Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayvan gibi uyudum.

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

ssj4songoku said:
Dün 16.00'da bir yatmışım varya, sabah 05.30'da kalktım. Uyku sarhoşluğu da yok üstelik. Hatta hiç bu kadar enerjik, dinç uyanmamıştım.

Daima 8-9 saat uyumama rağmen, uykusuz kalkmamın sebebini merak etmişimdir. Buldum sonunda! Benim standart uyku sürem 12 saatmiş. Bundan sonra hep 12 saat uyuycam!

uyku apnesi olabilir 8-9 saat uyuyup yorgun kalkıyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:
onemli olan 6 saatlik periyotlari yakalayabilmen sonra 0 laniyor 1 2 3 4 5 6 0 1 2 3 4 5 6 diye yani 8 saat uyumus biri 2 saat uyumus gibi oluyor

eğer bu doğruysa hakikaten doğru. 7 saat uyudum ölümcül zor kalktım. ama 5-6 saat uyuduğumda baya rahat kalkıyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

proggorp said:
serin ferah ortam olsun 10 saat uyuyup uyanırım sonra bi saat dönüp tekrar uyurum hacı.

aslında ortam serin ve ferah olmayacak.. dışarısı kavulacak, o sana bir mağrurluk, uyuşukluk verecek, fakat yatacağın yer de böyle serinletecek kadar rüzgar alan gölgede bir hamak / koltuk olacak. öğlen sıcağında yatıp uyuyacaksın.. o uykuya dalma hissi, tembel tembel yayma hissi var ya, beni benden alır.

ama uyanınca da şapşallık ve başağrısı yapar, o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

24! diecem olmıcak

ya ulan 11 de yattım sabah. saat 2 oldu babam yanda mutfakta deliler gibi iş yapmaya başladı bişeyleri tamir ediyor. duvara çekiçle vuruyor. Çok sinirli kalktım. Adama bişey desem kapışcaz kesin bu saatte uyuma sen de diecek. Oysa ki çok da güzel uyuyordum :/
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara nerydese gunduz yaşamıodum ben hiç.aylarca fix sabah 9 larda 10 larda yada öglen yattım.aksam yemeğine kalkıodum kahvatı hesabı.sora dışarı cıkıp sababa karşı gelip.3-4 saatte internet film falan yapıp sabah yatıodum.böle gittim baya bi.sora vücudum dediki sen cok hayvanlaştın yeter artık dedi.

yine aynı şekilde öglen 12 de uyumustum.ertesi gün sabah 8 de kalktım.sora düzene girmiştim

bide uyku olayı fazla psikolojik.bzn 2 saat uyusam yetio bana.bazen 10 saat uyuyorum kalkınca aksama kadar kendime gleemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...