deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Turuncu forma paticik anısına yapılmış xD Kesin alırım o formayı. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Üzerinde Gs Arması olmasa ben bile alırdım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Turuncu harbi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 BulletRide said: Ülker'in ne itici bir logosu var ya yıllardır , kollarda o olmasa forma güzel olacak. +1 şimdi biraz daha inceledim formalarıda cidden çirkinleştiriyor güzelip formaları şu berbat ülker logosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 şimdi ben de küferidyordum ülker grubuna zatena damların sponsoru olup da getirdiğia damlardan bize hiç hayır gelmedi.. olmasın ülker zaten gıcığım var alsınlar etiden sponsor hitit güneşi koysunlar kollara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o değilde reklam panosuna dönücek yakında formalar bu ne böyle yahu kolda ülker ortada avea onun üstünde adidas artık şortun alt tarafına da bi reklam alırsak tam olur plaka misali ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Baluu said: fenerium'a girince bu yeşiller ne diye şaşıran gsli modundayım. ::o feneriuma giren gs li mi var. rezilll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 en guzeli çok çubuklu formalar oluyo, oda 2 senedir yok gsde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 neden fenerium'a girmenin kötü bir tarafı mı var ? yalnızca hayatında ilk defa giren galatasaraylı fenerbahçe'nin amblemindeki yeşil palamuttan habersiz olduğu için yeşilleri görünce şaşırıyor, bu yeşil ürünler de neyin nesi diyor. Ayrıca ben bir çok kez girdim gs shoplara, bir problem hissetmedim bu konuda, daha çok içerdekiler rahatsız oldu benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben feneriuma paso gidiyorum arkadaşların çoğu fenerli olunca :D ama harbiden apayrı bir dünya orası kendimi mutlu hissediyorum valla orda adamlar yapmış diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Çok çikin olmuş. olmamış (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 gs storelar çok kötü ürün yok neredeyse hiç aynı şeyler hep. ama genede turuncu forma hakketten iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 turuncuyu ben sipariş verdim ürettiler. pati özel forması evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yazıldı mı bilmiyorum da, formanın renginin turuncu olması baya enternasyonel bir olay şöyle ki : örneğin barcelona da aynı olayı yapıyor takımın iki renginin karışması sonucu çıkan renk deplasman forması veya alternatif forma olarak değerlendiriliyor.. barcelona'da bordo-mavi : açık mavimsi gs'da sarı-kırmızı : turuncu bu furyaya galatasaray da uydu böyle bir değişim yaptı, aklıma şu an gelmiyor ama bunu yapan birçok takım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bordoyla mavi karışınca açık mavimsi olmuyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 haklısın etmiyomuş, adnan sezginin kolpacısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bu öyle renk karışımı değil ama büyük takımların taklit edildiği doğru zaten Barça'nın da turuncu forması vardı(daha açık). Forma satmak için klasik formaların dışında böyle ilgi çekici şeyler sunuyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hollanda'dan esinlenilmiş ya. ligtvnin sitesinde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 said: Kewell, Lincoln'ü geçti! İngiltere'nin dünyaca ünlü kulübü Liverpool'dan Harry Kewell'ı transfer ederek büyük sükse yapan Galatasaray, taraftarını da müthiş derecede heyecanlandırdı. Adeta GS Store'lara akın eden Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Avustralyalı yıldızın formalarına büyük ilgi gösteriyor. Özellikle yeni dizayn edilmiş formaların neredeyse Kewell transferiyle aynı anda satışa sunulması, Galatasaray'ın lisanslı ürünlerini satan tüm mağazalarda tam bir bayram havası yaşattı. Turuncu formaya rağbet Store yetkililerinden alınan bilgiye göre Kewell formalarının satış toplamı, geçen sezondan bugüne kadar satılan Lincoln forması sayısını bile çoktan geride bıraktı. Bu farkın, gerek Kewell'ın kariyerinden, gerekse şampiyonluğun getirmiş olduğu coşkudan kaynaklandığını belirten yetkililer, net bir rakam bildirmezken, en çok turuncu renkli formalara rağmen olduğunu bildirdi. Hazırlık maçlarından sonra satışların daha da artması bekleniyor. turuncu forma çoğunluk taraftarın beğenisini kazanmış sanırım. sonunda adam gibi bir yönetim oluştu gs de.hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bende çok beğendim ve gidip alıcam bitane ki hani mutlaka da kewell forması olucak C.Ronaldo'yu getirseler değişmez fikrim oynasın oynamasın yıllardır ilk defa taraftarı gerçekten heycanlandıran bir isim geldi ben mutluyum varlığı yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 19 Kewell Turuncu Forma yönetir! alıcam ben de bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 almayı dusunuyorum bende yalnız hem turuncu hem efsane parcalı tuzlu oluyor 170e felan gelicek biraz düsmesini bekliyorum da düsmez heralde.bu arada aranızda kombine alan arkadaslar varsa konusalım benim bir arkadas grubu var bizle gelirsiniz maclara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bende alıcam ama transferlerin bitmesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dün gördüm formaları kutudan çıkartıyorlar vitrine koyuyorlardı.. çok güzel gözüküyordu cidden.bu sene yeni bir forma almak şart gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 nileppezdel said: O parçalı formanın altına beyaz şort o kadar salak durmuş ki ama.. :( oha ayıp. şaka oldugunu söyle. parçalı sarı kırmızı, beyaz şort yönetir. turuncunun yanına da bir tane parçalı alıcam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar