Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PatiPet Album

irin

Öne çıkan mesajlar

bizim geri zekalı bir arkadaşımız var "kedi aç kalırsa sahibini yer" muhabbetinden kedilerin geceleri sahiplerinin nefes alıp vermediğini kontrol ettiğine ve eğer nefes almıyorsa yemek olarak gördüğünü anlattı.

ertesi gece karamela gelmiş kız arkadaşımın suratında uyurken burnunu kokluyor hahahaha. o da bu sahneye uyanıyor. o gün bugündür kedilerin onun ölmesini beklediğini düşünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

ya olm.
5 tane kedi var.
1 tanesine sahip çıkmadı lan şu paticikten.

ben su kediye

ve su kediye

paticikten sahip buldum. bu ikisine ise bulamadim. 3 renkli olan benim kedim oldu, digeri sokakta kaldi malesef. biraz sans meselesi.

bu arada benim ofisin kapisinda besledigim tum kediler boyle manken gibi, burada cirkin kedi pek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

kapinin onundeki disi kedilerden biri kisirlastirma firsatini bulamadan 4 yavru dogurdu. 4 u de cok hasta dogdu. anneyi ve yavrulari tedaviye goturdum. ancak iclerinden siyahimsi yavru bir kedi vardi, dogustan iki gozu hasarli dogdu, gozlerden birini yuzde 100 gorme orani ile kurtardik. diger gozu de ameliyat ettirdim docent e ancak o gozde sadece tam korluge engel olmayi basardik, tamamen iyilestiremedik. hasarli olan tek gozu sadece hareketleri/karaltilari secebiliyor. diger goz saglam allahtan.

4-4.5 aylik falan daha. ilgilenen olursa ozel mesaj atsin. ilgilenen olmazsa direk sokaga birakacagim. ofis kapisinda mama yiyecek, ac kalmayacak ama arabadan/insandan kacmayi bilmiyor malesef. yavru iken sokakta yasamadigindan.

ilgilenen olursa ozel mesaj. veterinerde 3 aydir. ugradigimda bir foto alirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...