bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yok hacı uyuyamıyorum sinir hadsafhada uyuyamıyorum... napmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yaklasık 1 saattir yatakta debelendim uyuyamadım. pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hiç kasmayın abi bayılana kadar devam etceksiniz mecburen. hep şu turuncu renk yüzünden hepimizi manikleştiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 i can't get no sleep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 7yıldır bakıyorum hiçbirşey olmadı şimdi mi veriyo etkiyi. Film izlerken bi dalmışım uyandım herhalde çok uyudum zannettim bi baktım filmden 5dk geçmiş. Ben sinirden uyuyamıyorum.sıcak falanda değil offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yemek yiin abi bu saatte ii oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi benimde bünye 5 saat uykuya alışmış kafayı yicem. yatağa yattığımda saate son baktığımdaki saat 00:30, uyandığımdaki saat 05:37. ben negüzel sabah 7de kalkıp dinç dinç giderim diye düşünüyodum şuan gözlerim yanıyo. yarım saat bari uyumaya çalışiyim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben dün uyumadan işe gittim. akşam 6'da döndüm yinede yatmadım gece uyanırım bidaa uyuyamam diye. dayandım 12 'ye kadar, 12'de yatttım 1 gün uykusuz kaldığım içn allahtan rahat uyudum. yoksa herzaman çektiğim sıkıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 of ben hala uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ''hadsafhada'' şey gibi durmuş, uo da büyü atarken adam büyüyü okumasın diye yazılan ''hasfhashf'' lara. demekki kökleri orta asya şamanist türk toplumlarına kadar gidiyor bu kelimenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şu sıralar sıcaklar yüzünden bende aynı sorunla baş ediyorum yok abi uyunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Uyuyabiliyorum. Noldu şaşırdınız ? Fanımı açıyorum , penceremi açıyorum , küt diye uyuyorum. Uyku saçma bir şey ama ossun be dayı uyuyabiliyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bende uyudum bugün. hatta yeni uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Gece 4.30 civarı yattım gündüz 2 de kalktım. uyuyabiliyorum sanırım. analiz sonuçlarına göre 14 eksi 4.30 eşittir 9 saat falan uyumuşıum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben 7de uyudum 10da kalktım var mı lan böyle bişey :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 süt icin süt soguk soguk iyi gelir uykuda getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi hatun bulup sabahlara kadar...... tavla oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kitap oku kesin uykun gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar