Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 muşta muşta gördüm bi kız dolmuşta.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 can kim ki yahu? konuyu dağıtmayalım.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 urmesque said: kimi kandırıon can sen sdf benim gibi iyi niyetli saf insanları kandırıo işte :/
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 vay adi can! çok şerefless mış lan bu can.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Laraken said: yok ki bende muşta, bence sende var muşta. sivil polis yönetir bence. larakende yok musta, bana da gostermedi
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yok olum bence de muşta dediğin pati, utku delisi söledi.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Of çok güldüm lan, neler yazmışsınız :D
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Laraken said: ahauah söliim mi :D ne diyon len tek giderim sana sdfs
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: :) Bu ve bunun msn versiyonları sosyopat smilieler. Tipe bakar mısın, gülümseme değil ki o, günlerce sürecek işkence ve tecavüz vaadleri var o ifadede. Ben mi görüyorum lan sadece? :) = Senin organlarına dokunucam.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mortis said: arkadaki çocuu silmişler.arkaya güzel bi kız koyup i got it yazacaktım da, üşendim.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 xunn said: Xaenin said: :) Bu ve bunun msn versiyonları sosyopat smilieler. Tipe bakar mısın, gülümseme değil ki o, günlerce sürecek işkence ve tecavüz vaadleri var o ifadede. Ben mi görüyorum lan sadece? 8-)* * annenin kafasını babanın boğazına soktum, kedinizi yedim, şimdi de senin ırzına geçip daha sonra sokak köpeklerine yediricem, eller havaya donlar aşşa (:
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 o zmileynin en koydugu an da boyle uyuz oldugun biri yazqar ve :) koyar ya AAAAAAAAA yani o smiley gülmüyo iyi niyet icermiyo o smiley ana avrat küfür ediyo ve ben uyuz oluyorum boyle cildiriyorum. hani, bekle bak nolcak simdi bakisi var veya güldügüme bakma aslinda fantazilerim var üzerinde gibi üzülen smiley icin de bi ayni durum gecerli hakkaten üzgünüm ve msn yoluyla bunu ifade edemiyorum onu koydugum zaman sanki yalanciktan boyle YA COK SİNİR BOZUCU O. ama nerd smiley rulz. cok basarili.
Öne çıkan mesajlar