axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ahah titanı beklemeye gerek yok 5.0.1de wowa da RMAH gelir diyorum ama sakalım yok tabi. BENİ NE İLGİLENDİRİR BEN OYUNUMU OYNARIM PARAYLA SATMIŞLAR BANANE Diablo3te hızlı lvl atlamak için xp veren itemları dolarcıklarla AHden toplarken bizi hatırlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 axedice said: Ahah titanı beklemeye gerek yok 5.0.1de wowa da RMAH gelir diyorum ama sakalım yok tabi. BENİ NE İLGİLENDİRİR BEN OYUNUMU OYNARIM PARAYLA SATMIŞLAR BANANE Diablo3te hızlı lvl atlamak için xp veren itemları dolarcıklarla AHden toplarken bizi hatırlarsınız. oyunu daha az oynamak ve zaman kazanmak icin RMAH tan alicaklar itemlari sonra NANIK NANIK BIZI GECEMEDINIZ ONCE BIZ VURDUK LEVEL CAPe yapcaklar asadfsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 oyuncular pete mounta para veriyorsa herşey mübahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 viktor blizzarda astral at için para vermediğini mi söylüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 siz hala wow oynamiyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 şunlar oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 cidden ne wowu yahu. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bak cevab bile veremediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Wow rmahın açıklandığı gün oynayacak adam gibi mmo kalmayacak =/ Belki çaresizlikten ToR'e bakarım... Ama yok yok, o kadar da çaresiz kalacağımı sanmıyorum. Hello kitty online falan var daha sdf Oynayarak hak ve edilen ve oyuncuya bedava verilmesi gereken şeylere para verip bide zamanım az param var o zaman niye almayayım lolol demenin dayanılmaz bi hafifliği olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Abi bu vayak sana nasıl dayandı bu kadar zaman ya, evini basıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Valla sabinacım VAY AK delikanlı bi tayfa olduğu için direk benimle aynı görüşte zaten. Sadece benim kadar sesli dile getirmiyorlar mahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dile getireceklermiş ama senden sıra gelmiyormuş. muş dedim ama bak, ben bilmiyorum. öyle diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dreagloth said: Abi bu vayak sana nasıl dayandı bu kadar zaman ya, evini basıcam. cata raidlerini sexdice olmadan yaptik yasadigimiz boslugu anlatamayiz cidden o bizim herseyimiz canimsss :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 herşey iyide burağın swtor oynamayacağını ima etmesi çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 evet sanki swtor hakkında vay ak'de en heyecanlı oydu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Abi ilk ay oynayıp sonra dalga geçerek bırakmazsam, aylardır şurda yazdıklarımı nasıl savunup "you sure got told" diye dalga geçeyim? Sanırım sırf o zevk için bile alırım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 size kalsa warhammer felan bile kötü oyun, o yüzden mmolar konusunda fikirlerinin bi kıymeti yok burakçım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 warhammer kotu oyunki, forumda begenen bi sam var bide sen varsin iste spark buda pek cok seyi acikliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Onlar vs bütün forum bence fifti fifti dengeleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Viktor said: warhammer kotu oyunki, forumda begenen bi sam var bide sen varsin iste spark buda pek cok seyi acikliyor... This is why we can't have nice games! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakeren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Türk sitesi incelenmiş hemde baya detaylı videolu inceleme bakmak isteyenler için ; http://www.oyunhabercisi.com/2011/10/11/diablo-3-beta-hakkindaki-tum-detaylar-burada/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 türk sitesi incelemiş dediğin sürekli koyduğun şu site değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Sen deyince merak edip baktım. En son reklam olmayan mesajı bir senelik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar