Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Gelirim bi aksilik çıkmazsa elbet seninle yakınlaşmak istiyorum bebeyim lan o değil çoğunlukla sana bişiler yazıyom felan yanlış anlışcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ondan sordum zaten. doveetten bişey çıkmazsa sendeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 anlışcak değil anlaşılcak ayrıca evet birisi organizatörlük yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Katie Meula'dan My Aphrodisiac is You tüm sevenlere gelsin. Edit : Bu kadın gibi i'm in love diyebilen bir tane daha var ise beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 organizatör dediğin boş ev mi? noluyo olum sevişecek misiniz lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Laraken ben seni de gördüm geçen, Barkod'daydın sen de katılabilirsin sevişcek mekan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 2 3 haftadır gitmiyorum yahu, hangi ara gördün ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 edit: caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Laraken said: 2 3 haftadır gitmiyorum yahu, hangi ara gördün ki. 1.5 hafta felan oldu sanırsam. küsüratlı sallıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Lisa Ekdahl'dan Just for a thrill tüm karpuz sevenlere gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 humm dorudur da insan nabıon la laraken der : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yanında biri BÜRÜTAL olarak bağrıyodu çok kaptırmıştınız sen "air guitar" felan çalmaya başlıycan diye yanaşmadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ahah doğal formumuz o barkod'da bişicik olmaz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Pen Duick said: @doveet Son fotoğraf güzelmiş. Fotoğrafları çeken sevgilin mi diye merak ettim =) abi yuh :D:D yannız komikte olsa netlog vs gibi ortamlardaki "çok tatlısın, istersen msnden konuşalım gjjgjgjgç...." gibi muhabbetlere çok benzemiş ben utandım yani bana noluyosa artık. hani diyorum abartmasak yahu? tamam komiklik şakalar ehu falan da, neyse anladınız siz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 edit : daha güzel resim edit : daha da güzel resim Norah Jones'dan Those Sweet Words tüm sevenlere geliyor Edit : Bir insanla sırf sesi için evlenilir mi sorusuna kesin yanıt kaynağı bu kadın. Gerçi sesinden fazlasına sahip toplamda ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 evet çok tatlı norah jones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 <3 lisa. ayrıca o yaşta nasıl o kadar genç gösteriyor ki o kadın, şaşırmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Cd- said: anlışcak değil anlaşılcak ayrıca evet birisi organizatörlük yapsın her türlü varım, haber edin, en kötü bir iki saatliğine takılırım : ) Can bu organizasyonu sen hallediver be bu seferlik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Can derken? ben mi =) üzerime alınıyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Zheld:karpuzseven senine tanışak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Domino said: Doveet said: bu da ben efendim! oha! oha oha oha.. paticik böyle günlerde görcekmiydi yarabbimmm dualarım gerçek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 slayer77 said: Black-ice said: Madcat said: Llama said: ne biri erkek toplulugumu dedi Oha nerden buldun lan resmimizi. ahaha tipime bak yuh abi ben varım o fotoda:D diğerlerini de istiyorum yaw kimde var bu buluşmanın full resimleri? oha derler adama bende vardım 4-5 yıl önceki foto la o ajdhaksdasd o buluşmadaki bir çok foto var bende yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bilimden sorumlu moderatör olarak yeni gelen kızların albüme fotoğraf koymasını yasaklıyorum. Ülkemize bilim adamı yetiştirmekte zorlanıyoruz. Bir de kızların, ebeyvnleri aniden içeri girerse kendilerini salak gibi hissedecekleri pozlarda fotoğraf çekmesini yasaklıyorum (en azından bunu ciddi amaçlarla yapmalarını). Selam matematik okulundayım ben günde 12 saat falan ders çalışıyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Peki kızlar fotoları albüm yerine bilim bölümüne koysalar da millet bilim bölümüne aksa, arada 3-5 bişey kaparlar belki. Hem de fotolardan mahrum kalmamış oluruz win-win yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar