Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahah titanı beklemeye gerek yok 5.0.1de wowa da RMAH gelir diyorum ama sakalım yok tabi.

BENİ NE İLGİLENDİRİR BEN OYUNUMU OYNARIM PARAYLA SATMIŞLAR BANANE

Diablo3te hızlı lvl atlamak için xp veren itemları dolarcıklarla AHden toplarken bizi hatırlarsınız.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ahah titanı beklemeye gerek yok 5.0.1de wowa da RMAH gelir diyorum ama sakalım yok tabi.

BENİ NE İLGİLENDİRİR BEN OYUNUMU OYNARIM PARAYLA SATMIŞLAR BANANE

Diablo3te hızlı lvl atlamak için xp veren itemları dolarcıklarla AHden toplarken bizi hatırlarsınız.

oyunu daha az oynamak ve zaman kazanmak icin RMAH tan alicaklar itemlari sonra NANIK NANIK BIZI GECEMEDINIZ ONCE BIZ VURDUK LEVEL CAPe yapcaklar asadfsfa
Mesaj tarihi:
Wow rmahın açıklandığı gün oynayacak adam gibi mmo kalmayacak =/

Belki çaresizlikten ToR'e bakarım... Ama yok yok, o kadar da çaresiz kalacağımı sanmıyorum. Hello kitty online falan var daha sdf

Oynayarak hak ve edilen ve oyuncuya bedava verilmesi gereken şeylere para verip bide zamanım az param var o zaman niye almayayım lolol demenin dayanılmaz bi hafifliği olmalı.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Abi bu vayak sana nasıl dayandı bu kadar zaman ya, evini basıcam.

cata raidlerini sexdice olmadan yaptik yasadigimiz boslugu anlatamayiz cidden
o bizim herseyimiz canimsss :))
Mesaj tarihi:
Abi ilk ay oynayıp sonra dalga geçerek bırakmazsam, aylardır şurda yazdıklarımı nasıl savunup "you sure got told" diye dalga geçeyim? Sanırım sırf o zevk için bile alırım oyunu.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

warhammer kotu oyunki, forumda begenen bi sam var bide sen varsin iste spark

buda pek cok seyi acikliyor...

This is why we can't have nice games!
Mesaj tarihi:
Türk sitesi incelenmiş hemde baya detaylı videolu inceleme bakmak isteyenler için ; http://www.oyunhabercisi.com/2011/10/11/diablo-3-beta-hakkindaki-tum-detaylar-burada/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...