Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL İndirimi

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

VE BU OLAY yakin snrm ki herkesi en az 2 eneigine baglamaya calisiyolar

VAE diye gugıllayın. yavaştan başladı özel firmalar kendi omurgaları üzerinden hizmet vermeye.

misal istanbulda bir noktada ikamet ediyorsun en yakındaki tt noktasında tt seni seçtiğin isp'nin pop noktasına yönlendirmek zorunda. yani eskiden 1000 mt tt hattı kullanıyorduysan şimdi 100 mt gibi. özel firmaların altyapıları yeni döşendiği için kısmen cillop gibi hatlar üzerinden hizmet alıyorsunuz.

fiyat konusuna gelince, öyle birden çok dramatik düşüşler olmaz çünkü en nihayetinde fiyat olayları türk telekomünikasyon kurumu tarafından belirleniyor büyük oranda.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:
kafam karıştı şimdi ben 10 gün icinde ankara taşınıcam ve mecburen yeni abonelik alıcam.

kablo net almayı düşünüyordum hemde kablo tv için bu durumda adsl almam dahamı iyi oluyor

yeni abone oluyorsan evet, adsl alman daha mantıklı oluyor şu kampanya ile.
Sosyal ağlarda paylaş

5 sene ilgilterede kaldım, hiç bir zaman böyle 2 senelik kontrat yapalım 1 sene size ucuza verip 2. sene geçirelim tarzı bir tarife görmedim. Kaldıki adamlara ben yaz için ülkeme dönüyorum yokum yada 3 hafta olmayacağım felan dediğimde o 1 ay'ı bedava veriyorlardı. Zaten müşteri hizmetlerinin amacı sizi başlarından savmak değil memnun edip ellerinde tutmaktı, bizim arkadaşın cep telefonu hattını değiştirmek için telefon açtığını ama sonunda sundukları teklif vs ile adamı kararından caydırdıklarını hatırlıyorum.

Biri daha vardı ayda 100-200 sterlin telefon parası veriyordu adam açtı müşteri hizmetleri ile konuştu adama özel tarife uydurup 60 sterlin e mi ne her zaman kendi hatlarındaki diğer sunucular ile sınırsız konuşma seçeneği sundular.

Sonuçta alan memnun satan memnun oluyor, ama bizim ülkemizden %80 bu farklı ne yazıkki. Nereden nasıl kazıklarsam nasıl yolsam diye bakıyor firmalar. Kablonet diğerlerine göre daha avantajlı sanırım çünkü adamların umurlarında değil =P , sizi kazıklamaya çalışmıyorlar yani, ama yeni çalışma vs de olmuyor halen analog TV yayını ile aynı kanalları verip duruyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:
5 sene ilgilterede kaldım, hiç bir zaman böyle 2 senelik kontrat yapalım 1 sene size ucuza verip 2. sene geçirelim tarzı bir tarife görmedim.

nasıl kaldıysan ingilterede

http://www.productsandservices.bt.com/consumerProducts/displayCategory.do?categoryId=CON-TOTAL-BB-R1&s_cid=con_FURL_broadband adresinde listelenenen her paket 18 ay sözleşme yaparsan ilk üç ay 10 sterlin indirimli. bu da british telecom.

aynı şekilde http://www.talktalk.co.uk/talktalk/servlet/gben-home-Home adresindeki talktalk abonelikleri de öyle..

onun dışında ben hollandadayım, size zilyon tane öyle teklif çıkarabilirim buradan.

yani öyle sizin varsaydığınız gibi bir dünya yok. her yerde müşteriyi tutmak adına böyle kampanyalar yapılır, yalnız bazı ülkelerde rekabet kurulu daha adil olduğundan hepsi onay almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:
said:
Bağlantı ücreti 29 YTL, hediyemizdir.

ulan tt bir kampanya da da enteresanlık yapmasan ölürsün dimi. adamlar bedava ferrari dağıtsalar arka stop lambasının ampulü patlak çıkacak... değiştirilir mi değiştirilir, ama yok arkadaş illa bir güldürecek, bir dalga geçtirecek kendisiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
İyi de Telekom müşteri tutmuyor ki. Sadece yeni müşteri bağlayıp mevcut müşteriye döşüyor.

şimdiye kadarki kampanyaları müşteri tutuyordu, bu kez böyle yaptılar ne iştir anlamadım.

aslında anladım, şöle ki:

sonuçta indirim yapıp normalde aldığından az para alacak eninde sonunda, bu şekilde yeni müşteriyi çekiyor, ama 2 yıllık bağlıyor bi kere. eski müşteri de bu kampanyayı kullanıp para kaybettirmiyo zaten. TTnin bişeyleri gördüğü anlamına gelebilir aslında bu. yani yeni firmalar falan biraz daha gecikicek gibisinden... dediğim gibi "son saniyeye kadar sömür" politikası uyguluyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulaştırma Bakanı: said:
İletişimde yüzde 60’a yaklaşan oranda vergi olduğuna dikkati çeken Yıldırım, “Bu konuda da iyi gelişme var. internetten başlamak üzere vergide indirim yapacağız, bunun çalışmasını başlattık. Maliye de buna olumlu bakıyor. Öncelikle internet üzerindeki özel iletişim vergisini kaldıracağız. Maliye’yi bunun vergiden kayıp değil sürümden kazanç olarak döneceği konusunda rakamlarla ikna ettik. Fikirlerini değiştirmezlerse, yakın zamanda bir müjdemiz olacak” diye konuştu.

öiv yi kaldıracaklar herhalde..
inansak mı?
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatlarda şu kadar süre artış olmayacak şeklinde bir garanti vermiyorlar yani..
e 24 ay bağlatmam için bana vereceği güvence ne ki..neden bağlatayım yani?varır onun bir dalgası..sitesinde de buldum kampanyayı inceliyim bakayım.

15,99 YTL
2008 yılı sonuna kadar aylık
öegh yerler bu işi sonra gene 29 alacak çakallar..neyse kalsın cafe rulz şimdilik =)
Sosyal ağlarda paylaş

telekomun ben anasını
cidden cidden anasını yani

sokarım yapıcakları işe sırf oyun yapıyorlar.Ben bağlattım bana bağlantı ücreti yok dediler.Eyw dedik 24 ay kullanmak zorundasın dediler yine eyw dedik 2 ay sonra güya aylık 18lira verdiğim adsl e 100ytl fatura ödedim.
Bağlantı ücretinide koymuşlarmışmış falanda filan

İşim gücüm olmasa sağlam uğraşırdımda şöyle kitleyeceksin aslında birini bunlara akıllanıcaklar.

Geçen gün emekli bi asker -adam tabi sıkıntıdan napıcanı bilmiyor- sarmış turkcelle bi kazık farketmiş dava açmış turkcell 32milyon$ ceza ödedi.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de turkcelle bi çift lafım olacak sanırım.. şimdilerde faturaları biriktiriyorum. normalde faturalar babamın iş yerine gidiyordu. oda işte "evladım al şunu öde hadi" tarzı oradaki şoföre falan ödetiyordu. şimdi artıkın faturalar bana geliyor (niahahahha!!) ve santim santim kontrol ediyorum elbette! aralarda şöle bişiler var

kontrol transfer 1 0,1919ytl 2929

gibi. buldum buna benzer satırları, işaretliyorum.. 2-3 ay olsun basıcam doğrudan turkcell'i. ulan hat kontorlü değil, kontörlü hatta transfer etmiyorum bişi yapmıyorum..

her neyse, 2004'te (sanırım) bu TT kampanya yapmıştı. işte ilk ay faturanız ve bağlantı ücretiniz bizden falan filan. ben de abone oluverdim. o zaman fatura neydi hatırlamıyorum ama diyelim ki 10ytl normal aylık ücret. bana ilk ay fatura geldi (evet evet, ilk ay faturamız onlardan dı) ve fatura miktarı 35ytl falan gibi bişi!! içinde bağlantı ücreti de var, fatura da var, fazlası da var..

gittik konuştuk, özür dilediler. hata olmuş falan dediler. ama 4saat uğraştım ve kadıköy de telekom'un 3. katında arkada bi odada konuk ettiler beni yıpratsınlar diye. dediler ki ben yanlış kampanyaya abone olmuşum falan. yılmadım tabii kağıtlarımı da çıkarttırdım, baktırdım. hata mata yok.. sonunda hakkımı verdiler. ama 2. ay (bağlantı ücreti 2.taksit) geldi..

kısaca sevmiyorum bu adamları. var mı seven zati?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...