DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 1 tat 1 dokuyu defalarca izledim arada bir bakıyorum ve hala gülüyorum olmaz böyle bişey hatta dur canım çekti bu son dvd sini tekrar izlicem. leeeeettt the sun shiiiine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 cem yılmaz yapar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Cem Yılmaz yerine Ata Demirer'i tercih ediyorum ben. Belki taklit yeteneği daha hoşuma gittiğindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ikisi farklı be hocam dediğin gibi atanın taklit yeteneği über ama cem yılmaz'ın da laf koymaları ince esprileri falan yardırıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mumu said: bu cem yılmaz bu işleri bırakıp gitse artık hiç komik olmadığını falan anlasa lütfen ya. tamam birebirde komik olabilir ama toplumu güldürme konsunda yaptığı espriler o kadar bayağı ki yani. o kadar çalışsanız onu izlemeye giden insanımsıları buradaki herkes güldürür bence. Hacı daha önce hiç güldünmü sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hahahaah hadi beni siktir et te dadaloğlan be ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 burada yazdıklarıma yorum yapanlara sesleniyorum HE GÜLLERİM ÖYLE esprilerini başkasının yazdığını zaten biliyorum ve benim bayağı dediğim espriler de onlar. birebirde komik dedim zaten adam için. yalnızca bu gösterileri berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mumu said: birebirde komik dedim sırtı kaleye dönükkende güldürüyo diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Aiko said: Mumu said: birebirde komik dedim sırtı kaleye dönükkende güldürüyo diyolar kapalı defansa karşı etkisiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu da fena değil de aynı oyundan hasta ve refakatçi bölümü yardırıyor. bi izleyin bu şekilde aratıp heauhef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagriy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ya çok iyi bu neden bok atıp duruyosunuz ki bazı insanlar birilerine bok atmadan duramıyor işte, neyse ben ketfime bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bende eskisi kadar gulemiyorum artik ama ilk defa bir tat bir doku'yu ( yani ilk gosterisi) izlediğimde gozlerimden yaş gelmişdi. Galiba kendini tekrara vurdu cem yılmaz, ayni tarz espriler :), daha iyisini yapabilirmiyim ? hayir, o sahneye ciksam dilim tutulur mu ? evet, ama bu eleştirmeyecegim anlamina gelmez, esprilerini gecelimde ama yigidin hakkini verelim, gerek jest ve mimikleri olsun gerek, hitap etme yetenegi olsun 10 numara tam bir showman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bir tat bir dokuyu 1231976418 kez izlemiş olduğum için aha bu espriyi daha önce yapmış diyorum ama adam yine arada birşey söylüyo gözümden yaş geliyo. son türk telekom hedesindeki let the sun shine muhabbeti hala aklıma gelir gelir gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bok atmak için biraz daha kasarsanız elmas sıçmaya başlayacaksınız =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 çok komik değil ama süper bir tespit. ancak gösterilerinin de standart stand-up comedy showlardan farklı olduğunu düşünüyorum. bir çaba sonucu elde edilmiş başarı var, haliyle bu görmezden gelinemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fede said: bu da aynı dvd den http://www.vidivodo.com/160504/hasta-ve-refakatci asıl bu bombaymış. komptum. köprü açık mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 şey kötü sadece mimik,jest ve seslendirmeleri hep aynı adamın.bide gülüş sucks sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 normal kafayla cem yılmazı yakalayamıosanız bidek afanız güzelken oturup kitlenmenizi tavsiye ederim. ata demirer le falan da alakası yok cem yılmazın.ata demirerin bi gandalf esprisi var bide emrah taklidi.salak salak bulent ersoy taklidleride gülücek gibi değil.ata avrupa yakasında iyiydi.atanın dizilerde filmlerde oynaması lzm.ve kesinlikle taklid yapmasın :) cem yılmaza gelince.adam komik.sevmeyenler bok atsada laf etsede.komik yani.filmleri de 2 kat komik. yakında arog gelicek.ki goradan daha da iyi olcagına inanıyorum.bide kufur edio güldürüo diyenler var.bi adam a.koyim diosa ve biz gülüosak adam komiktir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bu arada arog gora'nın tersi biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Red said: normal kafayla cem yılmazı yakalayamıosanız bidek afanız güzelken oturup kitlenmenizi tavsiye ederim. ata demirer le falan da alakası yok cem yılmazın.ata demirerin bi gandalf esprisi var bide emrah taklidi.salak salak bulent ersoy taklidleride gülücek gibi değil.ata avrupa yakasında iyiydi.atanın dizilerde filmlerde oynaması lzm.ve kesinlikle taklid yapmasın :) cem yılmaza gelince.adam komik.sevmeyenler bok atsada laf etsede.komik yani.filmleri de 2 kat komik. yakında arog gelicek.ki goradan daha da iyi olcagına inanıyorum.bide kufur edio güldürüo diyenler var.bi adam a.koyim diosa ve biz gülüosak adam komiktir :) o kadar katılmadım ki anlatamam. cem yılmaz film reklam yapmasın sadece stand up takılsın. ata da sadece taklit yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 üzüldüm :) cem yılmazın oynadıgı filmlerin rekor kırdıgı bi gerçek.ata demirerinde taklitlerle süslediği şovlarının ne kadar tuttuguda bi gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 linklerin hiçbiri açılmıyor kurbağa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hahahahahahahaha offf ya özellikle anadolu rock manyaktı, gözümden yaş geldi. hayır komikliğini geçtim de tespitler süper ya, harbiden anadolu rock şarkısı çıktı sonda. bi daha izleyeyim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 o cmylmz dvdyi mutlaka edinin bu arada. ikinci dvdden bu da zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 dvd nin extra kisminda bi kisa film var. ona link varmi ya bildiginiz. ben aradim biraz cikmadi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar