DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hami burun vurmazdı üstüyle vururdu toplara ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 neyse işte dsafsd burun sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bLackcha0s said: ben hala guiza nın karısına takıldım. Fenerbahçe maraton kombinesi alıcam. tamam 1 2 3 işin cılkını çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Severim ben Hami'yi Mandıralı'ya laf yok =) anıları falan hep güzeldir eğlencelidir dinlemesi zevklidir,Trabzonspor'a frikikler için maket alındığı gün takımda bayram olması falan hep hoş şeyler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 şimdiden benimsedin yengeyi hayırlısı olsun camianıza :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ya bide merak ediyorum off-topic olucak biraz da bu lincoln Volkan olayında sevgili muhabbeti falan dönmüştü derbide guizadan kırmızı kart bekleyebilir miyiz? Lincoln bu kadar çapkın çıkıcak mı acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hami nin schalke maçında sağdan yaptığı bi orta vardı herif kafayla çıkarmak isteyince beyin sarsıntısı geçirip hastaneye kaldırmışlardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hami'yi bende çok severim ya,ama adamın kendi çapında tekniği belli sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben hep şeyi düşünmüşümdür oldu mu acaba bu diyalog "Abi dümdüz geliyor top nasıl yiyorsun" "Düz geliyor ama göremiyorum erkeksen sen geçsene o topun önüne" şeklinde enteresan şeyler olmuşmudur acaba bide sanıyorm dünyadaki en kötü his hami'yi penaltı noktasına giderken gören kaleci duygusudur çünkü çok belli adam teknik vurmicak topa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 DeathLord said: Ya bide merak ediyorum off-topic olucak biraz da bu lincoln Volkan olayında sevgili muhabbeti falan dönmüştü derbide guizadan kırmızı kart bekleyebilir miyiz? Lincoln bu kadar çapkın çıkıcak mı acaba =) ne diyon abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ya saçma sapan bi haber çıkmıştı derbide Volkan kırmızı kart görünce Lincoln Volkanın eski sevgilisiyle beraber o konuda konuşunca kavga çıktı diye; ordan espiri yapayım dedim guiza'nın eşi de baya malum işte olunca benzer bişeyler olabilir sonuçta diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 boyle bir karin varsa zaten her yerde cok rahat bir adam olman gerek, sadece ispanyada turiyede degil... ama kadin gercekten cok basarili da burada bir programda oyle soyunamaz pek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Güiza: İspanya'ya mutlaka döneceğim İspanya'nın Mallorca takımından Fenerbahçe'ye transfer olan Daniel Güiza, İspanya'dan canı çok sıkkın bir şekilde ayrıldığını; ancak bir gün mutlaka kendi ülkesine döneceğini söyledi. NTVSPOR ve Ajanslar Güncelleme: 20:20 TSİ 10 Temmuz 2008 Perşembe Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı İspanyol oyuncu Daniel Guiza, İspanyol basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza, bir İspanyol radyosuna yaptığı açıklamada, ülke futbolcularının ''Ekmek aramak için İspanya dışına çıkmak zorunda olduklarını'' söyledi. 14 milyon Euro gibi yüklü bir bonservis bedeli ile para kazandırdığı kulübüne ziyarette bulunan ve arkadaşları ile vedalaşan Güiza, La Liga'nın İspanyol futbolculara değil yabancı futbolculara cömert olmasından dert yandı. Güiza, ''Eğer İspanya dışına çıkmazsan zaman gelir yemek yiyemezsin. Ekmek aramak için İspanya dışına çıkmak zorundayız. Çünkü, burada bir şey yapmasa da parayı yabancılara vermeyi tercih ediyorlar'' şeklinde konuştu. İspanya'da geçtiğimiz sezon gol kralı olup iyi bir sezon geçirmesine rağmen hiçbir İspanyol kulübünden teklif almadığını savunan Güiza, transferinde sadece kendisini değil ailesini de düşünerek hareket ettiğini kaydetti. ''İspanya'dan canım çok sıkkın gidiyorum ama bir gün döneceğim'' şeklinde konuşan İspanyol futbolcu, ''Şu anda sadece Fenerbahçe ile şampiyon olmayı, Türkiye'nin zevkini çıkarmayı ve ailem ile orada iyi yaşamayı düşünüyorum. Türkiye macerasına başlamak için sabırsızlanıyorum'' değerlendirmesini yaptı. Güiza, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında Fenerbahçe'nin Atletico Madrid ile karşılaşmasını arzu ettiğini de ifade etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oh para diye gelmis iste, 2 sezon oynayip gider anlasilan... insallah o arada 2-3 gol atar da mutlu oluruz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sadece fener ıcın değil, turkıyeye gelen hıc bır yabancı karıyer ıcın gelmıyor. tek sebep para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben bu sporcuları anlamıyorum. Para alınca hemen bir tarafları kalkıyor. Ekmek parası ne demek şimdi? Senin hali hazırda İspanya'da aldığın para ayda kaç bin ailenin hayatını kurtarır? Dikkat et de gün gelip Allah göstermesin sana ekmek parası derdinin ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bLackcha0s said: guiza yı bilmem de karısı çok sağlammış http://www.dalealplay.com/informaciondecontenido.php?con=22436 +rep hocamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Güiza = Ailton ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mumu said: Güiza, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında Fenerbahçe'nin Atletico Madrid ile karşılaşmasını arzu ettiğini de ifade etti.Guiza yavrum fenere kastın mı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=893689&Date=15.07.2008 Yorum efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yorumu bilmem de hatun efsane bide biyerde okudum 2 çocuk falan diyor yalandır dimi o çocukların psikolojisini düşünemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Spiegel said: boyle bir karin varsa zaten her yerde cok rahat bir adam olman gerek, sadece ispanyada turiyede degil... ama kadin gercekten cok basarili da burada bir programda oyle soyunamaz pek =)bu kadın memed alinin programa cıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Fenerbahçeli topçular yaşadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 güiza tırt ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yiğit meira babanin oglu heralde, bi tirt lafian bu kadar agladigina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar