Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bi kere zipzipde kaldım muhteşem bi geceydi vücudumun üstünde ortalama 4 kediyle uyudum. bi tanesi götünü suratıma koymadan rahat edemiyodu. götçü diyodum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Öldü o, hatırlatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 nasıl lan :( siyahlıydı olm o sargılıydı falan. kısırlaştırmıştın galba yeni. beyaz sarıyı demiyorum. o kafacıydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 olum ayda bir kedi ölüyor bunda o kadar çok ki gidenin yerine 3 tane geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 foto koyun olm geyigi bırakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ya olm. 5 tane kedi var. 1 tanesine sahip çıkmadı lan şu paticikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Black-ice said: nasıl lan :( siyahlıydı olm o sargılıydı falan. kısırlaştırmıştın galba yeni. beyaz sarıyı demiyorum. o kafacıydı :( Ha yok tamam, yanlış alarm Edit: Ben alırdım da kedilerle anlaşamazlar ahadshgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 @pascalnouman hksduadlauhdahsudasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Onu diyorum ben de. Dişi kedi ortalama kaç kg olunca kızışıyo? Kaç yaşında bilmiyorum, bari kilodan ne zaman kısırlaştıracağımı hesap edeyim Edit: ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 HAY double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 KuddusiMavra said: ya olm. 5 tane kedi var. 1 tanesine sahip çıkmadı lan şu paticikten. abi sen izmire yolla bana ben zipzipin bahçeye atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Sakın ha, 17 oldular, tükendim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 2 gün yemek vermesen yarısı gider de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 2 gun yemek vermese bence iceri girip masa sandalyeyi kemirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bizim geri zekalı bir arkadaşımız var "kedi aç kalırsa sahibini yer" muhabbetinden kedilerin geceleri sahiplerinin nefes alıp vermediğini kontrol ettiğine ve eğer nefes almıyorsa yemek olarak gördüğünü anlattı. ertesi gece karamela gelmiş kız arkadaşımın suratında uyurken burnunu kokluyor hahahaha. o da bu sahneye uyanıyor. o gün bugündür kedilerin onun ölmesini beklediğini düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f8/3e/13/f83e13fc005394433a6a76a793f11042.jpg meanwhile bingildaks cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 KuddusiMavra said: ya olm. 5 tane kedi var. 1 tanesine sahip çıkmadı lan şu paticikten. ben su kediye ve su kediye paticikten sahip buldum. bu ikisine ise bulamadim. 3 renkli olan benim kedim oldu, digeri sokakta kaldi malesef. biraz sans meselesi. bu arada benim ofisin kapisinda besledigim tum kediler boyle manken gibi, burada cirkin kedi pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 seni kedin cok tatli gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 kapinin onundeki disi kedilerden biri kisirlastirma firsatini bulamadan 4 yavru dogurdu. 4 u de cok hasta dogdu. anneyi ve yavrulari tedaviye goturdum. ancak iclerinden siyahimsi yavru bir kedi vardi, dogustan iki gozu hasarli dogdu, gozlerden birini yuzde 100 gorme orani ile kurtardik. diger gozu de ameliyat ettirdim docent e ancak o gozde sadece tam korluge engel olmayi basardik, tamamen iyilestiremedik. hasarli olan tek gozu sadece hareketleri/karaltilari secebiliyor. diger goz saglam allahtan. 4-4.5 aylik falan daha. ilgilenen olursa ozel mesaj atsin. ilgilenen olmazsa direk sokaga birakacagim. ofis kapisinda mama yiyecek, ac kalmayacak ama arabadan/insandan kacmayi bilmiyor malesef. yavru iken sokakta yasamadigindan. ilgilenen olursa ozel mesaj. veterinerde 3 aydir. ugradigimda bir foto alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Geçen koymak istiyordum aklımdaydı, unutmuştum. Ahanda bunlar bizim oturan boğalar. http://i.hizliresim.com/poO5kJ.jpg http://i.hizliresim.com/kg5Mpy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bunlar standart kedi ama, herhangi ekstra bir tatlılığı yok, keçiören kedisi bunlar, mahallede dolanan ambalaj yalayanlardan. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Evet sözlükten aç bak kedinin karşılığı bunlar ahaha Üstteki çok gözeldir ama öyle deme, kaşı gözü kalemle çizilmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 aynı kediyi mi koydun 2. ye yanlışlıkla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Yok, gardaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 5 tane yavru var bizim şirketin bahçesinde çok güzeller insanscıllar kim ister ? http://i.imgur.com/jyxQWJ9.png böyle sürekli kucakta falan uyuyolar bütün gün http://i.imgur.com/lGTrS4L.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar