Novichok Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Soimyr said: Oski said: d3 komplike bir senaryoya haiz, gelmiş geçmiş en başarılı role playing oyunuyken; gw2, bir öncekinin daha da başarız bir klonu olmaktan öteye gidemeyecek f2p bir oyun. neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Diablo loreunu, özelliklede kitaplarda keşfedildikten sonra sevsemde, diabloya komplike demenemi daha çok gülsem, yoksa rpg mi emin değilim üstelik üzgünüm gw2 özellikle catadan sonra wowdan bile iyi bir oyun. ben çıkmamış oyunun wowdan iyi olmasına güldüm şahsen, swtor v.2 olmasın da sdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 demenemi yazarken -mi'yi ayrı yazmamış ben ona güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Cacik said: bu arada zamundada mooege+d3beta client çalışır şekilde ayarlanmış olan torrent var, bi d3 havası soluyayım diyenler deneyebilir biraz aciklayabilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 İroniyi anlamayan arkadaşlar için; metin2 > post-cata wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Viktor said: yilmaz ozdil yazicakkmis inceleme yazisini BAŞYAPIT said: Diyaplo 3 Diablo... ispanyolca seytan demek 1996da blizzard denen amerikali gencler yapmis alman var, yahudi var, iranli var, iskandinav var... ispanyol yok... turk hic yok... simdi ucuncusu cikmis bizim genclik ayila bayila oyniyor, kapialra dizildiler dun gece birbirlerini eziyorlar normal versiyon 150, koleksiyoner 300! asgari ucret hala belli ama sira olmus sira! elin amerikali sirketindeki cok kulturlu ekibin yaptigi ismi ispanyolca olan oyuna paralari saciyor genclik para basiyor adamlar bir gecede bizde ise kindar genclik var, holivud cakmasi fetih filmi ile gurulaniyoruz hala ama olsun tablet verdik cocuklara dahada tuketsinler diye sumerlilerde tablete yaziyordu oysa ama gelde anlat nafile! simdi diyaplo oyniyor bizimkiler, bakarsiniz jeton duserde gercek diyaplonun tepelerinde oldugunu kavrarlar ve onunla mucadele ederler pikseller yerine abi tükendim buna, epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Kanuni said: Cacik said: bu arada zamundada mooege+d3beta client çalışır şekilde ayarlanmış olan torrent var, bi d3 havası soluyayım diyenler deneyebilir biraz aciklayabilirmisin ? mooege diye bi emulator yaptılar işte d3 için, şuanki beta hali ve birkaç görev yapabildiğin, normalde kurması ayarlaması falan zor, ama zamundada mooege diye aratırsanız o torrentin içinden önce mooege yi sonra d3 ü çalıştırırsanız direkt girebiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 çalışmıyor diye biliyorum o client. boşboş bakarsın çoğu şey yok (idi 2-3 ay önce baktığımda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 gw2 ye tekrar baktım şimdi önceki yorumum arkasındayim oyun shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 reported for trolling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bliieearrdın server performansını çok merak ediyorum release de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 gw2 ile diablo3 ü karşılaştıran kişilerin yanında bir kitap gibi sessiz olunuz demiş atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 zormus ama kasiyorum insallah calistiracagim bi sekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 http://i.imgur.com/cvJQ7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bu o eskiden gökkuşağı var diye shitstorm çıkan yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 benziyo hakkaten oraya, sen diyince farkettim, olabilir. güzel ss diye koymuştum ben aslen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 beceremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 artık konsollarda skill ile uğraşmak zor olmayacak yeni sistemle.... diablo nun da içine edilecek... ne diyorum ben one click adam öldürmeceydi bu pardon... @kanuni ben de becerememiştim onu sadece senin yapamadığım birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 LethE said: bu o eskiden gökkuşağı var diye shitstorm çıkan yer mi? http://i.imgur.com/islrm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Kanuni said: beceremedim :( yükledinmi bahsettiğim torrenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ben calistirdim buglu felan bir cok sey yok ama yinede test amacli yüklenebilir. ama oyun cok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 aynen, sırf atmosferi yakalamak için giriyorum arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 desenize o köprünün altından çok sular geçmiş.. before http://forum.paticik.com/thumbnails/248/79d/e95/7b6/720/515/03e/7ae/1cb/5be/23_450xNULL.jpg after http://forum.paticik.com/thumbnails/971/631/8ad/70a/236/d5e/3af/5a1/f65/5e6/2d_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 valla öyle olmuş. objeleri geliştirmişler, renkleri azaltıp biraz daha kahverengiye kaydırmışlar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Cacik said: Kanuni said: beceremedim :( yükledinmi bahsettiğim torrenti o site sadece bulgaristana acik giremedim ki, baska d3 cektim, sonra o madcow denen seyi cektim falan filan bir suru sey cektim yukledim sqlite, vs ... hep kirmizi error dolu bir dos penceresinde kaldim. youtubedan bir suru video buldum harfiyen yaptim vs ama olmadi. oyunun login ekranini gordum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 iste problem orda, netten uygulayıp yapamıyorsun kolay kolay, o torrentte hazır hali var, zamunda üyeliği bulup indirirsen yapma şansın yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar