Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son Patchlerde oyuncuların youtube a falan koydukları videolara dikkat ettimde 370 msle bile oyun sapıtıyor, karakter bi ilerde bi geride summon oluyor skiller bazen 2 saniye sonra aktif oluyor falan. Türkiyedeki bağlantıyla ızdırap olmaz inş SINGLEPLAYER dıye gönül verdiğimiz oyun internet yüzünden -.-
Mesaj tarihi:
370 hani wowda bildiğimiz sarı ping, ve hissedilsede oynanmıycak kadar rahatsız etmiyor mesala ping bu değere çıkarsa. ama diabloda farklı geldi olay bana ve 200 lere falan yakınkende gördüm bu atlamaları videolarda
Mesaj tarihi:
305 ile cbble'ın bir ucundan öbüründeki awp'ye m249 ile hekşat atıyordum 1vs1 teey teey, takım ne sevinmişti..

ut'de morpheus şahaneydi, devamlı havada uçarken yön değiştiriyordum momentumla zıplayıp skydiving usulü, kablocular bile vuramıyordu lol
Mesaj tarihi:
Diablo III Betasının Kuzey Amerika serverlarında oynandığını hatırlatacak mı kimse diye bekledim, hatırlatılmayınca iş başa düştü diyerek kolları sıvadım. Kuzey Amerika serverlarından o kadar latency almak normal yahu, oyun çıktığında Avrupa serverları ayrı olacak nasıl olsa normal zamanlarda max 100 ms'yle oynarız işte mis gibi...
Mesaj tarihi:
hacibekirlokumu said:

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/3790198992#1

Yeni beta key giveaway, Türkiye yok.

23 ocak 2012'de bitecek.

Bu oyun nisan-mayıs'tan önce çıkmaz artık.

http://loucuramental.com/wp-content/uploads/2010/10/fuuu.png
Mesaj tarihi:
Monthius said:

Diablo III Betasının Kuzey Amerika serverlarında oynandığını hatırlatacak mı kimse diye bekledim, hatırlatılmayınca iş başa düştü diyerek kolları sıvadım. Kuzey Amerika serverlarından o kadar latency almak normal yahu, oyun çıktığında Avrupa serverları ayrı olacak nasıl olsa normal zamanlarda max 100 ms'yle oynarız işte mis gibi...

izlediğim dedim yalnız oynadğm demedim :P, uploaderlarda bildiğin US'de büyük ihtimal.

Ben wowda 250-300 altı ms hiç alamadım 5 sene bölgeyle alakalı, ukalalık yapan arkadaşlara cevap verme gereği duymadımda sen iyi niyetli yazmışın sana cevap vereyim :) gerçi son 2 sene WTF kullandımda 120-160 falana indirebildim
Mesaj tarihi:
Bu herifler guild wars 2 ile ayni zamana mi denk getirmeye calisiyolar anlamadim ki. Gw2'nin yazin cikacagini varsayarsak. Hani maksat Gw2'nin popularitesini azaltmak. Uyaniklaaaaar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...