Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 rapper256 said: Frostbite said: Valvyn said: yaz arkadaşım 1000 post u nasıl kastım hakkını vermek lazım her postu dolu dolu ve en az 2 defa güncellenmiş anlayamazsınız.. http://www.youtube.com/watch?v=JLNFoIt44nE Allah razı olsun göktengri korusun seni raper bu iltifatları senden duymak inan çok mutlu etti beni. ne oluyor lan bana!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 rapper256 said: Ee, peki "Alintila" butonuna tıklayıp, elemanın yazdıklarını silersek, öm gidiyor mu, elemana? gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Evet kafamız rahat, oyunu konuşmaya başlayabiliriz. Bu oyunun space marineden farkı nedir acaba? Motor bile aynı motor. Ben ne yapmak istediklerini anlamadım. Twitchteki gameplay i seyretmiştim, aynısı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Planetside 2'yi al. Pve ekleyip mmo haline getir. Space Marine konseptine sok. Al sana Warhammer 40k Online... En basit açıklaması bu olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 valla alır bunu da oynarım dasdaf.yazuach güzel özetlemiş..release ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 accık okuyayım dedim de rapper topici olmuş buralar. arkadaş beynim yandı üç sayfa okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=AAlOe8fUoG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Oyun çıkınca alıp oynamam herhalde diyordum. Spacemarine'in aynısı ne gereği var diyordum ama videoya in the grim darkness of the far future there is only war cümlesini koyana kadar :) bu oyun çıksın oynanır arkadaş f2p yapmasınlar tek isteğim b2p yapsınlar içine market koysunlar ırkları öyle satın alalım kozmetik ürünler falan alalım kapışıp duralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 İyice sims'e çevirdiniz oyunları ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 son sayfaya bakınca niye rapper yok lan burda dedim ve öcneki sayfalara bakınca hazin sonu gördüm sdagfasdgfasdfas, niye banladınız lan adamı çok eğleniyoduk sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 rapper256 said: Asteroth said: Bu bebe hala kaçmadıysa kesin kaçacak arkadaşlar, benden söylemesi. Burda kimin bebe olduğu belli evlat. Önceden de dediğim gibi, ben senin gibi günde 12 saat oturup ballı sütümü içip, yatmam, 2-3 gün PC başında yemeden, içmeden otururum. Burada kimin bebe olduğu açıkça görülüyor yani. Ayrıca hâlâ kaçmıyor olmamı kesin kaçacak olmama bağlıyor olman da ilginç. Hâlâ kaçmadıysam neden "kesin kaçacak" oluyormuşum? Hâlâ kaçmadıysam, bundan sonra da kaçmayacağım demektir fakat cevaplarınızı ağzınıza tepip kaçacağım. HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Bu ne abi, CS: WH40K olmuş direk :( Tam mmo settingi aslında warhammer ama adam gibi yapamadılar gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 RamsesII said: 3xodite said: Oyun çıkınca alıp oynamam herhalde diyordum. Spacemarine'in aynısı ne gereği var diyordum ama videoya in the grim darkness of the far future there is only war cümlesini koyana kadar :) bu oyun çıksın oynanır arkadaş f2p yapmasınlar tek isteğim b2p yapsınlar içine market koysunlar ırkları öyle satın alalım kozmetik ürünler falan alalım kapışıp duralım İyice sims'e çevirdiniz oyunları ha alakası yok dostum adamların bi yerden para kazanmaları lazım yalnız 1 ırk ekleyip 100$ ücret talep ederlerse sıkıntı büyür hem silah satsınlar p2w yapsinlar daha mi iyi tabiki kozmetik ürünler satacaklar banner flag armor skin satsınlar parası olan olamayandan güzel görünsün savaşırken yetenek ön planda olsun efsane oynatir kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Kardeş senin yaş kaç sen tam yeni nesil gibisin (<20) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 23 dostum yaşımla ilgili bi sorun mu var ? ayrıca her kozmetik ürün satılmasını destekleyen insana yaş sorarmisin kompleks gibi gözüküyor burdan o yüzden. Suan anlattığım şeyi planetside2 yapıyor ve oyun gayet güzel işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Adam geldi beyler...ölü taklidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 3xodite said: 23 dostum yaşımla ilgili bi sorun mu var ? ayrıca her kozmetik ürün satılmasını destekleyen insana yaş sorarmisin kompleks gibi gözüküyor burdan o yüzden. Suan anlattığım şeyi planetside2 yapıyor ve oyun gayet güzel işliyor 3 satırlık yazıya 2 kez güncellemesinden,herkeze laf sokmaya çalışmasından galiba...RAPER GERİ DÖNDÜ KAÇIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Frostbite said: 3xodite said: 23 dostum yaşımla ilgili bi sorun mu var ? ayrıca her kozmetik ürün satılmasını destekleyen insana yaş sorarmisin kompleks gibi gözüküyor burdan o yüzden. Suan anlattığım şeyi planetside2 yapıyor ve oyun gayet güzel işliyor 3 satırlık yazıya 2 kez güncellemesinden,herkeze laf sokmaya çalışmasından galiba...RAPER GERİ DÖNDÜ KAÇIN!! evet repırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 ip leri pek alakasız değil herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 oley be geri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 yanlız en son 22 yaşındaydı doğum günün kutlu olsun bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 yetkililer baksın ip falan eşleşiyosa pazartesi kan vermeye geliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar