ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Dün 16.00'da bir yatmışım varya, sabah 05.30'da kalktım. Uyku sarhoşluğu da yok üstelik. Hatta hiç bu kadar enerjik, dinç uyanmamıştım. Daima 8-9 saat uyumama rağmen, uykusuz kalkmamın sebebini merak etmişimdir. Buldum sonunda! Benim standart uyku sürem 12 saatmiş. Bundan sonra hep 12 saat uyuycam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sen hayvan gibi uyuma görmemişsin =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 22 saat rekorum var. Aye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ssj4songoku said: Dün 16.00'da bir yatmışım varya, sabah 05.30'da kalktım. Uyku sarhoşluğu da yok üstelik. Hatta hiç bu kadar enerjik, dinç uyanmamıştım. Daima 8-9 saat uyumama rağmen, uykusuz kalkmamın sebebini merak etmişimdir. Buldum sonunda! Benim standart uyku sürem 12 saatmiş. Bundan sonra hep 12 saat uyuycam! uyku apnesi olabilir 8-9 saat uyuyup yorgun kalkıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 onemli olan 6 saatlik periyotlari yakalayabilmen sonra 0 laniyor 1 2 3 4 5 6 0 1 2 3 4 5 6 diye yani 8 saat uyumus biri 2 saat uyumus gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 gün içinde 20 dakka uyuyarak kendimi şarj edebiliyorum dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Giovanni said: onemli olan 6 saatlik periyotlari yakalayabilmen sonra 0 laniyor 1 2 3 4 5 6 0 1 2 3 4 5 6 diye yani 8 saat uyumus biri 2 saat uyumus gibi oluyor eğer bu doğruysa hakikaten doğru. 7 saat uyudum ölümcül zor kalktım. ama 5-6 saat uyuduğumda baya rahat kalkıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Şimdi 6 saat 10 dakika uyuyunca, "Ayh içim geçmiş" diye mi uyanıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aynen öyle sdfdsghsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Hayatımda en çok 8 saat uyumuşluğum var sanırsam. Uyku dandik bi şey lan. Uyumayın bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Beden ve ruh yorgunluğu diyorum ben buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Fazla uyumakta zararlı agatörler. Vücud dengesi bozulur. Daha çok uyuyup daha az dinlenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 serin ferah ortam olsun 10 saat uyuyup uyanırım sonra bi saat dönüp tekrar uyurum hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 uyumak güzel şeydir vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yastık olucak bide bacakarası yastığı...mis gibi mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hayatmda en çok yapmaktan zevk aldığım şey uyumak.öss den sonra 1.5 gün uyudum tam arada uyanıorm sonra bidaha dalıorum fln.uyku gibisi yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yastık önemli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 proggorp said: serin ferah ortam olsun 10 saat uyuyup uyanırım sonra bi saat dönüp tekrar uyurum hacı. aslında ortam serin ve ferah olmayacak.. dışarısı kavulacak, o sana bir mağrurluk, uyuşukluk verecek, fakat yatacağın yer de böyle serinletecek kadar rüzgar alan gölgede bir hamak / koltuk olacak. öğlen sıcağında yatıp uyuyacaksın.. o uykuya dalma hissi, tembel tembel yayma hissi var ya, beni benden alır. ama uyanınca da şapşallık ve başağrısı yapar, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 7 saat tam cuk oturuyo, 5-6 uyuyunca mayışıp tekrar dalıyorum, 8 olunca yine kalkasım gelmiyo 9 10'a kadar cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 MADBOY said: 22 saat rekorum var. Aye. 23. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 24! diecem olmıcak ya ulan 11 de yattım sabah. saat 2 oldu babam yanda mutfakta deliler gibi iş yapmaya başladı bişeyleri tamir ediyor. duvara çekiçle vuruyor. Çok sinirli kalktım. Adama bişey desem kapışcaz kesin bu saatte uyuma sen de diecek. Oysa ki çok da güzel uyuyordum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Çiş ve su molalarını çıkarmadım ama, bi de arada yemek yedim baya hastaydım. Başka türlü zor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bi ara nerydese gunduz yaşamıodum ben hiç.aylarca fix sabah 9 larda 10 larda yada öglen yattım.aksam yemeğine kalkıodum kahvatı hesabı.sora dışarı cıkıp sababa karşı gelip.3-4 saatte internet film falan yapıp sabah yatıodum.böle gittim baya bi.sora vücudum dediki sen cok hayvanlaştın yeter artık dedi. yine aynı şekilde öglen 12 de uyumustum.ertesi gün sabah 8 de kalktım.sora düzene girmiştim bide uyku olayı fazla psikolojik.bzn 2 saat uyusam yetio bana.bazen 10 saat uyuyorum kalkınca aksama kadar kendime gleemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 zamanında 4 ay uyumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 proggorp said: yastık olucak bide bacakarası yastığı...mis gibi mis. Kucaklıycan, sıkıcan böyle iyice! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar