Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray'ın yeni sezon formaları

toggie

Öne çıkan mesajlar

neden fenerium'a girmenin kötü bir tarafı mı var ?

yalnızca hayatında ilk defa giren galatasaraylı fenerbahçe'nin amblemindeki yeşil palamuttan habersiz olduğu için yeşilleri görünce şaşırıyor, bu yeşil ürünler de neyin nesi diyor.

Ayrıca ben bir çok kez girdim gs shoplara, bir problem hissetmedim bu konuda, daha çok içerdekiler rahatsız oldu benden.
Sosyal ağlarda paylaş

yazıldı mı bilmiyorum da, formanın renginin turuncu olması baya enternasyonel bir olay şöyle ki : örneğin barcelona da aynı olayı yapıyor takımın iki renginin karışması sonucu çıkan renk deplasman forması veya alternatif forma olarak değerlendiriliyor..

barcelona'da bordo-mavi : açık mavimsi
gs'da sarı-kırmızı : turuncu

bu furyaya galatasaray da uydu böyle bir değişim yaptı, aklıma şu an gelmiyor ama bunu yapan birçok takım var..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kewell, Lincoln'ü geçti!
İngiltere'nin dünyaca ünlü kulübü Liverpool'dan Harry Kewell'ı transfer ederek büyük sükse yapan Galatasaray, taraftarını da müthiş derecede heyecanlandırdı. Adeta GS Store'lara akın eden Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Avustralyalı yıldızın formalarına büyük ilgi gösteriyor. Özellikle yeni dizayn edilmiş formaların neredeyse Kewell transferiyle aynı anda satışa sunulması, Galatasaray'ın lisanslı ürünlerini satan tüm mağazalarda tam bir bayram havası yaşattı.

Turuncu formaya rağbet
Store yetkililerinden alınan bilgiye göre Kewell formalarının satış toplamı, geçen sezondan bugüne kadar satılan Lincoln forması sayısını bile çoktan geride bıraktı. Bu farkın, gerek Kewell'ın kariyerinden, gerekse şampiyonluğun getirmiş olduğu coşkudan kaynaklandığını belirten yetkililer, net bir rakam bildirmezken, en çok turuncu renkli formalara rağmen olduğunu bildirdi. Hazırlık maçlarından sonra satışların daha da artması bekleniyor.

turuncu forma çoğunluk taraftarın beğenisini kazanmış sanırım. sonunda adam gibi bir yönetim oluştu gs de.hadi hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...