Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Derste Anadolu Rock, Cem Yılmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mumu said:
bu cem yılmaz bu işleri bırakıp gitse artık hiç komik olmadığını falan anlasa lütfen ya. tamam birebirde komik olabilir ama toplumu güldürme konsunda yaptığı espriler o kadar bayağı ki yani. o kadar çalışsanız onu izlemeye giden insanımsıları buradaki herkes güldürür bence.

Hacı daha önce hiç güldünmü sen ?
Mesaj tarihi:
burada yazdıklarıma yorum yapanlara sesleniyorum

HE GÜLLERİM ÖYLE

esprilerini başkasının yazdığını zaten biliyorum ve benim bayağı dediğim espriler de onlar. birebirde komik dedim zaten adam için. yalnızca bu gösterileri berbat
Mesaj tarihi:
Bende eskisi kadar gulemiyorum artik ama ilk defa bir tat bir doku'yu ( yani ilk gosterisi) izlediğimde gozlerimden yaş gelmişdi. Galiba kendini tekrara vurdu cem yılmaz, ayni tarz espriler :), daha iyisini yapabilirmiyim ? hayir, o sahneye ciksam dilim tutulur mu ? evet, ama bu eleştirmeyecegim anlamina gelmez, esprilerini gecelimde ama yigidin hakkini verelim, gerek jest ve mimikleri olsun gerek, hitap etme yetenegi olsun 10 numara tam bir showman.
Mesaj tarihi:
bir tat bir dokuyu 1231976418 kez izlemiş olduğum için aha bu espriyi daha önce yapmış diyorum ama adam yine arada birşey söylüyo gözümden yaş geliyo. son türk telekom hedesindeki let the sun shine muhabbeti hala aklıma gelir gelir gülerim
Mesaj tarihi:
çok komik değil ama süper bir tespit. ancak gösterilerinin de standart stand-up comedy showlardan farklı olduğunu düşünüyorum.

bir çaba sonucu elde edilmiş başarı var, haliyle bu görmezden gelinemez
Mesaj tarihi:
normal kafayla cem yılmazı yakalayamıosanız bidek afanız güzelken oturup kitlenmenizi tavsiye ederim.

ata demirer le falan da alakası yok cem yılmazın.ata demirerin bi gandalf esprisi var bide emrah taklidi.salak salak bulent ersoy taklidleride gülücek gibi değil.ata avrupa yakasında iyiydi.atanın dizilerde filmlerde oynaması lzm.ve kesinlikle taklid yapmasın :)

cem yılmaza gelince.adam komik.sevmeyenler bok atsada laf etsede.komik yani.filmleri de 2 kat komik.

yakında arog gelicek.ki goradan daha da iyi olcagına inanıyorum.bide kufur edio güldürüo diyenler var.bi adam a.koyim diosa ve biz gülüosak adam komiktir :)
Mesaj tarihi:
Red said:
normal kafayla cem yılmazı yakalayamıosanız bidek afanız güzelken oturup kitlenmenizi tavsiye ederim.

ata demirer le falan da alakası yok cem yılmazın.ata demirerin bi gandalf esprisi var bide emrah taklidi.salak salak bulent ersoy taklidleride gülücek gibi değil.ata avrupa yakasında iyiydi.atanın dizilerde filmlerde oynaması lzm.ve kesinlikle taklid yapmasın :)

cem yılmaza gelince.adam komik.sevmeyenler bok atsada laf etsede.komik yani.filmleri de 2 kat komik.

yakında arog gelicek.ki goradan daha da iyi olcagına inanıyorum.bide kufur edio güldürüo diyenler var.bi adam a.koyim diosa ve biz gülüosak adam komiktir :)

o kadar katılmadım ki anlatamam.
cem yılmaz film reklam yapmasın sadece stand up takılsın.
ata da sadece taklit yapsın.
Mesaj tarihi:
üzüldüm :)

cem yılmazın oynadıgı filmlerin rekor kırdıgı bi gerçek.ata demirerinde taklitlerle süslediği şovlarının ne kadar tuttuguda bi gerçek :)
Mesaj tarihi:
hahahahahahahaha

offf ya özellikle anadolu rock manyaktı, gözümden yaş geldi. hayır komikliğini geçtim de tespitler süper ya, harbiden anadolu rock şarkısı çıktı sonda. bi daha izleyeyim ahaha
  • Yeni Oluştur...