Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu beyin yıkayan tipleri nereye şikayet ediyoruz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
ahahahaahahahah abi nasıl çıkardın onu valla çok merak ediyorum ya.

Fistan said:
ben fetocuyu gozunden tanirim..

Ben emekçiyi gözünden tanırım. Asian nasıl bir göz varmış sende beaa :D

(Aşınan?)
Mesaj tarihi:
polisin gerektiğinde böyle şeylere karşı çıkan insanlara nasıl müdahele ettiğini görüyoruz zaman zaman şikayetle bi sonuç çıkacağını sanmam
Mesaj tarihi:
Metal: A Headbanger's Journey filmi vardı (belgesel).
İzlemiş olan hatırlar, bir metalci gösteriyorlardı, adam İsveçliymiş, kilise yakma eylemleri olmuş. Sunucu soruyor "neden yaktın o kiliseleri" diye, adamın da cevabı "Biz Viking soyundan geliyoruz, zorla bizi hristiyanlaştırıyorlar, biz de gittik yaktık o kiliseleri" diyordu. (Sonra da kırmızı şarabından bir yudum alıyordu).

Aklıma o sahne geldi.
Biz de bu tip tarikat yuvalarını yaksak, sonra soranlara da "biz Türk soyundan geliyoruz, zorla bizi araplaştırıyorlar, biz de gittik yaktık" desek... (sonra da kımızdan bir yudum alır tabii)

Eskiden "illegal" kuran kursu açmak yasaktı, şimdi o bile serbest durumda. Sonra birileri çıkıp "şeriat geliyor lolz" diye aklı sıra dalga geçiyor.
Mesaj tarihi:
Yakmak yıkmak çözüm olsaydı, Sivas Katliamı, Maraş Katliamı da mübah olurdu gözünde. Eğitimden başka çözümü yok arkadaş bu işin. Şiddet çözmez, anca bastırır.

edit: da ayrı yazılır.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
Yakmak yıkmak çözüm olsaydı, Sivas Katliamı, Maraş Katliamı da mübah olurdu gözünde. Eğitimden başka çözümü yok arkadaş bu işin. Şiddet çözmez, anca bastırır.

e eğitimi bile bunlar veriyo artık baksana.
Mesaj tarihi:
eğitim çözüm, hala savımın arkasındayım. ama eğitim olayı zaten fırt diye çözülecek bişi değil. polis, hükümet engel olacak tabii, ancak desteklenmezse eğitimle, bir gün yine ortaya çıkacak bu bir gerçek. daha kalıcı çözümler bulmak gerekiyor. ama bu çözümlerin şiddet ve baskı içeremeyeceği kesin.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:

insanları yakın demedim ki hemen Sivas ve Maraş'a çektin olayı...
  • Yeni Oluştur...