fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 neyse para önemli değil. önemli olan derbinin seviyeli geçmesi için transfer yapmış olmanız :) :) tatlı sert fanatiklik yaptım gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bi de az önce TV'de söyledi. Sezon ortasında Mallorca takımı 30 milyon avroya satışa çıkmış. Yani iki guiza parasına tüm takımı alırdı FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bence fenerbahçe mallorca'yı alıp ispanya liginde oynamaya başlasın türkiye ligi sarmıyorsa lol şaka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Auhuah. Daa neler : ) Yahu, şl'den gelen gelirler felan düşünüldüğünde 4 sene de güiza parasının 2 katı'nı çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Her sene en aşağı çeyrek final lazım öyle olması için. Ha bi kere kupayı almak da epey toparlar herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 mallorcada 27 golle gol kralı olmuştu ama izleme fırsatım olmamıştı. euro 2008'de 1-2 maç oynadı, iyi oyuncu. 27 gol atan adam elbet kalitelidir, o kadar kolay değil ispanyada gol kralı olmak. ama şüphe ettiğim bir şey var. geçen sezon hariç hep vasat bir görüntü çizmiş. ne diyelim hayırlı olsun. inşallah geçen seneki performansıyla oynar fbde. bonservisi çok verilmiş o ayrı ama, para meselelerine pek takılmayalım. kulüp yöneticileri bizden daha iyi hesap ediyordur bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Aurelio'nun menejeri UEFA'dan transferin kurallara uygun olduğuna dair belge aldığını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Yüzyılın kazığı oldu kanımca. Neyse hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aurelio da terbiyesiz çıkmış ozaman :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 DeathLord said: @Eeht Futbolcuların lisanslarını dondurmak o kadar kolay değil nitekim appiahta gördük bunu. Appiah ile ortega çok farklı konular bu konuda fenerbahçe lehine bi karar çıkacağını zannetmiyorum keza adam keyfine değil sakat oldugu için oynayamadı. Appiah hakkında çıktığını söylediğin kararı linklemen mümkün mü merak ediyorum çünkü gerçekten. http://www.fenerbahce.com/haberler/29134.php Appiah vs FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Gayetde kral transfer olmuş yakışır takımıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İşte, Appiah'dan boşalan yere Güiza gelmiş. Deivid'in lisansi ile bir dondurma işlemi vs.. gerçekleşeceğini sanmıyorum, zaten 4 aya çıkar oynar deivid. Bişicik olmaz. Hadi gazamız mübarek ola. Güiza'ya gelince, kazık felan yemedi. Alması için vermesi gereken miktar belliydi zaten, Güiza'nın anlaşmasında var olan bir metin ile alındı, metne göre; 15 milyonu ve vergileri karşılayan takım güiza'yı alabilir. Yani fenerbahçe klüp ile anlaşamadı ama Güizai ile anlaştı hal böyle olunca anlaşma metni kullanıldı ve kesenin ağzı açıldı. Olay bundan ibaret. Ha güiza çıkar oynar mı ? görürüz abi, 29 temmuza ne kaldı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 @eeht teşekkürler :) e şimdi bitti ozaman dimi fenerde transfer artık yapmazlar başka ben hala diyorum keşke sevilladan poulsen'i falan alsalardı :( eğer maldonado patlama yapmazsa fenerin ortasahası patlama yapar bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İnşallah herif iş yapar, 2. bir kezman'ı kaldıramaz fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya o değilde demin saydım edu+luganu+alex+maldonado+carlos+guiza=6 kezman yedek yada carlos yedek nası olucak merak etmekteyim ama mutlu oldum en azından carlos oynadıgında semih şans bulucak forvette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 abi aurelio yu zorla tutamazsınız ki adam oynamaz bildiğin yani futbolcu gitmek istiyorsa tutmucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ardayı ondan tutuyosunuz dimi khala ehuueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 arda gitmek mi istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 istemiyor yani avrupayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Arda her ropörtajında GS'de mutluyum, daha avrupa düşünmüyorum diyor. Adam tatilini başkan Adnan Polat'ın yatını ödünç almış onda yapıyor, "benim nikahım galatasarayla" diyor. Elbette ilerde gitmek isteyecek ama şimdi değil, şu anda gayet mutlu, istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bi kac golu guizanın birinci cok komik barcaya attigi http://www.youtube.com/watch?v=L-S_XW5__4k http://www.youtube.com/watch?v=gbdBTN6VE78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 şunların linklerini verin böyle görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 abi emre bilmiyosun kıcından uyduruyosun kücük duruma düşüyosun arda gitmek felan istemiyor sözleşmem var 2012 ye kadar klübüm kalmamı isterse kalırım dedi baskalarına benzemez tekerlek değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 arda da hasan şaş gibi tıss diye sönmesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Yalnız güiza'nın kariyeri çok sönükmüş yaws. Alkol tedavisi falan da cabası. Adamın geçen sezona kadar kariyerinde toplam 20 golü yokmuş heralde. İnşallah patlamaz. Yine de arkasında alex varken, uğur boral, kazım, gökhan gönül falan varken en az 15 gol atmazsa yazık olur o paracıklara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar