Regalya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 SenariouS said: o şafşatalı kıyafetleri giydiğinde bide sakal traşı olsaymış keşke Okutmuş sakalı hacıya gittikden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sakalı kesip paladin gibi sütoğlana mı benzeseydi. kalsın. böyle daha erkeksi. "bi vurdum mu bi de yer vurur" tribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bone said: sakalı kesip paladin gibi sütoğlana mı benzeseydi. kalsın. böyle daha erkeksi. "bi vurdum mu bi de yer vurur" tribi Şunu bi alıntılayayım, gerek olur falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bone said: böyle daha erkeksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 kızın kaslısı erkeğin sakallısı makbulmüş bonea göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 valla ben de sakallıyım. tüm erkekler sakallı olsun adama benzesin. sakalsızsanız köseseniz kıskanmayın lan bizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 fix female açarım sanırım. sorc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 cocuk gibi karakter yaristirmayin bu ne ya. cocukmusunuz. tamam alin oynayin anladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 demon hunter mı ne çok salak aptal bi karakter olmuş. oynayacaklar gerizekalıymış. mage oynayanlar korkakmış fpslerde de sadece sniper alan insanlarmış. melee oynayanlar delikanlıymış BARBAR OYNAYANLAR GERÇEK ERKEKMİŞ ÇÜNKÜ BALTA VAR VURUYOSUN KASLARIN VAR GÜM BAM ÜFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ağır baydı diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 türkler barbardır bi kere. allah türkü korusun, barbarı yüceltsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Asıl korkmayanlar sorceress seçenler, d2 ilk çıktığında frozen orb çok iyiydi. Pvp karakter kasıcam diye, 30 lvl'e kadar ( 30'du galiba yamulmuyorsam ) 1 lvl'lik dandirik cold büyüleriyle ne "lightning enchanted" yaratıkların arasında kaldım. Birde aynısını lod ilk çıktığında yaşamıştım, ilk patchlerde assasin'in hangi özelliklerine buff/nerf gelceği belli olmadığı için lvl 30'lara kadar hiç skill vermeden geldiğimi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 savaşmayı bilmeyen korkak bir olgu mage ve türevleri. korkak classı tam. güçsüzüm ama dersime final dergisi dershanesiyle çalıştım classı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mage haters <_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu sene sözelden girip mage olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 the ones who are not capable of magic only hates it ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sauron'un ordularında urukhai liderinin oğlu konumundayım. iq'um 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 fdsf üstteki mesaj quotelanmaz /saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bone said: sakalı kesip paladin gibi sütoğlana mı benzeseydi. kalsın. böyle daha erkeksi. "bi vurdum mu bi de yer vurur" tribi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Vingthor said: sauron'un ordularında urukhai liderinin oğlu konumundayım. iq'um 4. Aklıma geldi, amaçsızca gülüyorum şu anda. Edit : Son saniyelerde "Uh, huh" ve "Huh?" arasındaki kararsız kalıp imlecin gidip gelmesi ahahaha. http://www.youtube.com/watch?v=Sp6F5Bk8mB8 Bonus http://www.youtube.com/watch?v=N7yDeLzlSps&feature=related Not : Intelligence 1/10 karakter diyalogları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Vingthor said: savaşmayı bilmeyen korkak bir olgu mage ve türevleri. korkak classı tam. güçsüzüm ama dersime final dergisi dershanesiyle çalıştım classı. Mage oynayan biri olarak her fırsatta şu an çok utandım ya. Gerçekten rencide hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 her settingde en delikanlı karakterler mageler oluyor, fact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 i pity the fool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 said: We're pleased to announce that in most regions, PayPal will be our payment-service partner for the Diablo III auction house, allowing players who trade with real-world currency the ability to cash out the spoils of their battle-torn adventures via a PayPal account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar