screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 gecenlerde izledim bu filmi pek bi hosuma gitti..ama forumda daha once baslıgının acılmadıgını gormek ya da hic cumle icersinde bile kullanılmadıgını gormek sasırttı beni =)) yine klasik 'from zero to hero' filmlerinden biri ama her kaybedenin kazanmaya basladgını gordugunuzde yuzunuzde bi gulumseme olusuyorsa bu filmi izlemek hosunuza gidicektir..ayrıca muzikleri cok guzel orta cagda gecen bi filmde 'we will rock you' parcasını halkın soyledigini gormek tempo tuttugunu gormek benim cok hosuma gitti.. neyse boyle işte..işsiz gucsuzseniz izlyin ama izlemeseniz de bise kaybetmezsiniz sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Rahmetlinin filmleri izlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 İndiriyorum bakalım. Bu gece izlerim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Şehirlerarası otobüslerde izlediklerimi de sayarsak 4 defa falan izledim filmi hoştur bayağı, öyle ahım şahım bişi aramayan eğlenmek isteyenlere göre çok hoş film tavsiye ederim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ne olacakları herşekilde bildiğin halde kendini izlettiren bir film. Güzel eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 başlangıcında ki eski zamanlarda çekilmiş bir film imajına "WE WILL WE WILL ROCK YOU" temposuyla girmeleri benim gözümde tavana çıkarmıştır filmi :) biraz sonlara doğru sıksa da,güzel bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 geyik ve güzel bi film. you shook me all night longla bitmesi ayrıca güzel. nike logolu zırh falan ne biliyim baya bi detay var filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 SenariouS said: ne olacakları herşekilde bildiğin halde kendini izlettiren bir film. güzel eğlenceli. aynen öyle sonunda kaç darbe yiceğinin sayısını bile biliyosun ama yine de epey zevkli izlemesi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ortadan izledim belki sarar diye, yok. Eli matkaplı şövalyeyi gördüm kapattım. Tümden ZAZ filmi olsa izlenirdi ama öyle de değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o film 2001'de mi çıkmış ya zaman ne kadar çabuk geçiyo..ben o filmi oturup günlerce izlediğimi bilirim ve her seferinde de yarılırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu akşam star tv veriyormuş, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 geçenlerde buldum arşivimde izledim bir daha. güzel film gerçekten özellikle kızıl saçlı elemanın repliklere baya güldüm yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 cok güzel bir film izleyin izletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yarın star veriyor galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 arada absürd müzikler çalıyor o çağa hiç uymayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 absurd dediğinle bir cağ büyüdü serpildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 DarKRideR said: yarın star veriyor galiba :Ddün verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hadi ya,yazlıkta zaman anlayışımı yitirdim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar