmadi. Ve hala iddia ediyorum en iyisi MoH: Allied Assault'tur 2. dunya savasi oyunlarinda. Gerisi yalan. Wolfenstein ise fantastic yapisiyla degisik WWII atmosferi sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 inşallah mp modu güzel olur hatta bi ET2 gelse ah. Quake Wars kötüydü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 LathspeLL said: Ben sevindim Wolfenstein'in yenisini yapmalarina. Acaip bayginlik geldi ciddi 2. dunya savasi oyunlarindan. BIA, COD5 falan zerre heyecanlandirmadi. Ve hala iddia ediyorum en iyisi MoH: Allied Assault'tur 2. dunya savasi oyunlarinda. Gerisi yalan. Wolfenstein ise fantastic yapisiyla degisik WWII atmosferi sunuyor. bi de senaryo da güzeldi olayları birbirine bağlayışları... sonra ne biliim cut scene deki ince espriler falan... gene raven yapsa bari oyunu... bi de evet iyi bi MP de Wolfenstein ın olmazsa olmazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Efem, severek ailecek oynadığımız Wolfenstein'ın yenisi çıkmış bulunuyor. Geçen haftalarda MP Beta'sı yapıldı. said: Wolfenstein brings the Nazi's dark obsession with the occult to life with epic action and harrowing shooter combat. Use a powerful arsenal of both definitive and occult-enhanced Axis & Allied weapons to beat back a supernatural Nazi force that is full of surprises. You play as BJ Blazkowicz, a highly decorated member of the Office of Secret Actions (OSA). You are sent on a special mission into the heart of the Reich to investigate evidence that the Nazis may possess a new and mysterious power. While behind enemy lines, you discover the Nazis have done much more than develop a new toy. The Nazis are harnessing the power of the Black Sun through a dark parallel dimension called The Veil, in order to create a weapon of war-ending mass destruction. You are the only one that can stop them and save the world from their perverse domination. http://i32.tinypic.com/o8z3f5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 supernatural'ı abartmasalar yahu, supersoldier fln tamam teknolojik fln ama nazi uniforması giymiş minionlar fln bayıyo bi süre sonra. Ama çıksın oynarıq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Yeni başladım ben. Ara videolar falan gayet hoş, sonra grafikler ve fizik motoru da sağlam gibi (tren istasyonundaki yerçekimi nanesine dikkat :q ). Sonra sonra silahlarımızı upgrade edebiliyoruz topladığımız naneler ile ki bunu da NPC'ler aracılığı ile yapıyoruz, hoş olmuş. 15 dakika oynayıp gördüklerim bunlar yani. Tek tek şey yapamadım ama ekran görüntüleri de şöyle, http://img198.imageshack.us/gal.php?g=wolf22009082010540443.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 hızlı loadingler, ara videolar güzel oyun vallaha beğendim. tek bi derdim var o da mouse sensivity ile ilgili. nası anlatıcam bilmiyorum ama mesela bi anda geri dönmem gerekti mi diğer fpslerdeki gibi net dönemiyorum. bilemedim. ama olsun blazkoviçi tekrar görmek güzel:D ah ah nedense hep wolf3dnin sonunda dışarı çıkınca böle yırtık kıyafetlerle hiaa diye havaya atlayıp sevinişi gelio aklıma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Black-ice said: tek bi derdim var o da mouse sensivity ile ilgili. nası anlatıcam bilmiyorum ama mesela bi anda geri dönmem gerekti mi diğer fpslerdeki gibi net dönemiyorum. bilemedim. Evet evet bende de vardı o, mouse şeysi ayarını en sona getirdim de öyle normal oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 single'ı çok az oynadım henüz yorum yapmıcam fakat bi multi kurdum landan, çok kötüydü. max 12 kişi ve nişan alma çok arcade hep tam 12den falan vuruyor hemde koşarken ve zoomsuz. flame thowerin alevleri falan çok kolpa. multisi iş yapmaz bu oyunun hele cod waw ile karşılaştırıldığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Single playerı oldukca eğlenceli. Silah upgradeleri, düşman çeşitliliği, arcade yapısı singleı iyice zevkli kılmış. Multisi hakkında hiçbir fikrim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Desqpio said: Black-ice said: tek bi derdim var o da mouse sensivity ile ilgili. nası anlatıcam bilmiyorum ama mesela bi anda geri dönmem gerekti mi diğer fpslerdeki gibi net dönemiyorum. bilemedim. Evet evet bende de vardı o, mouse şeysi ayarını en sona getirdim de öyle normal oldu gibi. smooth mouse ayarıyla ilgili bişey olmalı o. oyunu oynamadım henüz ama diğer oyunlarda da başıma geldi bikaç defa o ayar sayesinde düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 aynen ben de onu aradım ama yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bitti, single fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 cidden keyif alarak oynadım single'ı. senaryosu pek olmasa da atmosfer başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 beğendim valla ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bitirenlere bir soru: downtown west'te bi tank var, nasıl yıkıyoruz onu, zilyon tane panzerschrek attım, bana mısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 enrage açıp normal bi silahla çok rahat patlatmıştım ama enragein upgradelerinin hepsini almıştım öyle bi ayrıntı var, bir de enrage ile dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 dün elime geçti genel olarak über diyemem ama gayet tatmin edici olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar