Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 diger yavrularini da koyarim bir ara. su ana kadar 9 dan fazla yavrusunu gordum, birini sahiplendim. tek bir tane cirkin yavru dogurmadi. bir kere bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Bizimkinin anası da bu mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 deadwoll said: Bizimkinin anası da bu mu yoksa? yok. Degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ragamuffin ve tiffany beğeniyom ben ama pek bu ırklardan kedi yok galiba TR'de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bunca yıllık kediciyim, ilk kez duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 baktım, bulamazsan norwegian, maine coon ve has chinchilla öneriyorum, daha kolay bulma ihtimalin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ragamuffin tekirin zengin olanıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Ben russian blue bile bulamadim ki memlekette besleyen var. Zaten aramayin cins kedi. Talebi farkedince cok sefil bir sekolde getiriyorlar. Yarisi gelirken kalanin yarisi da evinize girdikten bir iki hafta icinde telef oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Herşeyden önce sevgili Namessar'a teşekkürü borç bilirim, bu tatlı yavruyu kapımıza kadar getirdi, inşalla gün geçtikce daha da sağlıklı hale gelecek ve bende fotoları sizle paylaşacağım... Bu benim ilk kedi deneyimim, 20 sene köpek besledikten sonra çok farklı bir duygu olduğunu farkettim en basitinden daha ilk günden yerde uzanıp bilgisayar'da takılırken sırtıma çıkıp iki kürek kemiğimin ortasına yatması bile çok güzel bi duygu :D Ayrıca yine Namessar'ın uyardığı gibi bırakırsan camış gibi yiyo mamayı dur durak yok utanmasa beni yer o yüzden kontrollü gidiyoruz şu anda :) Smokin ( Yeni isim düşünüyoruz) Abuk subuk yatarım ben FM 2014 Oynarkene İlk Günden yatağını benimsedi :) Kuyruk ıslandı ama salla Tembel baya götü kaldırıp uzanamadı :D Beyimizin koltuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 stimpak said: baktım, bulamazsan norwegian, maine coon ve has chinchilla öneriyorum, daha kolay bulma ihtimalin var. Chincilla müthiş bir kediymiş yalnız tam bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 GenjuroXXX said: ( Yeni isim düşünüyoruz)] Felix olur o tipe. Dişiyse Micha (Mişa) olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Argoel said: Felix olur o tipe. Dişiyse Micha (Mişa) olur. Benim aklımda 4 isim vardı -Lüfer -Gundi -Ebu Mırmır -Dandik Şimdilik Dandik diyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ne koyarsın bilemem ama kediler içinde "i" harfi geçen isimlere daha çok tepki veriyorlarmış. Sanırım ince harf olduğu için frekans zımbırtısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Dandik güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Hahaha yovsak ya tipe bak. Demin balikci kediye balik atti. Hayvan mutluluktan aglayacakti. Inanilmaz mutlu oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Yakışıklı oğlum Appa http://i.hizliresim.com/rdnGnN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 http://i.hizliresim.com/LomjVG.jpg Bunlar da benim zipziklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Tiplere bak ya nasıl sarılmış aptallar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 bu da bizim sokak kızımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 mulgear6 said: yeni ufaklıklar 3 kardeş köpek bahçede sağır jack russell kediyle birlikte evde çok güzeller be keşke bahçeli evim olsa ben de bakabilsem ama tek başına zor iş kendime bakamıyorum şunlara nasıl bakayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 http://i57.tinypic.com/65cu8j.jpg http://i62.tinypic.com/30avr0o.jpg Koyamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Oha çok güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://i.imgur.com/kaUSFpf.png kış gelince ev çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ikea nevresimi ahah görüyor ve arttırıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar