Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Buyrun.Rap'ci gençliğin çektiği kliplerden sonra bunudamı görecektik.Helal olsun size. Bu 1: http://www.izlesene.com/video/muzik-anil-yucebas-kiskanc/392090 Bu 2: http://akilli.tv/video/17117/ANIL-YUCEBAS.aspx Bu 3: http://akilli.tv/video/184910/anil-yucebas-SANMAKI.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 OFFF bu nedir abi böyle. kliplere geeeell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Süper. Harika. Enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Düzenleme: Davut Peşli HANGİ DÜZENLEME YA SHDHSSADJSDADOSHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 öldürün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 çamlıca gazozu görünce kapattım.sizlere güveniyorum izlemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 off dayanamadım ben ya. çamlıca'da telefonla çekmişler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sanırım tüm msn kadroma copy/paste ettim, kıskanç sevgilim gerçekten bu senenin en iyi çıkış yapan parçası olmaya aday!!!!bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 matrix efekti yapmaya çalışmışlar sdfas 360 derece dönüyor kamera adamların etrafında of öldüm ve evet sanırım cep telefonu ile çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Yeni farkettim. 2. video'daki genç arkadaşımız şarkıyı önündeki kağıttan okuyarak klip çekiyor.Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 içime fenalık bastı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 omaygod!!! edik:akıllı.tv deki yorumlara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ahahahahahaaha oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yok böyle birşeeeeeeeeyyyyyyyyyy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 asdasdfadsf nice one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 of bu ne : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nası bişey lan bu ben utanırım abi bunu yapmaya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sabah sabah iptal oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 vıy vıy vıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 numberten said: Düzenleme: Davut Peşli HANGİ DÜZENLEME YA SHDHSSADJSDADOSHD hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yorumlar da ayrı bir komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sıktın artık sevgilim, beni maymunun yaptın xD . Klip çekilirken izlemek isterdim. Bir de başında tutturamamışlar hayvan gibi sarsılıyor kamera/telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 HarrikKa [Avcı]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Beğenenleri de varmış yav =) said: 01 Temmuz 2008 - 13:33 (offline) konti söylemiş. ya adam espiriyle karışık amatörce bi klip çekmiş emek vermiş,ve düşünsenize içimizden bizden biri onlar,belki klipte oynayanlarda arkadaşı akrabası ona destek vermişler bu bi medeni cesarettir,eğer iki satır söz yazıp buna bide 7 notayla müzik yapabiliosanız eleştirin ama yapamıyosanız izleyin ve susun,kardeş ağzına ve emeğine sağlık,siz gidin ismail yk dinleyin onun saçma şarkılarına güzel yorum yapın bence... bu arada benim videolarımıda izlemenizi dinlemenizi tavsiye ederim,başarılar Sondaki mesaj da süper penim fidyolarımıda izleyins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar