dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oyundan çok çıkıp kaçıyorsun dşiye +dota cılar cezalandırdı di mi.. escape i söküp attılar, space i de başka yere taktılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 utopia kitana 1 er hafta uzaklastırıldılar. mutlu son, the end vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 you stay classy san diego(ymus). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dasaaa said: gülme abi gülme.. harbi antika yıllardan kalma alet.. ahanda şudur: gözünüz ilkellik görsün! bunun bi farklı versiyonu zaten c64 olarak anılıyordu çocuklar. tuşlara böle 20m yukarıdan falan vuruyoruz. takırdamaları komşular da duyuyorlar. her yazı yazdığımda ecevitin daktilosu erika'yı hatırlıyorum.. TAK TUK TOK! bu iyi yahu. benimkine benziyor ama daha bi üst modeli sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hmm commodore 64 kullanıyorsun o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 neyse albümün seviyesi yerine geldi, çok sevindim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 madem ilkellikten sözediyoruz, klavyem fedeninkini geçemez ama başka bi konuda iddialıyım. yinede klavyeden başlayalım. şuda iddialı olduğum konudur: overclocklu sistemin fanı böyle olur. pc toplayana kadar bu şekil idare edicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bence bu forumun en sexy erkeği fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 karşı çıkan yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yiğbeni fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 en yakışıklı burdayken bana laf düşmez gerçekten mi lan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Auhauhauha albüm de en çok bakılanlara bakayım dedim.Hepsi kız fotosu.Bir tane de odam diye bir foto var.Auhauahuahu o kadar geyik gerçekmiş lan bende insanlar çok kasıyor biz böyle değiliz demek için diyordum gülüyordum.Çok süper lan hakkaten güldüm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 odam? nilepin odasıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 buda bizim okulun kütüphanesindeki klavye http://img366.imageshack.us/img366/6928/1158190011ol2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 djfhdf bu klavye yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Aiko said: buda bizim okulun kütüphanesindeki klavye http://img366.imageshack.us/img366/6928/1158190011ol2.jpg bizimkinde daha eskileri vardı sanırım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 olay eski yeni meselesi degil:D klavyeyi oku bence bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 O cümleyi yazmak isteseler zor olur ama, hepsi yan yana yan yana. (deneyin bi, valla daha zor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tüh kaçırmışım,insan yazar cagırır dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Aiko said: buda bizim okulun kütüphanesindeki klavye http://img366.imageshack.us/img366/6928/1158190011ol2.jpg ahah hangi lab bu? bide hangi bölümdesin sen asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hahaha biz de değiştirirdik de hiç sosyal mesaj vermek aklımıza gelmemişti iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 barbu said: olay eski yeni meselesi degil:D klavyeyi oku bence bi ZHAZUHAHZ farketmedim bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Nargilem ve Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 vay anam vay neler dönmüş serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar