Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 asinanyavuz said: ahahahaahahahah abi nasıl çıkardın onu valla çok merak ediyorum ya. Fistan said: ben fetocuyu gozunden tanirim.. Ben emekçiyi gözünden tanırım. Asian nasıl bir göz varmış sende beaa :D (Aşınan?)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 o tartışma için şu topik, Redeagle. konuya geri dönelim, polisin yetki alanındaysa polise, değilse jandarmaya ihbar ediyoruz. onlar geliyor gerekeni yapıyor.
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kimseye sikayet edemessin, ulke elden gitmis bosver onlari kendi ekmegine bak..
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bu olay yanlış işte. Herkesin bişey yapması gereken günlerdeyiz.
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 -007- said: Bu olay yanlış işte. Herkesin bişey yapması gereken günlerdeyiz. +1
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Midem bulaniyor bu "abi abla" ve "kuran kursu" safsatasini duyunca.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 asinanyavuz said: o tartışma için şu topik, Redeagle. konuya geri dönelim, polisin yetki alanındaysa polise, değilse jandarmaya ihbar ediyoruz. onlar geliyor gerekeni yapıyor. HANİ NERDE?
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ben hiç görmedim gerekenin yapildigini.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Gerekenin yapılacağını hiç sanmıyorum malesef ._. A.Sinan'mış :P
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Gerekeni yapıp şikayet edeni tutuklar çok sevgili polisimiz. Jandarma bölgesinde isen şikayet edebilirsin.
luna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 polisin gerektiğinde böyle şeylere karşı çıkan insanlara nasıl müdahele ettiğini görüyoruz zaman zaman şikayetle bi sonuç çıkacağını sanmam
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 @Xae, ne bilim ya olması gereken o diye öyle yazdım. reklamsı bir tad yakalamak istemiştim aslında, fail demek ki.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Metal: A Headbanger's Journey filmi vardı (belgesel). İzlemiş olan hatırlar, bir metalci gösteriyorlardı, adam İsveçliymiş, kilise yakma eylemleri olmuş. Sunucu soruyor "neden yaktın o kiliseleri" diye, adamın da cevabı "Biz Viking soyundan geliyoruz, zorla bizi hristiyanlaştırıyorlar, biz de gittik yaktık o kiliseleri" diyordu. (Sonra da kırmızı şarabından bir yudum alıyordu). Aklıma o sahne geldi. Biz de bu tip tarikat yuvalarını yaksak, sonra soranlara da "biz Türk soyundan geliyoruz, zorla bizi araplaştırıyorlar, biz de gittik yaktık" desek... (sonra da kımızdan bir yudum alır tabii) Eskiden "illegal" kuran kursu açmak yasaktı, şimdi o bile serbest durumda. Sonra birileri çıkıp "şeriat geliyor lolz" diye aklı sıra dalga geçiyor.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Yakmak yıkmak çözüm olsaydı, Sivas Katliamı, Maraş Katliamı da mübah olurdu gözünde. Eğitimden başka çözümü yok arkadaş bu işin. Şiddet çözmez, anca bastırır. edit: da ayrı yazılır.
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 "eğitim". ne eğitimi artık... çare bunlara göz yummayacak hükümette ve özellikle poliste.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 şu sistemle hiç bişey yapamazsın gibime geliyo
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 asinanyavuz said: Yakmak yıkmak çözüm olsaydı, Sivas Katliamı, Maraş Katliamı da mübah olurdu gözünde. Eğitimden başka çözümü yok arkadaş bu işin. Şiddet çözmez, anca bastırır. edit: da ayrı yazılır. e eğitimi bile bunlar veriyo artık baksana.
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Kuyrugu kafaya mi sikayet edeceksin :D
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 eğitim çözüm, hala savımın arkasındayım. ama eğitim olayı zaten fırt diye çözülecek bişi değil. polis, hükümet engel olacak tabii, ancak desteklenmezse eğitimle, bir gün yine ortaya çıkacak bu bir gerçek. daha kalıcı çözümler bulmak gerekiyor. ama bu çözümlerin şiddet ve baskı içeremeyeceği kesin.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 asinanyavuz said: Yakmak yıkmak çözüm olsaydı, Sivas Katliamı, Maraş Katliamı da mübah olurdu gözünde. Eğitimden başka çözümü yok arkadaş bu işin. Şiddet çözmez, anca bastırır. edit: da ayrı yazılır. insanları yakın demedim ki hemen Sivas ve Maraş'a çektin olayı...
Öne çıkan mesajlar