Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Slint said: Bu hatayı alıyorum ben bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 aynı hata :/ çözümümü bilen yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 vaako51 said: aynı hata :/ çözümümü bilen yokmu? +1 aynı hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 insallah diablo launcherin kisayolunu yapmadiniz. insallah update etmediniz d3 u. diablo3.exe olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 launcher ile baslatiniz ise gg. ayrica .Net 4 yüklemeniz lazim server icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bende de aynı hata edit: launcherdan başlatıp yapınca oldu launcherı çalıştırın, bi 10 sn falan bırakın kendini güncellesin, patch indirmesine izin vermeyin sakın sadece çalıştırın 10sn bırakıp kapayın sonra mooege.exe + diablo3.exe (komut satırlı) yapınca oldu bende az biraz gezdim dolaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 oh be beta meta derdim kalmadi gordum tattim tamam. iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bende indiriyom simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Valla mis gibi oldu. Aylardır key key diyerekten ağladığıma yanarım. Eksik meksik, beta işte. Doyuruyor bence insanı yeteri kadar. Aferin Mooege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Quel-Thul said: bende de aynı hata edit: launcherdan başlatıp yapınca oldu launcherı çalıştırın, bi 10 sn falan bırakın kendini güncellesin, patch indirmesine izin vermeyin sakın sadece çalıştırın 10sn bırakıp kapayın sonra mooege.exe + diablo3.exe (komut satırlı) yapınca oldu bende az biraz gezdim dolaştım 2 gün kayıpsın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yok be abi emulator oldugu icin pek akıcı degil gameplay 10 dk oynadım kapattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bu şimdi anlamadım olayı ben internet üzerinden oynamıyor mu emu sayesinde? bi de neden kötü? of çok uzak kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 launcher değil Diablo III.exe yi hazırladım Kanuni nin dediği gibi ama olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Dynun said: bu şimdi anlamadım olayı ben internet üzerinden oynamıyor mu emu sayesinde? bi de neden kötü? of çok uzak kalmışım internet üzerinden oynamıyor local network üzerinde kendi oyununu kuruyosun. Bir de kötü olması cogu skill vs çalışmıyor gameplay olması gerektiği gibi deil vs vs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 denemek amaçlı indirdim ben nedir ne değildir diye. kanuninin bir önceki sayfada dediği gibi ve zamundadaki guideı izledim. şifre geçeri değil diyor sdfd. test@ ve 32423 yazdım ama olmadı. kısayoldan oyunu açmadan önce interneti kapattım nemelazım update yapar yapmasın diye. öyle açmadı. ben de kısayola tıkladıktan sonra 300mb update yapmasına izin vermek zorunda kaldım. amaan. çıkınca oynarız. llööelear # # How to play : 1. Download the torrent 2. In the folder "Release mooege-c715544" start Mooege.exe, this is the server that will play. 3. You enter the folder "Diablo III Beta", right click on the "Diablo III.exe" and click "Create shortcut". "Propeties" the newly created shortcut, and in the "target" finally supplemented with the following - launch-auroraaddress localhost: 1345 ( Help ) 4. Start the game from this shortcut, the server must also be included (mooege.exe) 5. Log is a "test @" for email and password arbitrary release was tested and it works, how the emulator works, consider yourself to those who are not good in beta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sabah kalktım işe gitmeden önce denedim olamdı eve gidince yine bakayım bari. olmadı gidip fifa açıp futbolcu diallo ile gol atmaya çalışacağım oradan kendime bir hava yakalamaya çalışacağım sdlfksjdfmsdkf sklvjlsdmlfsjk sjkld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 şu missing file hatasını bende yedim "..Release mooege-c715544AssetsMPQ" bu yoldaki klasörün içeriği kaç gb bendeki 4.2 gb (4.615 mb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Azmettim mac os x lion'a parallels'ten xp kurdum.Orda Kanuni'nin accountla girdim 2 karakter vardi, monk actim az oynadim crash oldu. Options'tan ayar cektim videoma vs tekrar actim Kanuni'nin account'la da Ownedcore denen elemanin account'la da giremiyorum "unable to reach the service" dedi. Daha 3 mob dovmustum ya >. edit : aldigim hata bu Tik Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bendeki kendi kendine düzeldi. artık oynayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Benim bastan calismamisti sonra launcher'i calistirdim update yapmadan cancel ettim, calisti 3mob kestim coktu oyun. Grafik ayarlarimi falan degistim tekrardan launcheri calistirip gene update etmeden kapadim eksik bozuk dosya varsa duzeltsin diye. Gene actim oyuna girdi ama bu sefer username ve password sonrasi Test 003 mu ne o yukaridaki ss'te verdigim hatayi aldim..tekrar mi kursam acaba herseyi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bende update etmeye calisiyor ya. local baslatamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bir şekilde 8101'in üstüne çıkmış ya sanırım ondan olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 girdim oynadım da çok baglı be abi hiç tat vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Bu oyun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Benim yukaridaki sorun tamamiyle kendi malligimmis oynuyorum biraz sikintili oyun ama ben beta videosu bile izlememistim kendim bakarim diye o yuzden oyaliyor inceden simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar