Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tq manyak gibi item peşinde koşmayı seviyorsan fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 titan quest en başarılı diablo klonudur çoğunluğa göre. Expansion nı da kurup öyle oynayın güzel oyundur valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 expansion + unofficial fan made 1.17a patch mutlaka. Şu an oynuyorum, grafikler ve fizik şu an çıkan oyunlara göre bile süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Açtım steam'de downloadı ama internet bugün berbat.Yarın anca iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 harbinger vardı benim rahattı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 titan quest <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben begenmedim diablo 3u, bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Vay arkadas titanquest'in de macos versiyonu yokmus. Daha dun sildim windows partition'i >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Titan Quest senelerdir oynadığım bir oyundur. Expansion paketi -Immortal Throne- ile oynansın elbette. Grafikleri, class seçenekleri, loot manyaklığı, Easter Egg oyunda easter egg olarak bulunan gizli bossları ve mekanları (genelde bunlar legendary modda oluyorlar) ile gayet güzel hatta çok güzel bir oyundur. Hack'n slash olsa da hikayesi sağlamdır. Oyunun senaryo yazarı zamanında Age of Empire serisini yapan bir profesör (zamanında araştırmıştım oradan biliyorum). Hiç oynamamış ve Diablo 2'yi seven varsa hiç zaman kaybetmeden kursun bilgisayarına. Ayrıca bu oyunu yapan Iron Lore firması battıktan sonra Titan Quest'i yapan programcılar ve tasarımcılar Crate Entertainment adıyla yeni bir firma yaptılar ve yeni bir hack'n slash oyunu (Grim Dawn) üzerine çalışmaya başladılar. Bu oyunu da bu sene sonuna doğru bekliyoruz. Ancak Diablo 3 piyasayı silip süpüreceğinden Blizzard'ın Diablo 3 için bir tarih belirlemesini bekliyorlar tahminimce. Torclight 2 de aynı sebepten bekletiliyor. Blizzard artık Diablo 3'e bir tarih verse de herkes rahatlasa. Kimse oyun çıkaramıyor korkudan :) Ben 2012'den çok umutluydum bu 3 oyun yüzünden, ancak Diablo 3'ün çıkışı uzadıkça bizim de keyfimiz erteleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 spo içine yazacan. titan questin çok efsane modları vardır lilith vs çok kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bağımsız oyuncu/programcılar tarafından yapılmış olan bir diğer mod Underlord da gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 titan quest 1080p destekliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 benim hatırladığım kadarıyla geniş ekran ratio su yoktu ama sanırım çözünürlüğün :/ ama grafikler oldukça tatminkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 titan feci sönük geldi. exp yükleyince bişeyler değişiyormu animasyonlar grafikler bakımından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 1650x1080 oynadım ben. Grafikler o kadar da kötü değil yahu, animasyonlar da idare eder gayet. Expansion yeni act ve 1 yeni mastery ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bir TQ fanı olarak olaya oyuniçi screenshotlar koymak istedim. Grafikleri kötü demek biraz haksızlık olur bu oyuna. Bir de bu oyunun 6 yıl önce çıkmış olduğunu da göz ardı etmeyelim.. ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tq camera mod ile bomba oluyor. camera daha geriye gidiyor isterseniz ve grafikler daha da guzellesiyor. ancak oyunun gecmis oldugu donem ve hikaye biraz sarmiyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 kanuni sen hakkaten kamera feşisti falansın artık tastikli yani, şöyle uzaydan gösteren kamera modu falan yapsalarda sende mutlu olsan afdsgg strateji oynuyorsun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 tq'nin geçtiği dönem çok güzeldi aslında. babilin asma bahçeleri görüyoruz lan, daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 SenariouS said: titan feci sönük geldi. exp yükleyince bişeyler değişiyormu animasyonlar grafikler bakımından ? Iron Lore Entertainment çok küçük bir ekip. senior character artist James Brian Jones'ın sitesinde Titan Quest'in biraz daha büyük çözünürlükte resimleri var, onlara bakarsan bence WoW ayarında gayet temiz karakterler hazırlamışlar http://www.bobotheseal.com/published_art.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 titan quest i gidin başka yerde tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 tq bayık ki. sıkıcı yani, süper grafikte olsa sıkıcı oyun. meh sarmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Nivea said: titan quest i gidin başka yerde tartışın. adeta bir italyan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar