Deacon Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Sparkcaster said: said: So if Bashiok said that the Diablo 15th anniversary site would be ready early in the week, and Diablo 3 is said to be released in early 2012, let's math this up! From what I can tell the anniversary website was up around 2:30 PST today. Assuming that the week starts Monday(cause seriously who really considers Sunday the first day of the week) the site was live 62.5 hours into the week. 100% * 62.5 / (24 * 7) gives us that that the site was released 37.2% of the way through the week. 0.372 * 366 days this year = Diablo 3 will be released 136.16 days in to the year. Calling it now, Diablo 3 will be released on May 15th which just so happens to be a Tuesday! Clearly my logic is flawless and this is the only possible release date. http://i.imgur.com/tCYsu.jpg http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/o3cd9/release_date_math/ "Now predict half life" istegine de "I tried to do the math on the Half life 3, but there was a division by zero in it." diye cevap vermis. Zeki oldugu kadar espriliymis de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ahha bitirmiş adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 beta almak için sitede ağlasak veriyorlar mı? yada ağlama duvarı falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 diablo 3 bölümü ne zaman açılacak? artık vakti gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 gelmedi, diablo bolumu var zaten, oraya gecin, adi degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 -Nae said: diablo 3 bölümü ne zaman açılacak? artık vakti gelmedi mi? bence vakti geldi. diablo 3 için 10 tane bölüm açılsın. her class için birer tane, her chapter bölüm için birer tane, multiplayer için bi tane, singleplayer için bi tane vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Diablo ya bölüm açılsın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 rusçuuuuuu,buralara bakıyorsan duy sesimizi: Diablo cd keyi satacak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ben kaç aydır yalarıyorum özel msj falan atıyorum genel yöneticilere... Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Evet acilsin artik bu sekilde olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 e bolumu var ne isteniyor 3 rakamimi fazladan komple seri icin var bolum. ismini degistirsinler onun iste :p birde nereye eklenecek bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 alın size bölüm. http://forum.paticik.com/read.php?85,6195418 şaka bi yana sc2'ciler de geçmişten beri olan starcraft alanında takılıyor işte. gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 fake atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 diablo 2 lod sunucusu bölümü Diablo olarak isimlendirilsin bu thread'de o bölüme taşınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bu thread tasinmadan acilmis sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 lanetimden kaçamadı kimse eheh. bu geceye kadar down oyun en azından. serverlar tekrar açılınca grast'ın listesine giriş yapmak istiyorum. cuma günü alıp da kullanamadığım hakkım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Quel-Thul said: diablo 2 lod sunucusu bölümü Diablo olarak isimlendirilsin bu thread'de o bölüme taşınsın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ulan aylardır bekliyorum bi betayı deneyelim dedik Grastın sponsorluğunda betaya giriccektim 1 gün, ama 2 gündür kapalı server -.- bahtıma .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 23:00'de açılacak diye bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 oyungezer yarışmasından diablo 3 beta kazandım, can arabacı'nın size selamı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ya ölümsüz horadric mage kimdi o yarışmada uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Tal Rasha olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Offf herkese cikti beta nerdeyse, millet berabey oynamaya filan kasiyor bana hala gelmedi Abv blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 tal rasha olmasi lazim. sacrifice ediyordu kendini baal'i hapsetmek icin. edik: zoltun kulle imis. http://www.diablofans.com/topic/31291-zoltun-kulle/ oyungezer de beta vermemek icin sormus resmen. sorular efsane. diablo 1 sakli kitaptaki siirin basligi falan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ya ben orda tüm soruları bildim de bi o mage i bilemedim zoltun kulle imiş adı ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar