LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yeni videolar yayinlandi, yapimcilar skill ve rune sisteminin ve customizable skill sistemini anlatiyor. Izlemek isteyenler videolara burdan ulasabilir. Diablo III > Diablo I-II olacak gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Rune sistemi çok hoşuma gitti. MultiStrike ile Lethality Rune'ları epey güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mortis said: Sparkcaster said: içerik olarak war wowdan o kadar derin ki... warun içeriği wowun 4 de 1 i bile olamaz. warhammer bölüm yetkilisi olarak sölüorum bunu. Mortis, WoW içeriğini yazsana bi lütfen :) Ben de WoW bölüm yetkilisi olarak söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben de admin olarak söylüyorum; çocuk musunuz lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Çocuk musunuz diyorsun, avatarın çizgi film bu ne iş arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sen simpsonlara cizgi film der izleyenlerede cocukmusunuz dersen tepki cekersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Homer'a laf yok uleyn! Idol'ümüz o bizim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben konusmanin basini kacirdim 120 sayfa olmus simdi wow warhammer ve aoc un diablo 3 le ne alakasi var yoksa bu konu garbage demi acilmisti(:P) bu arade evet hommar a laf yok lan bu arada cuce en iyi pvp mmo su eve onlinadir B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bu arada TrGamer'da haberi var, Diablo III'nın yeni ekran görüntüleri tanıtım videosu falan var bir bakın ben şahsen beğendim baya grafik olsun yeni rune sistemi olsun baya güzelleşmiş bence oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dragonutopia said: Sen simpsonlara cizgi film der izleyenlerede cocukmusunuz dersen tepki cekersin :) sazan in da holl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dreagloth dances in the rythm of the lead :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 in değil, to! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 diablo 3 baya ilginç oluyor gibi sanki. farklı skill teknikleri ve farklı ölüm metodları felan eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Barbarian skill trees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sıkıntıdan uo ya sardım cıksın sabırsızlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 anlamadığım olay gamespotta diablo 3 için devamlı tarih yeniliyorlar. ilk duyurulduğunda 2009/12 diyordu gecen hafta 2008/12 gördüm release date de, ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 kırkayak ahahah demiyorum. blizz acıklamadan kimsenin verdigi tarihe guvenmeyin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 büyük ihtimalle her diablonun çıktığı gibi haziranda çıkıcak ama 2015 bile olabilir blizzard bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 city of heroes örneğini verdiğimde "oyundan anlamıyor" ilan edilmiştim, barbariandaki "fury" sistemini , en azından ismini değiştirerek alsaymış blizzard.. oyundan anlamıyor olmamı görmeniz için bkz: city of villains , brute archetype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Sam said: hahah süper foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 tunch said: city of heroes örneğini verdiğimde "oyundan anlamıyor" ilan edilmiştim, barbariandaki "fury" sistemini , en azından ismini değiştirerek alsaymış blizzard.. oyundan anlamıyor olmamı görmeniz için bkz: city of villains , brute archetype. ama canım benim bak ne dicem sana: sen hala city of herosdan alındı bazı şeyler diosun ancak; said: City of Heroes (CoH) is a massively multiplayer online role-playing game based on the superhero comic book genre, developed by Cryptic Studios and published by NCsoft. The game was launched in North America on April 28, 2004 and in Europe (by NCsoft Europe) on 4 February 2005 with English, German and French language servers said: World of Warcraft (commonly acronymed as WoW) is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG). It is Blizzard Entertainment's fourth released game set in the fantasy Warcraft universe, which was first introduced by Warcraft: Orcs & Humans in 1994.[3] World of Warcraft takes place within the world of Azeroth, four years after the events at the conclusion of Blizzard's previous release, Warcraft III: The Frozen Throne. Blizzard Entertainment announced World of Warcraft on September 2, 2001.[4] The game was released on November 23, 2004, celebrating the 10th anniversary of the Warcraft franchise. yai city of herosdan önce blizzard world of warcraftı duyurmuştu. peki ne alaka? şu alaka: oyun duyurulduğunda, oynanan ve test edilen BETA sının ilk warrior talentleri bunlar: bak ortadaki talent treenin adı ne. wow un warrioru, dablonun barbarıdır. yani blizzard furry kelimesini ve buna bağlı büyüleri abilityleri daha 2001 yılında kullanmaya başlamıştı bile. elbetteki diablonu 3 üncü oyununu yaparken sistematik olarak wow dan yararlanacak bu adamlar. yani yine şuna rahatlıkla emn olabilirsin k, blizzardın city of herosu alan umusadığı yk. adamın inde 15 tane daha oyun çıkarıcak malzeme var zaten. saygılar efenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 burda bunlar konusulurken blizzard (kanımca) cok basarılı ve yaratıcı bi marketing hareketi yapmış, ilgilenen uğraşanlar için fansite kit diye bişi cıkarmış, içinde artworkler avatarlar borderlar stylesheetler tüyolar filan baya bi sürü bişey var sanırım. şimdi indirip bakmaya üşendim indiren varsa yorumunu alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Blizzard yıllar önce WoW için de yapmıştı aynı kiti. Hakkaten çok hoş bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 diablo 2 ye göre çizgi film gibi olmasını geçtim ( bana göre ) skill treeler buradaki gibi olucaksa grafik dizayn olarak ,bence çok büyük bi ayıp ... ben inanmıorm buna http://diablo3x.com/classes/barbarian/barbarian-talent-trees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar